Skocz do zawartości
Forum

Wędrująca druga kreska na teście ciążowym

Gość Anna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zrobilam w zyciu duzo testow, ale takiego czegos jeszcze nie widzialam🤦‍♀️ moze ktoras z was ma takie doswiadczenia... mianowicie zrobilam wczoraj test ciazowy Pink test strumieniowy i druga kreska pojawia sie po okolo 30 sek, ale byla dziwnie rozmyta i po jakis 3 minutakch jakby sie rozlala i znikla, wiec test odczytalam jako negatywny. Dzis powtorzylam rowniez Pink test, ale plytkowy i druga kreska wyszla po okolo 2 minutach a po jakis 5 zaczela sie rozmazywac i jakby plynac w kierunku kontrolnej, po czym uwaga zaczela wracac na swoje miejsce!! 🤯 w zyciu czegos takiego nie mialam. Dodaje zdjecie tego testu 

https://zapodaj.net/05d6f628a62f3.jpg.html

Dziekuje za odp 🙂 tak wiem, ze test nadaje sie do powtorki tym bardziej ze ta kreska ktora jest na zdjeciu po 20 min calkiem sie rozmyla i widac tylko czerwone smugi🤷‍♀️ bylam tylko ciekawa czy ktos sie spotkal z taka sytuacja poniewaz troche tych testow zrobilam i pierwszy raz widze taka sytuacje. Tak dla jasnosci wstawie jeszcze zdjecie jak ta testowa kreska byla przy kontrolnej. Pozdrawiam 

https://zapodaj.net/eac064cb0756f.jpg.html

Hahaha tego jeszcze tu nie było. Wydaje mi się że.w.ciazy jesteś. Do 3 min 2 krecha się pojawia.A to co robi już po tym czasie wiarygodne nie jest. W każdym razie tak pisze na opakowaniu. Zostaw już te testy i tak jak pisze dziewczyny idź na betę...ona da ci 100% wynik. 

3 godziny temu, Gość Anna napisał:

Dziewczyny nie wiem co to bylo, ale w ciazy nie jestem. Dzis z porannego moczu (tamten byl z popoludniowego) powtorzylam test i negatywny🤷‍♀️ takich jaj z testami jeszcze nie widzialam🤯

Widocznie miałaś pecha ibtrafialas na same wadliwe testy. Z tego co tu czytam to produkuje się ich co raz wiecej