Skocz do zawartości
Forum

Listopadowe mamusie :)

Gość aldonka23

Rekomendowane odpowiedzi

monikstar
łał!!!! no to super!!!
wielka pardubicka rozpoczęta!!
gratulacje dla klabackiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja wrociłam od dr ok.21 a potem córcie trzeba było nakarmic, umyc, połozyc spac, no i najwazniejsze, wygonic starego od kommpa. a uwierzcie mi, to nie takie izi.
wszystko w porzadku, zamknięte, mała, a raczej duuuża, wazy 3985. tak sie ułożyła ze nawet podał mi jej nr... buta. stopa o długosci 7,64. czad!najprawdopodobniej cesarka uff! i pewnie jak sie wszystko dobrze ułoży to na 14.11, żebym ze starszą córcią mogła spędzić urodziny (13.11)

Oj to tez konkretna informacja. dobrze :36_2_25: ale sobie upolowałaś teraz będziesz miała dwójkę dzieci z listopada!!! mała faktycznie duza a jeszcze prawie 2 tyg posiedzi w brzuszku to 4kg na 100% będzie miała :36_1_21:
Faktycznie zaczęło się!!!!!!!!!!!!!!! każda wstrzymywała zeby 1 listopada chyba nie urodzić-teraz poleci:sofunny::sofunny::sofunny:

hej:)

Klebacka szczere gratulacje dla Was. Niech malutki rośnie zdrowo, a Ty szybko dochodz do siebie!!!!

Justyś mnie tez pobolewa biodro- podobno to jakaś rwa kulszowa. Czasem mija jak mało chodze, ale ruszać sie trzeba więc odczuwam ją czasem bardzo boleśne.

Taksaro pomimo tego co napisałaś ja wierze.....i nic już więcej nie napiszę bo wiem co czujesz......

Aldonka Ty to jestes naprawde niezła babka. Wszystkie Ci sekundujemy, a Twój maluszek z nas się śmieje. Uważaj na siebie

Ja od rana lekko pokłóciłam sie z m. więc poranek taki sobie, ale poźniej przyjezdza kolezanka z miesiecznym maluszkiem więc nastrój mi się poprawi.

Kolorowego dnia:basen:

http://www.suwaczki.com/tickers/v5qjvr80jwuw5ksy.png

divalia
A tak wogóle, to Witam!!!!
Ja dziś do lekarza. Ciekawe, co mi powie. Po wczoraj okropnie się czułam i myślałam, że to już. Ale nic się z tego nie wykluło:nerw:

o której jedziesz z ranka czy wieczorem? Daj znak koniecznie! Ja tez wczoraj się zastanawiałam czy coś mnie nie bierze, bo bóle w plecach i pośladku były straszne ale po nocy przeszło! Chyba faktycznie dzidziuś coś mi ucisnął. Za to Mam katar, grrr ciężko mi oddychać!

divalia
Justys idę na 10:45. A Tobie został się równiutki tydzień do TP. Ciekawe, czy Filipek wytrzyma tyle??

:sofunny::sofunny: Bedze jak będzie ale lepeij żeby nie wytrzymał i żeby wyszedł troszkę wcześniej, jak znajomi w niedzielę u nas byli to obstawiali kiedy urodzę jedni palnęli że 7 listopada im się ubzdurało a drudzy, że im pasuje 11 :hahaha:!!! Usmialiśmy się przy tym, bo Widać po Aldonce jakie figle moga nasze dzieciaki nam płatać :) :lup::lup:

monikstar
czesc dziewczynki
ja juz po kawce. dzisiaj z doskoku bo mam malego czorta w domu, i jak widzi ze ktos jest przy kompie, to od razu zgania z fotela. no, ciekawa jestem czy dzis tez się urodzi mały obywatel/ka? i która nastepna?
teraz to mozemy obstawiac. nawet za kase:)))))) mozna bedzie wygrac niezłe becikowe

:hahaha::hahaha::hahaha: Sprytnie to wymysliłaś, to kogo obstawiamy????????

monikstar
5 cm to juz nie zarty. hm, gdyby tak np. urodziła w komunikacji miejskiej, to dzidzia miałaby dożywotni bezpłatny bilet :)
aldonka mam nadzieję ze sie nie gniewasz za te żarty? tak jakos sie dowcip wyostrzył na koniec..

:hahaha::hahaha: mi to się wydaje ze z takim rozwarciem yo w ogóle powinna zostać w szpitalu już, bo faktycznie nigdy nie wiadomo kiedy się może przytrafić!!!! Ale ja tam specjalista nie jestem!!