Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

magdalena3 kochana w emotkach na tel. Jedyne co wychodzi i nie ucina postu jak się coś dodaje.
Teska Anella spoko jest. Wychodzi na to,że spokojne bez emocji podejście do tego tak nie boli jak ostanie podejścia. Więc pełen luz... Ja to już czerwca się doczekać nie mogę bo znacznie się w pełni sezon na mazury. Bratowa ma dom i tam spędzamy większość czasu. To dla mnie raj. Może wtedy zaskoczy jak będzie całkowity reset umysłu hi hi. A teraz zbieram się po zakupy i lecimy poza miasto bo ładna pogoda.

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

Dziękuję dziewczyny. Jak to piszecie że póki nie ma @ to jest nadzieja. Jak nie Przylezie w środę to jak wrócę z wyjazdu to zrobię :)

Miłego dzionka lecę i ja do roboty bo jeszcze dziś lub jutro mamy gości bo będą prosić na chrzciny :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magalena moze kreserczki do srody beda mocniejsze, licze na to :))

goosia tak jak mowisz, im mniej sie nakrecasz tym rozczarowanie mniejsze, a przeciez jeszcze nic straconego :))

Paula wchodz i pisz z nami ile wlzecie :) przezylam to co Ty miesiac temu wiec wiem o czym piszesz i co czujesz. Jak juz dziewczyny wspomianly latwo nie jest, wspomnienia i pamiec zostanie ale zyc trzeba bo masz dla kogo i mysle ze to nas trzyma i motywuje :)

Jakos tak od rana optymizmem bije od waszych wspisow, u mnie dzis tez sloneczko i lece wlsanie na przebiezke 5 km :) takze udanej soboty kochane [tuliś]

U mnie od wczoraj piękna, słoneczna pogoda :) po tych deszczach pięknie trawa wyrosła, mam nadzieję że dziś mąż skręci córce piaskownicę bo przyszła prawie 2tyg temu ale przez te ulewy i burze nie było sensu jej w ogóle rozpakowywać.
Co robicie dzisiaj na obiad? Ja kompletnie nie mam weny ani chęci do gotowania więc skromnie- będzie rosòł.
Od rana pranie robię i tak mnie korci żeby rozpakować pudła z ciuszkami po córce chociaż wiem, że to za wcześnie bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i musiałabym prać drugi raz (nie lubię jak mi coś za długo w szafie leży, wydaje się wtedy takie nieświeże).

Lili
https://www.suwaczek.pl/cache/d407dd5760.png
Magda
https://www.suwaczek.pl/cache/34551c88a3.png

Karolcia u mnie dziś zupa brokulowa i dla moesozercow kotlety z piersi kurczaka z ziemniaczki i ogórkiem kiszonym :D mamy resztki w lodówce bo nie robię zapasów. Jak nas ma nie być :D lecę dalej sprzątać :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Dziękuję wam za słowa pocieszenia
Od straty ciągle coś robię. Wcześniej dwa tygodnie leżałam plackiem to teraz muszę zająć czymś głowę bo jak siedzę to zaczynam myśleć... Nie jest łatwo bo wciąż plamie, i ciągle przypomina:( Podkusilo mnie i kupiłam śpiochy jak się dowiedzieliśmy o ciąży i teraz leżą i smucą:( Głupia baba, eh

21.01.2008 - córka
10.10.2012 - synuś
19.05.2019 - Aniołek:( (8 tc)

f2w3s65gtu09goaw.png

Paula bardzo mi przykro z powodu Twojej straty.. Ja jak się dowiedziałam o pierwszej stracone ciąży tez coś kupiłam, male buciki żeby tak poinformowac swojego o ciąży. Niestety radość nie trawała długo.

Każda z nas musi to przejść na swój sposób :( ale zawsze po burzy wychodzi słońce, chociaż o tym aniołku się nigdy nie zapomni to w końcu będzie znowu lepiej.

https://www.suwaczki.com/tickers/dqpr20mmd2nhzef3.png

Madzia pena chyba miała na myśli takie fix spaghetti dosypuje się z wodą miesza albo otowe że słoika. :) mój takie lubi. Ja wolę też swojej roboty bo sobie doprawie po swojemu. A tak robiłam małej obiadki i tak mi zostało.

Brak mi znowu dzisiaj sił. Jutro mi zostanie cmentarz, wsadzić ogórki do foli bo już wyrosły i ostatecznie spakować. Ale już mi się buzia cieszy. Pogoda się tam poprawia to już wogole.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥