Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wanilijka

OJJJ Stokrotko nie wiem, nie pomogę czasami mnie też jakoś skurcz chwyci ale zazwyczaj po 5 min nie ma po nim śladu :/

hello AMIRIAN - Twój dzionek Bab jak wyglądał? ja nie doczytałam wsiego jeszcze ... :(

Nie ma dużo nadrabiania, najwyżej 2 stronki, wczoraj tu pustki były. My spędzilismy dzień kobiet w domku, mezuś chory więc za bardzo nie chcieliśmy wychodzić, poza tym jak mówilam kina oblężone. Więc dostałam dłłłłłłłługą czerwoniutką różę i czekoladki, potem przyjechał brat z kwiatkami i wypiliśmy kawkę. Wanilia a co się działo, ze się z mężem pokłóciłaś?
Stokrotko właśnie leci w radiu o tobie piosenka "Stokrotka, stokrotka, stokrotka" - T.Love

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

Gość wanilijka

amirian
Nie ma dużo nadrabiania, najwyżej 2 stronki, wczoraj tu pustki były. My spędzilismy dzień kobiet w domku, mezuś chory więc za bardzo nie chcieliśmy wychodzić, poza tym jak mówilam kina oblężone. Więc dostałam dłłłłłłłługą czerwoniutką różę i czekoladki, potem przyjechał brat z kwiatkami i wypiliśmy kawkę. Wanilia a co się działo, ze się z mężem pokłóciłaś?
Stokrotko właśnie leci w radiu o tobie piosenka "Stokrotka, stokrotka, stokrotka" - T.Love

już doczytałam :) dużo faktycznie nie było ale jeszcze skypuje z kumpelką i już w ogóle podpadam w pracy :Niewiniątko:
kłótnia dotyczyła remontu naszego hahah - tak remontu:Szok: wyraziłam swoje zdanie, mąż odpowiedział i tak od słowa do słowa :Histeria: wkurzyłam się, obróciłam na pięcie i poszłam do rodziców a Grzesiek został na mieszkaniu do 18 ... w niedzielę przyjechał z kwiatkiem i już było dobrze... ja nie należę do spokojnych dusz raczej do tych z pazurkiem :takwyszlo:

ale już wszystko jest cacy :Podziw:

Gość wanilijka

hihi ale szczerze przyznam, że ostatnio bardzo rzadko się gryziemy
cyt. męża "za długo było fajnie" :D

najbardziej lubię te chwile po kłótni, taka atmosferka czysta, nic nie wisi w powietrzu :D

zmykaj, zmykaj ;) ja też rano jak pomylona latam

wanilijka
amirian
nie ma dużo nadrabiania, najwyżej 2 stronki, wczoraj tu pustki były. My spędzilismy dzień kobiet w domku, mezuś chory więc za bardzo nie chcieliśmy wychodzić, poza tym jak mówilam kina oblężone. Więc dostałam dłłłłłłłługą czerwoniutką różę i czekoladki, potem przyjechał brat z kwiatkami i wypiliśmy kawkę. Wanilia a co się działo, ze się z mężem pokłóciłaś?
Stokrotko właśnie leci w radiu o tobie piosenka "stokrotka, stokrotka, stokrotka" - t.love

już doczytałam :) dużo faktycznie nie było ale jeszcze skypuje z kumpelką i już w ogóle podpadam w pracy :niewiniątko:
Kłótnia dotyczyła remontu naszego hahah - tak remontu:szok: Wyraziłam swoje zdanie, mąż odpowiedział i tak od słowa do słowa :histeria: Wkurzyłam się, obróciłam na pięcie i poszłam do rodziców a grzesiek został na mieszkaniu do 18 ... W niedzielę przyjechał z kwiatkiem i już było dobrze... Ja nie należę do spokojnych dusz raczej do tych z pazurkiem :takwyszlo:

Ale już wszystko jest cacy :podziw:

no właśnie to ci mówiłam w sobotę .. Bakcyl w oczach .. To się wypierała hahahahaha

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/33472.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/33471.png

Gość wanilijka

karolineczka84
wanilijka
amirian
nie ma dużo nadrabiania, najwyżej 2 stronki, wczoraj tu pustki były. My spędzilismy dzień kobiet w domku, mezuś chory więc za bardzo nie chcieliśmy wychodzić, poza tym jak mówilam kina oblężone. Więc dostałam dłłłłłłłługą czerwoniutką różę i czekoladki, potem przyjechał brat z kwiatkami i wypiliśmy kawkę. Wanilia a co się działo, ze się z mężem pokłóciłaś?
Stokrotko właśnie leci w radiu o tobie piosenka "stokrotka, stokrotka, stokrotka" - t.love

już doczytałam :) dużo faktycznie nie było ale jeszcze skypuje z kumpelką i już w ogóle podpadam w pracy :niewiniątko:
Kłótnia dotyczyła remontu naszego hahah - tak remontu:szok: Wyraziłam swoje zdanie, mąż odpowiedział i tak od słowa do słowa :histeria: Wkurzyłam się, obróciłam na pięcie i poszłam do rodziców a grzesiek został na mieszkaniu do 18 ... W niedzielę przyjechał z kwiatkiem i już było dobrze... Ja nie należę do spokojnych dusz raczej do tych z pazurkiem :takwyszlo:

no właśnie to ci mówiłam w sobotę .. Bakcyl w oczach .. To się wypierała hahahahaha

:sofunny: wywołałaś wilka z lasu :sofunny:

wanilijka
karolineczka84
wanilijka

JA cI DAM WILKA BABULCU Z BAKCYLEM W OCZACH !HAHAHAHAHA

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/33472.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/33471.png

Gość wanilijka

karolineczka84
wanilijka
karolineczka84

JA cI DAM WILKA BABULCU Z BAKCYLEM W OCZACH !HAHAHAHAHA

o sooorrry ja mam kurwiki w oczach nie bakcyle :ocochodzi: :sofunny:

Gość wanilijka

amirian
A ja już wiedziałam o Justysi i gratulacje złożyłam hihi

Oki, jadę do pracki. Miłego dnia dla wszystkich tych co są i tych którzy będą.papa

ja już Ją opierniczyłam, że się nie chwaliła u nas :sofunny:

eh superek

buzia wielka Sandruś :Podziw:

Gość wanilijka

aldonka23
Dziewczyny na Was też przyjdzie czas i pora....będzie dobrze....!!
wy staracie się dlużej i straciliście swoje maleństwa ale Bóg Wam to wynagrodzi!!!!
trzymam kciuki:yuppi:

ja zaczęłam staranka na dobre od tego miesiąca :D
mogło być miesiąc wcześniej ale bardzo chorowałam non stop z temp latałam :(

ejjj ale te kciuki trzymaj mocniej ok :sofunny: