Skocz do zawartości
Forum

Styczniowe mamusie 2019

kasiek_11

Rekomendowane odpowiedzi

magdness ja już przeczytałam chyba wszystkie możliwości przyspieszenia i spacerowałam, sex tez był chodzenie po schodach co dwa stopnie, wczoraj nawet wzięłam taki cieplejszy prysznic ale bałam się przesadzić żeby dzidzi nic nie było, a i jeszcze masowanie sutków, a olejki to masz chyba rycynowy i olejek z wiesiołka i pije się tez napar z liści malin, jak narazie jestem dalej w dwupaku i nic się nie zanosi na poród ale kto wie tak naprawdę może być w każdej chwili, także uzbrajam się w cierpliwość :)

https://www.suwaczki.com/tickers/f2wli09k9tkoahf3.png

Hej u mnie noc spokojna dziś bez żadnych skurczy....ale wam powiem że dwa razy postraszyło i jestem teraz naprawdę przejęta jak będzie czy będę miła krzyżowe czy brzuszne masakra byłam na porodówce miałam robione tam ktg lepszy sprzęt i dlatego i niby czysciutko nowe ogromne łóżko szerokie i wogule kafelki białe ale czułam się jak w boksie jakimś :( i te ich badanie szyjki okropne bo zależy jaki lekarz ale boli pcha ta łapę głęboko i dociska chciałabym żeby poród postępował bardzo szybko żebym długo się nie meczyla

https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hkrcubd6z.png

Kati8 GRATULUJĘ! Wspaniałe wieści i 2 dziewczynki...CUDOWNIE. Wagę mają już bezpieczną więc wierzę, że szybko wyjdziecie do domku. Ja też czekam na szczegóły...hehehe...przede wszystkim jestem ciekawa czy One są jedno czy dwujajowe :D Wszystkiego dobrego dla całej Waszej Trójki :) a czy imiona wybrane?
Oh ..byleby teraz tylko po kolei od każdej z nas takie piękne informacje.
A ja miałam dziś powtórzyć CRP (białko w surowicy) + mocznik itp bo w zeszłym tygodniu mi to CRP wyszło podwyższone (8). Po tygodniu trochę znów wzrosło (9)...i ciekawa jestem co z tym moja gin chce zrobić. Z drugiej strony palce rąk i nóg po nocy znów opuchnięte więc nie dziwię się, że crp większe. A tak bym chciała zostać przy ustalonym terminie :)

No wg mnie warto. Jest tam prawie 5h szkoleń - taka kwintesencja jakiej potrzeba, a jak masz tyle czasu to będziesz przeszkolona że ohoho :) Na stronie o ile dobrze kojarzę też można ogarnąć bezpłatny okres próbny (bezpiecznyjunior.pl)