Skocz do zawartości
Forum

Wrześniowe 2018

Silvara

Rekomendowane odpowiedzi

Eleonora :*

Jassmine, ale ladny brzuszek! ♡

Zastosowanamatka, Twoj brzuch mega wysportowany!!! Nic nie widać:D
A teściową się nie przejmuj!

Wiecie co... napisałam "teściową " a słownik kolejne słowo mi proponuje "oddam" bueheheh;)))

Swoją drogą, to mam nadzieję, że nam nigdy nie odwali nie będziemy takimi babskami ! :/

Ja mojej przyszłej teściowej nie widziałam od świąt, czyli od czasu kiedy jestem w ciąży, hehehe.. Nic głupiego mi jeszcze nie powiedziała. Na ogół jest miła i fajna, ale bardzo lubi się wtrącać. :)

Mam ochotę na leczo na obiado- kolację po pracy. Co myślicie?

Marcel ❤ 49 cm 2190g / 17.08.18 10:52
https://www.suwaczki.com/tickers/dqpr2n0afhk5kkpj.png

Igor ❤ 50cm 2700g / 25.01.20 11:31dqpr2n0a7xyod35i.png

Moja to jest do tego stopnia bezczelna, ze gdy dowiedziała się o tym ze będziemy miec malucha to wprost stwierdziła, ze teraz się zacznie i będziemy miec przerąbane bo jeszcze nic o zyciu nie wiemy . A wczesniej przez ostatnie 2 lata na każde święta imieniny i urodziny itp itd twierdziła, ze największym prezentem bedzie dla niej kolejny wnuk bo to takie szczescie

08.09.2018 ❤️https://www.suwaczki.com/tickers/m3sxk0s3vexbg21e.png

Jasmine jak masz ochote to jedz na zdrowie, ja dzis pierwszy raz od dawna mialam ochote cos zjesc a mianowicie udko z rozna no ale tak mi smakowalo i po zjedzieniu nie mialam tego posmaku ktory mi towarzyszy od poczatku ciazy, moze czas zaczac sie zywic pieczonymi kurczakami;)

Madzia ur.06.09.2018, 3280g, 51cm szczęscia :)
Marysia ur.25.04.2016, 2960g, 50cm szczęścia :)

Jassmine fajny pomysł na obiadek jak najbardziej mnie się podoba:))) Ja zjadłam właśnie kiełbaskę smażoną z cebulką prawie jak z grilla;)))
ZestresowanaMatka noooo brzuszek śliczny też taki miałam jak byłam piękna i młoda;)
Silvara gdzie ten Twój brzuszek?;)

Dziewczyny piękne macie brzuszki :) u mnie też już zaczyna się rysować delikatny brzuszek :)

Muszę ponarudzić, bo się uduszę :p mam wrażenie że cały mój dzień kręci się dziś wokół jedzenia... czuje że jestem głodna, ale jak pomyśle o czymkolwiek do jedzenia to robi mi się niedobrze... ehhh kiedy ja w końcu będę mogła znów cieszyć się tym, co jem.. już od blisko 2 miesięcy odrzuca mnie od mięsa.. jem tylko pomidory, ser i jajka, ale ile można?! Już też nie mogę na to patrzeć... Marzy mi się zjeść normalnie obiad.. ale póki co jest to niemożliwe... UWAGA koniec mojego marudzenia!

Trzymam kciuki za najbliższe wizyty, ściskam Was wszystkie! :)

https://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv73rzigswdk.png
8.11.2017 Aniołek

Dziewczyny piękne brzuszki :) już
Powoli nie da się ukryć ciąży

Cichosza
Kochana jestem z tobą doskonale wiem co czujesz od koedy skończyłam 6 tydzien mam mega mdłości ale to nic przy tym ze mam wstręt do wszystko co ma mięso w sobie . Moje obiady to ciagle jakies oszukiwanie żołądka . Suchy makaron , suchy ryż , suche naleśniki , na śniadania tylko bułki z serkiem kiri z owoców tylko truskawki . Każdego dnia gotuje do moich facetów i mam mega wstręt . Chciała bym ten zjeść wkoncu normalnego schabowego mizerię i frytki ale nie potrafię .
Wiec i ja pomarudzilam

A to mój brzuchol
14 tydzien

monthly_2018_03/wrzesniowe-2018_65876.jpg

http://fajnamama.pl/suwaczki/yuv2v0z.png

http://fajnamama.pl/suwaczki/zhsqqws.png

Z obidu dzisiaj zjem tylko kluska slaskiego. Do miesa tez mam wstret. Na śniadanie bialy ser z jogurtem, w pracy jablko i kanapka z zoltym serem lub dzemem. Jem bo musze. Wczoraj kupilam i zjadlam kapuste kiszona, bo za mna chodzila. Tak nie dobrze mi sie po niej zrobilo ze szybciutko ja zwrocilam.
W ustach caly czas mam dziwny posmak. Umycie zebow nie pomaga :(

Właśnie wróciłam z wizyty. Dziecko zdrowe, wyniki wzorowe tylko nie chciało najpierw dać się zbadać... Biochemia z prenatalnych będzie za tydzień.
Dziecko zmęczone wreszcie stanęło sobie na głowie i udało się wziąć miary.
Kolejna wizyta za 4tygodnie już tylko z morfologią i moczem i lecimy dalej...

Z utęsknieniem czekam na zmianę czasu, moje dziecko wymyśliło, żeby wstawać około 6:20 :-/

Mi, gratuluję udanej wizyty!:)

Eleonora, no mam brzuszek, nie doceniasz go ;)))) hehehe, wczoraj nawet ortodonta mi powiedziała
-ooo spodziewa się pani dzidziusia?
To raczej już nie łatwo ukryć:D

CichoSzs, MamaColin, Gabi, rozumiem Was, bo w tamtej ciąży mięso tknęłam dopiero w 3 trymestrze. Wcześniej nie było szans. Ciągle tylko jakieś serki i ... słodycze;) potem mnie uratowały ogórki małosolne, świeże owoce i nowalijki:D tylko, że rodziłam w listopadzie to w miarę szybko już je moglam jeść, teraz jeszcze z dwa miesiące trzeba poczekać:(

Piękne kolejne brzuszki:)))

Hej hej kobietki!:)
Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET!!!♡♡♡♡♡♡♡♡
Mi gratulacje udanej wizyty ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Silvara gdzież bym śmiała;) śliczny masz brzusio:))))
Mój młody też oszalał wstał dziś po 7 a normalnie przesypia tak 12-14 godzin powinien spać co najmniej do 9.
MIŁEGO DNIA:)))

To i ja pokaże Wam mój brzuszek - wszyscy mówią, że jeszcze po mnie nic nie widać, ale i ja, i mąż widzimy, że się zmienia :)

Śniła mi się dziś galaretka z owocami i zamierzam ją dziś przygotować, mam nadzieję, że również zjeść :p nie mogę się doczekać wiosny, lata i świeżych owoców i warzyw...
Silvara ale mi zrobiłaś smaka tymi ogórkami małosolnymi mmmm... marzenie :)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne! :)

monthly_2018_03/wrzesniowe-2018_65890.jpg

https://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv73rzigswdk.png
8.11.2017 Aniołek