Skocz do zawartości
Forum

Wrześniowe 2018

Silvara

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiames nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia o to jakby nie było temat rzeka. Jak chcesz iść zawczasu coś skontrolować to po co w ogóle przychodzisz skoro nic się nie dzieje ale jak pójdziesz za późno to kuźwa jest problem bo gdzie byłaś wcześniej ehhh szkoda się wypowiadać.
Isa szybciutko super naprawdę bardzo się cieszę. Ale Ty kochana szczupła jesteś:) Ja córkę poczułam 19-20 tc a młodego 17tc A teraz w związku z tym że jestem gruba (No cóż nie mogę inaczej tego nazwać:))) to nie wiem kiedy maleństwo przebije się przez ten tłuszcz:)))

Oj tak kapusta kiszona jest pycha i pomidor ze śmietaną haha w pierwszej ciąży nie miałam takich smaków nic mi sie nie chciało jeść a w tej smaki co chwilę na cos troche mnie to przeraża ale co zrobić.. Co do ruchów to isa Wow jestem w szoku tej kuleczki ze tak ładnie widać noi ruchy w 15 tyg super w pierwszej ciąży dopiero w 22 tyg poczułam delikatne a w tej ciąży zobaczymy. Ogólnie rzecz biorąc to w tej ciąży czuje sie strasznie grubo juz teraz a co za parę miesięcy bedzie brzuch mam duży ale ja to mam wrażenie że to tłuszcz a nie ciążowy brzuszek.

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49mg7ypvhiz37s.png]Tekst linka[/url]

Cześć , cześć, wczoraj wróciliśmy padnięci z wojaży, więc dziecko akurat dzisiaj stwierdziło, że trzeba wstać przed 7 :P

U mnie już nie ma za bardzo zachcianek. Czasem coś mnie zaatakuje, alw to rzadko. Ostatnio zachciało mi się tuńczyka, zjadłam dwie kromki a potem caly dzień mi było niedobrze i mi się odbijało. Także się obraziłam i chyba już dłuuuugo nie zjem.

Kasiames, juz pisałam kiedyś, że w tamtej ciąży chciałam iść na NFZ do endokrynologa. W marcu się dowiedziałam, że TSH mam za wysokie. Przyspieszony termin dostałam na koniec września a Syna urodziłam 5listopada...

Dziewczyny ja Was podziwiam skąd Wy macie tyle siły? Ja ledwie otworzę oczy i już jestem zmęczona. Fakt że w nocy budzę się ze 3 razy A to ja na siusiu a to młody na siusiu ale to chyba nie jest powód. To raczej nie jest normalne. Młody pospał dziś tylko do 8 ale z łóżka wygrzebaliśmy się po 9. I złą matką jestem bo uczę własne dziecię złych nawyków A mianowicie oglądanie bajek. Do tej pory bąbel nie uznawał tv i byłam z tego faktu zadowolona A teraz na siłę każę oglądać jemu bajki bo sama nie mam siły na zabawę;))) Zrobiłam śniadanie ogarnęłam kuchnię i już głowa mi leci, oczy pieką...
Dajcie trochę energii...:)))

Cześć dziewczyny.
Ja w pracy od 7:30 ..kurde jest taki ruch dzisiaj, że nie mam czasu na nic. Dopiero teraz poszłam na przerwę. Ale w między czasie podjadałam drożdżówkę, bo przecież nie wytrzymałabym tyle czasu bez jedzenia. Czasem się zastanawiam skąd ci wszyscy ludzie się biorą tak nagle xd

Chodzę spać dość wcześnie bo 22-23 ,ale niestety też się nie wysypiam, bo praktykuje nocne podróże do toalety.
Mój pęcherz chyba wyjechał na urlop.. Szkoda, że nie zabrał mnie ze sobą.

Marcel ❤ 49 cm 2190g / 17.08.18 10:52
https://www.suwaczki.com/tickers/dqpr2n0afhk5kkpj.png

Igor ❤ 50cm 2700g / 25.01.20 11:31dqpr2n0a7xyod35i.png

Eleonora coreczka do ok. 2,5 rż nie byla zainteresowana tv. W sumie sami nie wlaczalismy jej. Na komorce tylko ogladala. Teraz z braku sily wlaczamy bajki w tv. Pojde z wami dziewczyny w kat za kare :) Mysle ze jak zrobi sie cieplo to zabawa w ogrodzie zastapi bajki. Coreczka nie moze się doczekac hustawki i trampoliny. Teraz skacze na lozku i sofie :)
Jassmine mialam plan jechac dzisiaj na wieksze zakupy ale pokrecilam sie w domu i nici z zakupów.
Musze zebrac sily na odkurzanie domu. Poki co to jeszcze jajniki mnie bola.

U nas do tej pory nic ani tv ani telefon ani komputer. Ten mały szogun to tylko bawić się chciał cały dzień albo klocki albo auta albo garnki i inne akcesoria kuchenne. Latem to wiadomo na ogrodzie ma swój mały plac zabaw albo basenik ciągle w ruchu albo rower albo motor i tak. A teraz chodź kurczak mama włączy ci bajeczkę. Hihihi
No ale ja naprawdę nie mam siły...