Skocz do zawartości
Forum

Wrześniowe 2018

Silvara

Rekomendowane odpowiedzi

Tak tak Silvara ja najbardziej i najefektywniej przytulam się w porach jesienno -zimowych:)))
Amanalka walcz kobieto ja nie jestem zwolenniczką antybiotyków i w zasadzie nie pamiętam kiedy ostatnio zażywałam (na oko 11 lat temu) ale tym razem po tygodniu walki domowymi sposobami musiałam się poddać. Drugi dzień biorę i efekty średnie wprawdzie dostałam trochę wigoru ale z głosem to cieniutko.
Na szczęście u młodego obyło się bez antybiotyku i tu zadziałały domowe sposoby:) no i apetyt zaczyna jemu wracać:)

Hej! Ja zdrowa, z mdlosciami ciut lepiej ale posmak jest dalej ochydny. U mnie problemem jest toze jak dziecko mnie widzi ze sprzetem to zabiera i chce bajki na youtube wlaczac, wiec szybko wylaczam internet i w ten sposob nie ogladamy bajek ale napisac tez nie moge.
Jutro ide z małą na latino mama juz sie stesknilam za tymi zajeciami bo ostatnio bylam w grudniu. Co prawda w chuscie juz raczej nie potancze ale dziecko mi sie wybawi. A w czwartek na 14:10usg. Juz nie moge sie doczekac bo chcialabym zobaczyc czy wszystko ok i przestac sie martwic. Chociaz najpewniej dopiero jak ruchy zaczne czuc to bede spokojniejsza.
Dziewczyny karmiace moja mala prawie nie odrywa sie od cyca czy u was podobnie czy to u mnie jakis regres?

Madzia ur.06.09.2018, 3280g, 51cm szczęscia :)
Marysia ur.25.04.2016, 2960g, 50cm szczęścia :)

Dziewczyny dużo zdrówka! Nie dajcie się!
Gratuluje wszystkim udanych wizyt...

Ja czekam na info kiedy mam przyjść na prenatalne. Moja gin napisała że wraca jutro z urlopu i jak tylko znajdzie lukę to mnie wciśnie jeszcze w tym tygodniu... ale z newsów jakie dostałam to wszystkie badania: morfologia, mocz... tsh, hiv itd mam za sobą i wszystko mam wzorowo. Dlatego też samopoczucie mam jakbym w ciąży nie była ;)
Teraz czekam na wizytę jak zobaczę małego bobo od A do Z i będę spokojniejsza. Mam nadzieje że jutro już dowiem się na kiedy.

Termin wg OM: 01.09.2018 / wg USG: 25.08.2018
https://www.suwaczki.com/tickers/f2w3skjojtjbbnlj.png
https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c3e5eo7n84buf.png

Eleonora
Silvara uciekła:)
Mamusiaszczesciara jak się czujesz?

Trudno okreslic wiesz jskos tak zimno rozplakalam sie dopiero kiedy ubieralam jeansy i uswiadomilam sobie ze ciasne jeszcze mi sa wsiadlam w auto i do domu. Kretyn milczy i w sumie niech juz zsmikknie na wieki. Tule malucha spi u mojego boku i staram sie myslec o tym co rano bede robic .

Moje aniołki (*)
Corus 17 t.c 2008 synuś 9 t.c 2015 corus 13 t.c 2017. 8 t.c 2018 moje cuda.

Mamusiaszczesciara masz swoje skarby koło siebie i to jest teraz Twoja największa siła!!! Mocno Cię ściskam:-*
Ja wizytę mam w poniedziałek i też nie mogę się doczekać jednocześnie boję się i mało tego nie mam jeszcze badań porobionych ale ja nie mam pojęcia czy mogę je zrobić biorąc antybiotyk?

Ja w końcu ogarnęłam nasze zdjęcia ślubne i stworzyłam fotoksiążkę - duma mnie rozpiera bo zbierałam się do tego od 1,5 roku :p
A tak ogólnie to od kilku godzin umieram - mdli mnie strasznie i nie umiem sobie miejsca znaleźć. Tak bym chciała żeby był już 5 marca, abym mogła zobaczyć że u Fasolki wszystko dobrze :)

https://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv73rzigswdk.png
8.11.2017 Aniołek

Eleonora, U mnie godzina kąpania i usypiania :D a przytulnie się w okresie zimnym faktycznie jednal najmilsze i u mnie efektywne;) tamtym razem w lutym.
Całe szczęście, że Synka ominęło!

Mamusiaszczesciara, smutno:( dobrze, że te dwie Duszyczki masz przy sobie ♡

Isa, też czekam na te prenatalne:))) ciekawe ile dzieciaków pokaże czy są chlopczykami czy dziewczynami!

Super że wizyty i badania są u Was w porządku :) niedługo mdłości powinny nam minąć. Ja miewam lepsze i gorsze dni ostatnio. Ale w 9 i 10 tygodniu były wyłącznie gorsze... :) mam nadzieję że za tydzień w 12. będzie już całkiem dobrze. Dzisiaj zjadłam trochę wędliny której nie ruszałam ponad 2 miesiące i całkiem mi smakowała. A 2 dni temu pasztet. Jest nadzieja że w końcu wrócę do mięcha bo mąż mi suszy głowę że nie jem. I narzeka że narzekam że mi niedobrze i mi wszystko śmierdzi :)

https://www.suwaczki.com/tickers/tb73jw4z2wlz7poq.png

Jeśli chodzi o smaki to u mnie chyba raczej górę biorą słone, kwaśne takie sama nie potrafię dokładnie określić najważniejsze że nie słodkie bo poprzednio to wciągałam wszystko co zawierało cukier.
Ups pora już na sen;) trochę spędziłam dziś czasu na internecie ale już nie truje ;) musiałam w ten sposób się wygadać bo normalnie jeszcze nie mogę;)
Śpijcie dobrze kochane:-*

Ja dziewczyny mam to samo, głodna jestem ale mało co mogę wcisnąć. Najpierw mi niedobrze z głodu a potem z jedzenia. Tak cały dzień i właśnie te okropny kwaśny posmak w ustach też psuje apetyt. Wizyta dopiero 2 więc jeszcze sporo czasu, a póki mdłości nie miną to nawet się niczym zająć nie mam siły. Pozdrawiam Was wszystkie, fajny klimat tutaj mamy na forum, czuć wzajemne wsparcie

Helloooooo:))) No działa działa;)
Ja już wczoraj myślałam że to u mnie sprzęty zawodzą aleee okazało się że nie;)
U mnie lepiej jeszcze mam ogromną chrypę ale można się już dogadać nawet przez telefon:)))
Jak tam Walentynki drogie dziewczynki? Mój do 22 był w pracy więc szału nie było dostałam kwiaty pocztą kwiatową i tyle. I tak miło bo na co dzień tego nie ma;)
No kochane na dziś są jakieś wizyty? To czekamy na kolejne wspaniałe wiadomości:)))