Skocz do zawartości
Forum

Wrześniowe 2018

Silvara

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lili jka

Amizka, mój jest podobny ;)
z córką brzuch mi się jakby rozlewał po całości, teraz idzie bardziej do przodu (wciąż mam wcięcie w talii!) i chyba dlatego wydaje się taki duży.

Po wizycie wszystko dobrze. Szyjka trzyma, a fasolin jest aktualnie ułożony głową w dół, uff - oby już tak został!

Hej dziewczyny aleeee macie piękne brzuszki:))) ja swój kiedyś też wrzucę;) jak zrobię foto oczywiście;)
A w ogóle to fajnie że jest co poczytać:)))
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt:) cieszę się że wszystko jest dobrze :)
I już się pogubiłam z Waszymi wpisami i nie wiem jak się odnieść;) wybaczcie:*
Straszny zamot jestem, w nocy bolał mnie ząb dziś szukałam dentysty A swoją drogą to ja nie wiem co to się dzieje z tymi zębami chyba coś w powietrzu:)))
Zrobiłam zęba ale nadal boli także nie wiem czy jutro znów nie pobiegnę między czasie;/
Jutro z rana jadę z młodym na badania laboratoryjne do zabiegu i w ogóle już przeżywam A poniedziałek już nie daleko jeszcze po drodze konsultacja anestezjologiczna. Brak sił, czasu i kasy.
Buziole:*********************

Cudne zdjęcia. Będę musiała poprosić męża w weekend, żeby mi jakieś zrobił, bo nie będę miała pamiątki z tej ciąży:( ceny sesji są masakryczne a mam słaby kontakt z dawna przyjaciółką, która mi robiła foty tamtym razem.

Gratuluję udanych wizyt i ułożonych Dzidziusiów. Oby już nie fikali koziołków ;) chociaż jeszcze mają czas.

MamaColin, kupił, kupił kosz!!!:D dzięki wielkie za podanie tej strony :*
Razem z przesyłką do PL zapłacę 40€. 4€ udało się wytargować;) strasznie drogo mnie ten kosz wyszedł , ale mąż powiedział, że mam brać , bo on już nie może o tym słuchać :P ja też już miałam tego dość;)

Dziś idę do endokrynologa, wyniki dobre to mam nadzieję , że dawka zostanie :)

Po wczorajszych burzach dzisiaj chłodno i szaro. Miłego dnia!

Hej Mamuśki,

załamałyście mnie pisząc że przytyłyście tak mało. Ja ostatnio jak się ważyłam to wygląda już na 11 do przodu :(. Mam wrażenie że znów jest tak samo jak w poprzedniej ciąży i chyba woda mi sie zbiera, bo zmiana wagi z dnia na dzień o 0.7kg to raczej przesada a tak niestety mam. Nie obżeram się, ale na pewno nie unikam czy lodów czy jakiegoś herbatnika do kawy ;) Ja mam brzuch ogromniasty ale w poprzedniej ciąży było to samo więc chyba taka moja uroda .. No cóż, pocieszam się że po poprzedniej ciąży zrzuciłam te 22kg jeszcze z nawiązką więc i teraz mam na to samo nadzieję :)

https://www.suwaczki.com/tickers/f2wl3e5egrm8fd7r.png

https://www.suwaczki.com/tickers/860ivcqgtujhjx0j.png

Silvara nie wiem szczerze mówiąc czy jest gdzieś Lindex w Polsce? Domyślam się, że musi być, bo na metkach mają zawsze wymienioną kwotę również w pln :) ja ich uwielbiam nawet nie za wzornictwo, a za jakość, ta bawełna jest tak mięciutka, no i znoszą zarówno intensywne użytkowanie, jak i niejedno pranie, więc naprawdę polecam :)

Jeszcze rzeczy z nexta kocham, zwłaszcza z działu maluszków, super jakość mają :) poza tym next bardzo płynnie działa przy zakupach online, z których zwykle korzystam, dostarczenie przesyłki przy dobrych wiatrach zajmuje im czasami tylko 3 dni :)

Antonina 26.04.2010
Michalina 29.08.2018

Spawareczko, jak mówiłam - nie wiem jaka jest dostępność sklepów Lindex w Polsce, ale owszem, w mniejszych miejscowościach w Skandynawii hula, jest bardzo popularny ;)

O, Silvara już wyjaśniła zagadnienie :)

Jeszcze podobnej jakości jak Lindexu są np. bodziaki z KappAhl. I też ładne :)

Antonina 26.04.2010
Michalina 29.08.2018