Skocz do zawartości
Forum

Majówki 2018

Gość Lenka88

Rekomendowane odpowiedzi

Monia ten czas tak szybko minie, że ani się obejrzysz a trzeba będzie wracać do pracy ;)
Sylma torcik, mniam, zjadłabym, a tu trzeba uważać bo po ciąży jeszcze zostało coś do zrzucenia hehe, w sobotę rano ważenie, chwila prawdy ;)
Iza fajnie, że mama na weekend weźmie wnusia, ogarniesz raz dwa wszystko :)
Sylma o to już duża ta Twoja panna :)
Olandia fajnie, że szybko dochodzisz do siebie, ja od wczoraj naklejam na bliznę plastry silikonowe, zobaczymy za 3 miesiące kuracji czy blizna jest mniej widoczna... starsze dzieci Ci pomagają?
W ogóle zapomniałam o tym wcześniej napisać, ale polecam smarować sobie brodawki lanoliną raz dziennie już kilka tygodni przed porodem, mi pomogło, przy synu miałam je od początku karmienia obolałe i popękane, a tym razem smarowałam i ominęło mnie to na szczęście. Położna na szkole rodzenia poleciła.

http://fajnamama.pl/suwaczki/xd1yhop.png
http://fajnamama.pl/suwaczki/xlzu2pq.png

Ja dzis jak zombie:) 2 noc do tyłu zaczynaja mi sie nocne wycieczki a dodatkowo w tą burza. Usnełam o 4 rano a o 8 do labolatorium po wyniki. Zaniosłam dzis ost z moczu i mam nadzieje ze po infekcjach. Czy wasz gin wystawiał wam juz l4 elektronicznie? bo mi ostatnio tak i w ten pt mowiła ze tez tak wystawi. Zastanawiam sie czy sprawdzic w zus czy przeszło.

Wero Nika ,starszyzna pomaga i zapatrzona w brata na maksa:)) zobaczymy jak długo:)
Co do maści rzeczywiście pomocne ,ale ja nie mając już poranionych brodawek muszę korzystać jeszcze z nakładek ,bo mam brodawki obolałe i wczoraj jak młody pił bez to w nocy myślałam,że ściany będę bryłą jak go odstawiłam..a do tego młody mało przybiera ,bo jak się okazało za bardzo dietetyczne podeszłam do posiłków:( i od wczoraj mam tłuściej jeść,zobaczymy jak będzie...
Dziewczyny,które będą miały cc i miałybyście problem z laktacją,polecam preparat femaltiker (chyba nie przekręciłam),bardzo mi pomogło i laktacja szybko ruszyła.
To pakujcie do końca torby,Sylma miłej imprezy i czekamy na wieści,może ktoś się wysypie w majówkę:)))