Skocz do zawartości
Forum

Maluszki na Luty 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Domi i Monia super wiadomości.
Ja wizyta jutro i mam nadzieje ze też wszystko będzie ok. Ja właśnie dziś szukałam fajnych imiona dla chłopca i mi się podoba Aleksander ale mój mąż raczej się na nie nie zgodzi bo już przy pierwszym synku ja tak chciałam dać. Teraz przejrzałam chyba wszystkie i jedynie spodobało mi się Gabriel. No zobaczymy chyba będę musiała przeprowadzić dziś rozmowę z moim M.

Ja bym chciala syna ale jak znam życie to choćby mi mój lekarz pokazywał ptaszka na usg to i tak córka bedzie.Ale bardzo bym chciała Piotrka.
Dzisiaj a własciwie wczoraj to pomimo nadchodzącego pogrzebu szczęśliwy dzień .nie dosyć że po 30tu latach kuzyn sie odezwał to jeszcze mi mój mąż pełną reklamówke kosmetyków załatwił.nie wiem skad na to kase wziął.ale szminek błyszczyków lakierów i cieni mam zapas na sto lat .poza tym kremy do twarzy i co najlepsze z cztery duże tuby kremu na rozstępy perfekta mama czy jakoś tak .ale zadowolona jestem

Hej hej..podczytuje Was.. ciężko mi się zebrać.aby coś napisać..
Mania kochana zdaje sb sprawę co przeszłas.. ale masz 4ro skarbów i jest już dla kogo żyć i co rob ić.. 3maj sie:*
Tak czytam to większość z Was już wie co będzie.. teraz do terminu porodu 3baby było płeć dopisać.. większość chłopców..
Asia to zaoszczędzisz na tego typu kosmetykach..tego nigdy za wiele..tym bardziej jak się uzywa:)

Zanetta nigdy tak nie miałam i nie mam pojęcia czemu tak miałaś. Możenił zadzwoń do lekarza lub jedz na IP

Aska chciałbym dostać takie prezenty jak Ty :)

Martyna1610 napisz mi emala jak chcesz dołączyć na fb.
pin.col@wp.pl

Ja też wczoraj byłam na USG. Mój lekarz wrócił z urlopu wiec poszłam bo jak pamiętacie moje USG między 12 a 14 tyg było porażka. Z dzieckiem jest wszystko dobrze, pięknie się rozwija. Waży kolo 100 gram :) dziś mamy 16 tydzień :) niestety pluci nie znam. Co do imion dla dziewczynki mam Oliwka. Dla chłopczyka niestety nie mozemy sie z mezem dogadac. dużo lepiej się czuje w tym drugim trymestrze niż w pierwszym. Przyplyw energii nastąpił. Dużo chodzę i sprzątam... Teraz 3 miesiące sielanki a potem będziemy się toczyć :)

Zanetta jeśli było tego dużo to jedz odrazu na IP ja tak miałam że wody odeszły jak poronilam tylko że wtedy już w szpitalu byłam i dzidziuś nie żył kilka dni. U ciebie może to być tylko podciekanie wód ale to też trzeba kontrolować i słyszałam też że czasem zdarza się ze kobietki myślą że wody a okazuje się ze to zaczyna się problem z nietrzymaniem moczu. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ale radzę ani chwili nie zwlekać z odwiedzeniem lekarza.

Jeśli chodzi o pracę - tak, pewnie że pracuje, w sumie wszystko w porządku z ciażą, już lepiej się tez czuje ogólnie.

W lipcu czułam się kiepsko ale nie mogłam iść na zwolnienie bo koleżanki z mojego działu były na urlopach i nie byłoby komu pracować, a u nas nie może dział zostać bez pracowników ;)

Teraz już bym mogła, ale lepiej się czuje. Może od września zastanowię się nad zwolnieniem.

Powiedziałam już w pracy, ale tylko prezesowej oraz kierowniczce. Zwykli pracownicy (biuro open space - ok 40 osób na sali ;) ) nie wiedzą i nie chce się na razie obnosić.

A Wy jak?

Wiola86 jak jedna ruszy łańcuch..to już reszta jedna za drugą będzie szlo:)

Wy już po 2 wizytach co niektóre.a ja czekam do 21.08.. nie mogę się doczekac;)

Upał co?współczuję wam tym.ktore mieszkaja na poludniu..ja na północy ciut chłodniej.ale i tak masakraaaaa...:/