Skocz do zawartości
Forum

Grudniowe mamusie 2017

Aneta24

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, to pewnie przez buźki :)
Objawów za dużo nie mam: delikatne mdłości, zmęczenie, wcześniej pobolewanie podbrzusza + 1-dniowe plamienie. Ale nauczona już doświadczeniem włączyłam luteinę i ustalo. No i jeszcze delikatny ból piersi. Jestem ciekawa, co u dziewczyn które wczoraj plamiły, czy wszystko ok?

Hej dziewczyny.
My majowke spedzamy w domu, jak pogoda dopisze jutro i we wtorek to mam zamiar porobic cos w ogrodku, a tak to bedziemy odpoczywac.
Ja skonczylam 8 tyg i objawy bez zmian czyli bolace piersi, mdlosci, zmeczenie, tyle ze nie pobolewa mnie juz podbrzusze.
Jezeli chodzi o imiona to ja mam typy na dziewczynke: Natalia albo Hania a na synka ma moj maz: Pawel, ale nie podoba mi sie zupelnie.

Udanej i cieplej majowki!

http://www.suwaczki.com/tickers/43ktjw4zty66dgng.png

zawsze mam troche stresu jak jest duzo wolnego i nie bede mogla w sytuacji kryzysowej zobaczyc sie z lekarzem, sorki za panikę :)
a więc tak, najlepiej przed 10tygodniem się o taka położna zatroszczyc, ja osobiscie korzystalam tylko ze srodowiskowych i swojej szukalam tez przez wyszukiwarke położnych na Prenalen. są też listy w szpitalu, ale mowie oczywiscie o tych NFZ. wydaje mi sie ze system jest podobny jak w przypadku prowadzacych. najlepiej zapytac lekarza, pewnie tez ma jakies listy :)

rodzę z Prenalen

Gocha1988 ciekawa jestem czy Twoja teoria z buźkami jest słuszna,bo ja już nawet nic nie pisze bo co się napisałam zawsze mi ucieło, więc bardzo bym chciała zebyś miała racje bo takto nie mam co pisać. A więc wiedziałam że się przedstawiałyście. Ja mam 31lat, w sierpniu będzie 3lata po ślubie I mamy 1,5 rocznego Kubusia. Jestem z Łodzi. Dziś według kalkulatora 8 tyg I 6dni, czyli zaraz zaczynam10. Mdłości na szczęście już odpuszczają, poza nimi zero objawów ale w pierwszej ciąży nawet mdłości nie było.