Skocz do zawartości
Forum

Mamusie po 30-stce czyli "k�cik mamutków"

gabalas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ja tylko na chwilę, bo dużo roboty na mnie czeka (takiej domowej):gotowanie: i nie tylko:) a dziś mam mega lenia!
Dzięki dziewczynki za przywitanie, jetem pod wrażeniem Waszej aktywności, to jest chyba miejsce dla mnie, piszę ,,chyba" z uwagi na to że jestem mamą pracującą i czasami nie wyrabiam:Padnięty: ale postaram się zaglądać jak najczęściej!
Moja Ola dalej chora, teraz steruje to raczej w kierunku anginy, już mam dość to już 2 tydzień::(:
Martek - zuch dziewczynka! powodzenia u dentysty!

Martek pysznie wygląda ten rogalik. trzymam kciuki za wizytę u dentysty, zobaczysz będzie dobrze.

violas witaj u nas, zdrówka dla twojej córci, nasz rację jak juz usiądzie sie przy kompie to strasznie to wciąga,
powinnam trochę posprzątac bo jutro jedziemy do rodziców az do płocka wracamy w niedziele trzymajcie kciuki za pogodę żeby była tak jak dziś.

Cześć Kochaniutkie!

Ogromnie Wam dziękuję za życzenia :big_whoo: Ja co prawda jestem Agata z 14 listopada, ale życzeń chętnie przyjmę dzisiaj każdą ilość :yes:

viola, witaj wśród Mamutków! Zdrówka dl Oli!
Gabi, dla Twojej Pchełki też zdróweczka życzę!
Martek, dobrze, że ząb się uspokoił. U nas pogoda przecudna. Od rana świeci słońce i jest koło zera, a dookoła biało. Dzięki za rogala!

Tata właśnie robi pizzę, a w związku z tym, że ja dzisiaj nie pracuję (przełożyłam sobie dzisiejsze zajęcia na wczoraj, wiec mam dłuższy weekend :yipi:), to po obiedzie pojedziemy do Ikei. Wieczorem natomiast jesteśmy zaproszeni do znajomych na sushi - ale mnie to sushi ostatnio prześladuje :wink:

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzsg18zqzog1mi.png

1% dla Sebastianka: http://sebus.pl/procent.php

wiecie byłam dziś z rana na rozmowie o pracę telemarketer, ale raczej nic z tego jest to praca na umowę zlecenie a w moim wieku raczej chciałabym pracę stala na normalną umowę, co prawda warunki finansowe nawet nie najgorsze godz pracy tez ok, tylko ta umowa zlecenie, cóż szukam dalej

monika mam zamiar popołudniu a właściwie na kolacje zrobic racuszki z twojego przepisu

Witam piątkowo

Po spacerku z Maciusiem jestem pozytywnie naładowana energią :lol: Dawno tak pogoda na mnie nie wpłynęła :Śmiech: A jeszcze weekend tuż tuż więc już w ogóle jest super :Śmiech:

Bożena – wiem, że Dominia, nie wiem czemu mi się imię pomyliło. Sorki!
A praca na umowę zlecenie tymczasowo mogłaby by być, a w międzyczasie mogłabyś szukać czegoś innego.
Trzymam kciuki za pogodę :)

Monia - zdrówka dla Emila, niech już go ten żołądek nie męczy!

Monika - życzę całych przespanych nocek!

Słonko – ekstra nagroda, gratuluję wygranej :great:

Lehrerin – fajne są takie nieformalnej rocznice, dużo miłości na kolejne lata!

Martek – dobrze że ząb nie boli. Powodzenia u dentysty.
Dzięki za smaczny rogal, w sam raz do kawy :)

Violas - zdrówka dla Oli!

Gabi - zdrówka dla Niki, gońcie katar!

Agatron – skoro przyjmujesz życzenia to wszystkiego najlepszego!

Monika właśnie zjadłyśmy racuszki według twojego przepisu, Dominia powiedziała że są pyszne i ze to przepis na 5+ :brawo::brawo:

Dziubula nawet nie mogłam przyjąć tej oferty bo nie zadzwonili do mnie a pan powiedział, że do 16 da odpowiedz, z tego co widziałam tam pracowali raczej sami młodzi czyli studenci lub młodzi zaraz po szkole.

MIŁEGO WIECZORKU

violas
Witam!
Zaglądam tu od nie dawna i tak pomyślałam sobie, że ,,Wam wejdę w paradę".
To forum wydaje mi się być w sam raz dla mnie - no bo czyż mamuśki po 30 nie są wyjątkowe!

p.s jetem technicznym abnegatem, więc moja odp. troche czarno - bura, ale obiecuję że sie rozkręcę!

oczywiscie ze sa!!!
witaj i zdrówka dla Oli, oby sie nie rozchorowała bardziej!

Martek73
Wiem, że powinnam pójść do stomatologa, ale zjada mnie panika.
Po ostatniej wizycie wylądowałam z uczuleniem w szpitalu i teraz mam uraz.
Ale niestety dzisiaj chyba bez stomatologa się nie obejdzie, bo nawet proszki mi nie pomagają.

ano trzeba - daj znac po wizycie, miejmy nadzieje ze bedzie bezbolesnie i bezproblemowo!!

agatron

Deva, widzę, że idziecie szeroko, ale trzeba spróbować. Trzymam kciuki za dotacje, ale póki co nie pakujcie kasy w drogi sprzęt, bo można łatwo przeinwestować. Najważniejsze, to rozkręcić interes dzięki swoim własnym umiejętnościom. Jak zobaczycie, że są klienci, to zawsze będzie czas na dokupienie specjalistycznego sprzętu.

generalnie ja sie nie chcialam ladowac w sprzet, ale Renata ma klientek duzo chetnych na endermologie, wiec jak sie dowie o koszty dzierzawy i by dalo rade to wezmiemy - a generalnie sprzety to dopiero z dofinansowania...
jednak kiszka z lokum, bo sanepid wymaga 2,50m wysokosci, a w nizszym zeby mozna bylo pracowac to juz techniczne rysunki, szkice, ocena wszelkich powierzchni i zgoda z wojewodzkiej stacji epidemiologicznej i mozna pracowac tylko 4 godzin y dziennie co dla mnie jest jakims totalnym absurdem!!!
a nigdzie na osiedlu czesciowo podpiwniczone lokale nie sa wyzsze niz 2,30m!!!

a w tym momencie koszt wynajmu z 500zl plus koszty idzie na co najmniej 1500zł plus koszty...

szkoda ze zadna z nas nie jest posiadaczka domu, wtedy byloby najlatwiej...

gabalas
Martek73
Coś do kawki dla Was.

http://www.cukierniamagda.pl/wyroby_drobne_big/rogalzczekolada.jpg
ugryzłam monitor:36_11_13:

o Jeeeessssu ja tez!!!

a do tego chora jestem - cos mnie zlamalo, kozaki mi przemokly przedwczoraj i mialam mokre nogi w butach, niby w aucie cieplo,ale niestety juz wczoraj zaczelam katarzyc i kaszlec a dzis jeszcze dowala mi glowa , lewe oko i ucho i zatoki z tejze strony...
nosz do czorta, uwzielo sie??
a i tak dzis spedzilam prawie 7 godzin a ucie jezdzac od sanepidu do spoldzielni a potem wszelkich administracji, zawiozlam i odebralam babunie Vicka od fryzjera a pod jej domem zrobil raban ze chce isc z nia i wziela go na noc...

juz wczoraj zlozylam podanie o NIP, a dzialalnosc gospodarcza juz wiem ze rejestruje sie bezproblemowo przy jednym okienku, bez oplat, i od razu dostaje poswiadczenie zarejestrowania dzialalnosci, wiec przynamniej to powinno pojsc gladko...

Wzialam juz Acatar zatoki i jeszcze na noc walne jakiegos rozgrzewajacego groga z herbatka z cytrynka i sokiem malinowym i wypoce mam nadzieje to swinstwo troche do jutra, bo o 17ej mam wizyte Renatki z mężem i będziemy kalkulowac wszelkie opcje biznesowe, a Vic moze zostanie u Babuni do niedzieli, to miejmy nadzieje ze nie zalapal i ze sie nie rozchoruje...

jutro zmienia mi auto zastepcze z opla astry kombi na seicento, zegnaj "luksusie", matiza lakieruja (maskę) i jeszcze przestawia auto do elektryka obok to mi zajrzy co u mnie z tym prądem od stacyjki "nie lata" i ile by kosztowala naprawa...

ide zajrzec obok...

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

bożena cieszę się, że racuszki smakowały Domini, my tez je lubimy i przynajmniej raz w tygodniu smażę:lol:

deva jakieś absurdalne wymysły sanepidu:Real mad: zresztą jest wiele idiotyzmów w przepisach,
kuruj się dziewczyno i nie daj choróbsku

http://www.suwaczek.pl/cache/4ccc13b87c.png
serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849

no pewnie ze sie nie dam!!!

juz podziekowalam Babuni Vicka ze sie nim zajela, bo ja bym miala przekichane, choc teraz juz szedlby spac...ale moze sie nie zarazi tez skoro nie jest obok mnie teraz, choc byl caly dzien,ale nadzieje trzeba miec...

te wymogi sanepidowskie to paranoja totalna, jakby napedzanie infrastruktury ze jak nie mozesz taniej to musisz drozej...

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon