Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Nad porodem nie ma się co zastanawiać , każda z nas będzie miała inny . Sikanie czy tam coś to dla lekarzy żadna nowość , a myślę że i przy porodzie nie będzie żadna z nas nad tym myśleć , każdy ból , cierpienie odchodzą w zapomnienie kiedy słyszy się płacz dziecka :D
Patinka nie martw się brązowe plamienia nie są groźne , na pewno wszystko będzie dobrze

http://www.suwaczki.com/tickers/relgqps6pnznyy0i.png

Charlotte ja robię na Grobli, ale ja z racji wieku mam wszędzie darmowe badania. Anka tutaj na forum pisała, ze ona idzie na Borowska, bo tam jest jakas fundacja. Musiałabyś popytać, czy tam jedt jakas możliwość, bo wszędzie indziej Cie skasują za USG min 300zl. Test z krwi następne min 300 zł.
No i tak z miesiąc wczesniej sie umawiałam.

http://s6.suwaczek.com/201609034565.png

Cześć dziewczyny :) jaką ja miałam dzisiaj niespokojną noc... w nocy się przebudziłam i nie spałam dwie godzinki zastanawiając się czy wszystko jest dobrze. Do tej pory należałam do osób dość spokojnych ale mimo wszystko emocje dzisiejszej nocy wzięły górę. A więc jestem już po badaniach.... Emocje niesamowite przez większość badania łzy same ciekły mi po policzku.... usg miałam ostatni raz 4 tygodnie temu więc zmiany, które zaszły w dzidziusiu były tak duże... widziałam buźkę, rączki, nóżki i bijące serduszko w tym malutkim ciałku... a później pani doktor włączyła bicie serca, które usłyszałam pierwszy raz.... jejku jak sobie o tym pomyślę to nawet teraz łzy cisną mi się do oczu :) póki co wszystko dobrze za około dwa tygodnie będą wyniki krwi. Obecnie jestem w 12 tygodniu ciąży, termin porodu z usg wychodzi na 8 września.Jeżeli chodzi o płeć to na razie dziewczynka ale pani doktor mówiła żeby jeszcze się nie nastawiać. Mindtricks teraz czekam na wieści od Ciebie :)