Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

jak u Was z pulsem? u mnie od kilku dni czuje jak mi serce mocniej bije. - dziwne uczucie. Mierzę codziennie i mam faktycznie podwyższony puls. Wizytę mam na koniec tyg , oczywiście zapytam dr, ale może któraś z Was również ma taki "mały problem"?

Gość Milutka86

Olta
U mnie też termin z usg 3.09 a drugi z miesiączki na 28.08 ale miałam nieregularne cykle i wiem mniej wiecej że owulka była 13-15 grudzień więc wychodzi termin wrześniowy. Ja usg genetyczne mam dopiero 01.03 myślicie że nie za późno to będzie koniec 13tyg?

A nie da się trochę wcześniej. Maksymalnie to 13. 5 tak w wawie mówią. Najlepiej 12.5. Bo wiadomo ze dni mogą się nam trochę pomylić. A na koniec 13 to może być już 14 i wtedy jak już pisałam wyniki są malo miarodajne

Olta to we trójkę z Milutka mamy podobny termin:)
Ja dziś pospalam, w nocy standardowo co chwilę się budzę, wiec póki jestem na zwolnieniu nadrabiam rano i śpię do 10:) cały dzień mnie mdli i mam zgagę, ale jakoś daję radę :) na weekend jak się w końcu będę lepiej czuła planuje zakupy - w żadne spodnie już się nie mieszczę... A jak u Was?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr3e5edh0z9t4d.png

Cześć dziewczyny !
Piszę pierwszy raz ale czytam forum od samego początku. Nie udzielałam się wcześniej ponieważ w zeszłym roku straciłam mojego aniołka w 8 tc. Teraz jestem w 9t3d ale nadal nie mogę przestać się martwić. Pisze ponieważ od ponad tygodnia wieczorami i w nocy meczy mnie straszny suchy kaszel. Nie wiem co robić ? :(