Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

75sylwia1
Hej dziewczynki:))
Ale sie z Wami stęskniłam przez te dwa dni co mnie nie było, narazie was nie doczytam bo nie jestem w stanie, po pierwsze dopadła mnie choroba i przez dwa dni prawie z lóżka nie wychodziłam a po drugie mam uszkodzone oko, Kuba wsadził mi palec do niego dwa dni temu myślałam że mi przejdzie ale nie obyło sie bez wizyty u okulisty okazało się że mi przebił oko paznokciem, mam swiatłowstręt więc pewnie nie poklikam za długo bo patrzenie w monitor też mnie razi, choć już dzisiaj jest o niebo lepiej niż było.

Sylwia no właśnie sie zastanawiałam gdzie sie podziewasz,bo zazwyczaj jesteś późnym wieczorkiem.Dużo zdrówka życzę :)

http://www.suwaczek.pl/cache/6d49482449.png

http://www.suwaczek.pl/cache/fb9a82a32e.png

Witam tak w ogóle.
Ja tylko na moment bo w końcu muszę zabrać się za sprzatanie. Ale mi się nei chce :( wrr

arisa a ja wczoraj z kamilem na spacer szłam zeby usnął popołudniu i dojechałam do biedronki koło Ciebie :P nawet zastanawiałam się czy podjechać do Ciebie pod okno ale nie miałam komórki żeby nawet zadzwonić i wróciłam :P

Margaretka83
czesc Szani co slychac ?

a pomału leci do przodu :) wszystko ok :)
zaraz zaczynam sprzątać ale lenia mam . Byłam juz w sklepie na zakupach teraz mój brat wziął Kamila na dwór a ja mam chwile na sprzątanie więc biorę się za robotę :)

Szani84
Witam tak w ogóle.
Ja tylko na moment bo w końcu muszę zabrać się za sprzatanie. Ale mi się nei chce :( wrr

arisa a ja wczoraj z kamilem na spacer szłam zeby usnął popołudniu i dojechałam do biedronki koło Ciebie :P nawet zastanawiałam się czy podjechać do Ciebie pod okno ale nie miałam komórki żeby nawet zadzwonić i wróciłam :P

A to trzeba było zaglądnąć na kawke:D:D:D
Ja zjadłam ogromną pizze i zaraz mnie rozerwie:lol::lol:

Ide do dzieci do pokoju,bo jest tam tragedia:lup: