Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Marzi, "zazdroszcze" Ci takiego faceta.
Moj długo i dużo pracuje w tyg.Wiec po przyjściu z pracy ma siłe wypić tylko piwo. Za to w wekend kiedy mógłby podgonić remont wszystko,dosłownie WSZYSTKO nie związane ze mna,domem dzieckiem jest ważniejsze,Dziś pojechał do rodzinnej miejscowości bo chce siostre odwieźć na lotnisko a wczoraj spędziłam cały dzień sama w galerii handlowej bo jego tato był w pobliżu w delegacji i chciał nas odwiedzić.,powiedziałam ze ja gości tu nie przyjmuje i wyszłam.

http://www.suwaczek.pl/cache/0636c7f1be.png

Goherek mój P. też jest w tyg właśnie późno i zmęczony, zje i odpoczywa albo siłownia wieczorem, coś razem oglàdniemy i do spania. To chociaż 1 dzień w ten weekend mógłby poświęcić na odpoczynek . W sumie to nie powinnam narzekać, w czwartek zrobiliśmy te chmurki, złożył łóżeczka itd.sprzata, pomaga w czym trzeba . Jest generalnie kochany. Ale ma jakąś chorà obsesje na punkcie robienia czegoś cały czas, dla niego spędzenie leniwej niedzieli to powód do wyrzutów sumienia.
Dziś to mi tak ciśnienie podniósł...oczywiście powiedział ok to co chcesz Kochanie jak widział jak mnie wkurzył, pójdę na kompromis ale mam to już teraz gdzieś, kazałam mu robić co chce i pojechałam sama do sklepu. Może sobie coś kupie to mi się zrobi lepiej. A buzi na do widzenia kazała mu dać oponom w garażu :)

Trochę pary ze mnie uszło...w sumie to grzech narzekać. . . Niech siedzi w tym garażu, przynajmniej jest w domku zawsze i jak trzeba to nigdy mnie jeszcze nie zawiódł. ..jak zwykle przesadzam. Zwłaszcza że powiedział ze zrobi to teraz to za tydzień będziemy już cały tydzień czynić przygotowania do porodu...chyba to ze mnie zła kobieta jest...;) Dzięki goherek :*

Kurde nie ma chyba złotego środka co do tych facetów.. Ja bym chciała, żeby mój chociaż przez tydzień taki był jak Twój Marzi :-) Żebym nie musiała mu mówić, zrób to zrób tamto... U nas na odwrót, w niedzielę NIC nie zrobi, bo niedziela. Dobra, ale w tygodniu chodzi do pracy i jest zmęczony, więc trzeba odpocząć, najlepiej pilot, kapcie, piwo i tv :) Jasne, trzeba odpoczywać, ale robić też. Nie można ciągle robić, albo ciągle odpoczywać. Jak słyszę, że facet jest prosty w obsłudze to mnie dopiero nerwy biorą :D
Marzi, a Ty musisz się cieszyć, że tak ładnie Ci mąż mówi :) Masz chyba prawdziwy skarb ;)

U mnie też deszczowo, pojechałam do kobietki po resztę ciuszków dla Zośki, i znowu olx mi pomógł :) Cała siata, na prawdę dobrych ubranek za 135 zł ;) Już się wyprały, właśnie idę wieszać na suszarkę. Ufff, jestem przygotowana do rozmiaru 68, całe szczęście :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9h1by0oenb.png

dzwonić to może nie, zbyt osobisty kontakt, pisać najlepiej, a najlepiej bezosobowo...:-(
wiem, że to dobrze, że na cokolwiek mogę liczyć, mam nadzieję, że to się nie zmieni. Mimo wszystko nie umiem źle myśleć o kimś, na kogo zawsze mogłam liczyć i właściwie nic mi przeciez nie zrobił, tylko (!) sie już nie znamy, zdarza się.
Bo właściwie nic się nie stało.
Przepraszam, tak się jakoś rozciapciałam sama w tym mieszkaniu kolejny taki sam dzień. Zmęczona juz tym jestem. Minie.

ligia

hej
Mam termin na czerwiec i nadal nie zdecydowaliśmy się na imię dla dziecka. Spodobało mi się imię Eliana . Co sądzicie o tym imieniu? Jak mówię ludziom ,że będzie Elianka to nikt się nie skupia na tym , czy imię ładne tylko na tym ,że nigdy takiego nie słyszeli .
Czy naprawdę jest aż tak egzotyczne?

Bo to taka normalna reakcja ludzi:p
Wg mnie imię dość ciekawe,nawet nawet ładne ale bym musiała sie go troche "osłuchać"by powiedzieć coś więcej.My także nie chemy popularnego imienia ale o takich rzecxach się nie dyskupuje.Ma się wam podobać imie,innym nie musi.

http://www.suwaczek.pl/cache/0636c7f1be.png

babyjagamyślę sobie tak, że zostawił choć w tym wszystkim najcenniejszy prezent jaki mógł...a takie wspomnienia miną jak się natkniesz na swojego "księcia" a nie wątpie, że dla takiej babki jak Ty to tylko kwestia czasu.
I oficjalnie się kajam bo mój P. to naprawdę Skarb nie facet, kocha, jest zawsze, na wszystko ma radę ... z nim nie ma rzeczy nie do przejścia. I w sumie to jest mi wstyd ze mnie tak poniosło. Robiè obiadek, pojadę z nim po ten regał a wieczorem będzie czas na przytulanie przy masterchefjunior:)
ligia
Elianka oryginalne ale bardzo ładne, Twoje dziecko i nie słuchaj nikogo. Jak wiesz ze masz Eliankè to masz i koniec :) Mnie się podobało jeszcze Elena ale już P. Nie za bardzo wiec myślimy dalej a ja mam termin na 29 maja.
Kamilaaa_n fajnie mieć taki wybór i to za niewielką kasę . Ja się też właśnie bardzo cieszyłam ze chociaż ciuszki zdobyczne i jeden wydatek mniej, zwłaszcza ze to na tak krótko...

dzieki dziewczyny. Marzi, za stara jestem na książąt, teraz nabieram się na przyjaźń.
Niech Ci nie bedzie głupio, nie może być idealnie, czasami musisz się powkurzać, pamiętaj, że mleko może być za gorące ;-)

Eliana, ładne, tez skojarzyło mi się z Eleną. Trochę egzotycznie, ale o wiele ładniej niż te wszystkie modne tu i ówdzie Sandry czy Dżesiki- to jest dla mnie egzotyka przesadna. I zdrobnienie takie nasze - Ela ;-)

oooo tak to sama prawda, z tą samotnością w ciąży!
A co do facetów, to racja, musi być taki aby dało się na nim polegać, ufać mu, żeby był dla nas a nie z nami... A o takiego to na prawdę ciężko. Ja myślę, że ciąża to też taki sprawdzian, kobieta zachowuje się i wygląda inaczej, to co kiedyś nam sprawiało radość, teraz wcale nie musi... i tu właśnie poznaje się prawdziwego faceta, czy to na dobre i na złe to faktycznie jest czy nie ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9h1by0oenb.png