Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

No hej dziewczyny, widze ze tez juz na nogach. Ja przeczuwam ciezki dzien, siedze w pociagu i jestem w drodze na studia a juz oczy mi sie przymykaja..
Co do prania. Nowe piore raz, uzywane dwa no i oczywiscie prasuje :) ale czerpie z tego przyjemnosc wiec moge robic to bez konca :D chociaz za kilka misiecy bedziemy mialy juz
dosyc tego prania i prasowania :P
Zastanawiam sie nad braniem magnezu na brzuch i te nieszczesne lydki, ale najpierw chce poradzic sie mojego gin :)
Co do poduszki do karmienia to nie wiem czy kupie, nie mam nawet takiej do spania i jakos daje rade :)

Czesc Ranne Ptaszki :-)
Ja tez juz nie spie od 6...chyba organizmy przechodza nam juz w tryb 'stand by'

Brzuch mi odpuscil po prawie dwoch dniach napiecia, tak sam z siebie, nie myslalam ze to powiem, ale z ulga wrocilam do normalnych braxtonow.

Z ciekawosci zmierzylam obwod w pepku i nagle przybylo mi 5 cm, wiec to chyba moje rozciagajace sie powloki brzuszne daly tak o sobie znac. W lutym tez mialam takie dwa dni, choc z wiele mniejszymi doznaniami.

Hejka kobitki w pierwszym dniu wiosny (astrologicznej ale zawsze :)). Buzia sama się śmieje :)
Zupełnie nie wiem o co Wam chodzi z tym twardnieniem brzucha, może jestem za tepa żeby to zauważyć u siebie, albo ja na nic takiego narzekać nie mogę. Momentami owszem, ale to chyba dlatego ze mi moje dziecko tak buszuje. A daje o sobie znać mocno...podobno juz niedługo będzie za duże i wtedy tak juz nie będzie się przewracalo, a szkoda bo tak przynajmniej wiem ze wszystko z nia ok. Co do spania, ja tam nie mam problemu, mogę spać po 12 h z tym, ze co dwie godziny około na siusianie a to mnie wnerwia :p przyjemnej niedzieli mamuśki

http://www.suwaczki.com/tickers/010ivfxmbvwwh243.png]Tekst linka[/url]

To ja dziś wyjątkowo pospałam, pobudka o 7.15 :-) W ostatnim czasie to dla mnie środek dnia :D To dobrze, że u Was unormowały się te twardnienia. Ja zaraz lecę z córą święcić palmę, rosół pyrkocze sobie i popołudniu może się skoczę do Pepco i Kika na jakieś szaleństwo zakupowe, ręczniki muszę zakupić jeszcze i dla siebie szlafrok i koszulę jedną. W biedronce rzucili po 19,90 ręczniki z kapturkiem, ale wydają mi się takie mega sztuczne, ten materiał mi nie pasi.

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9h1by0oenb.png

A my my musieliśmy wstać o 7 bo dziś ostatni dzień szkoły rodzenia i to aż do 14... ale nam się chce spaaaaać...
W Krakowie ponuro i nawet trochę drobnego śniegu sypnęło jak wychodziliśmy. ..ale mi się marzy wiosna, tak już na całego...
No nic, trzeba przeżyć, zaraz następny wykład o połogu.
Pozdrawiam

sylfka
Hejka kobitki w pierwszym dniu wiosny (astrologicznej ale zawsze :)). Buzia sama się śmieje :)
Zupełnie nie wiem o co Wam chodzi z tym twardnieniem brzucha, może jestem za tepa żeby to zauważyć u siebie, albo ja na nic takiego narzekać nie mogę. Momentami owszem, ale to chyba dlatego ze mi moje dziecko tak buszuje. A daje o sobie znać mocno...podobno juz niedługo będzie za duże i wtedy tak juz nie będzie się przewracalo, a szkoda bo tak przynajmniej wiem ze wszystko z nia ok. Co do spania, ja tam nie mam problemu, mogę spać po 12 h z tym, ze co dwie godziny około na siusianie a to mnie wnerwia :p przyjemnej niedzieli mamuśki

Ciesz sie tym stanem poki mozesz :-) choc podobno nie wszystkie doswiadczaja braxtonow i innych skurczy.
Ja sie smieje ze mam ciaze ksiazkowa ( no dobra, oprocz wymiotow) - przechodze wszystkie dolegliwosci wedlug opisow kolejnych tygodni.

ale za to zgagę mam od trzech dni non stop tak masakryczną, że nie da się jej nie zauważyć :((

ale ale za to właśnie wjechał mój wózek :-D
śliczny jedo fyn kremowo- granatowy i na dodatek w całości pożyczony, więc nie kosztuje mnie tych grubych pieniedzy. Składam, rozkładam, klikam, jeju jaka fajna zabawka :-)