Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nat zbyteczne złośliwości, wyluzuj, ktoś może mieć inne zdanie niż Ty i odnosić się do argumentów które sama wysuwasz zupełnie nie podważając Twojego zdania tylko chcąc znać więcej szczegółów. Myślę, że możemy spokojnie założyć, że każdy zostaje przy swoim i nie robić kwasu na forum. Po prostu byłam zdziwiona i tyle. Następnym razem przemyślę, czy komentować coś, żeby nie narażać się na podobne uwagi z Twojej strony.

100 lat Klaro! (Ur 17/03/2016) :)

Z tego co obserwuje to tu popularne sa x-landery, jedo fyn i camarelo, ja bazuje na opiniach z internetu, i rankingach tzw fachowców, Tako podobno poprawil się jakością w ostatnich latach, ale mi bardziej odpowiada ten baby design, tutaj akurat slyszalam przypadkowa rozmowe na ten temat dwoch kobiet ktore o nim rozmawialy i bardzo chwalily..

Nat24 dwie nagatywne opinie chyba nie sa w stanie mnie zniechęcić do tego wózka :D
Co do kubełkowych siedzeń, może i wydają sie nie wygodne i nie praktyczne ale my mamy samochód z takimi siedzeniami i nie wyobrażam sobie wygodniejszych, nie wiem czy można to tak porównywać ale tak jest. W zwykłych siedzi mi sie twardo i nie wygodnie a w kubełkowych zatapiam sie i nie ma nic lepszego :)
Inne wózki podobają mi sie także ale tylko ich gondole, jak widze te spacerówki to jakoś nie pasują mi, mam wrażenie ze dziecko będzie sie ześlizgiwać w dół.
Zależy mi tez żeby dziecko siedziało wyskoki ze względu ze mam 181cm wzrostu i schylanie złe odbiło by sie na moim kręgosłupie.
Duzo podróżujemy i przemieszczamy sie samochodem wiec ważne dla nas jest to ze po złożeniu zajmuje on naprawdę mało miejsca :)
Ahh chyba na nic innego sie nie zdecydujemy :)

PaulinaNO ale w samochodzie nie spisz raczej, co nie? W kazdym razie nie codziennie.
Poza tym i tak po czasie przejdziesz na zwykla spacerowke, bo te kubelkowe na serio dlugo nie wystarczaja.
Jedna rzecz,ktora byla do niczego,aby przechylic dziecko do pozycji lezacej trzeba jednoczesnie naciskac przyciski po obu stronach i przechylic siedzisko. Zawsze tej 3 reki brak...
A z ciezszym dzieckiem taka operacja
to nielada wyzwanie. No i zdarzylo sie,ze cos sie nie zaczepilo i dziecko wisialo nagle glowa w dol krzyczac z przerazenia....
Tylko nie pamietam niestety co to za firmy byly...
Ja sie przez pare lat dosc nawk@#*m z takimi,zawsze stwierdzalismy w bhg,ze nigdy tego typu wozka...

Ja tam nie zamierzam nikogo przekonywac, dziele sie opinia tylko.
Wybor wozka nie jest prosty, poza tym to spora inwestycja co sprawy nie ulatwia.....

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆

heltinne ja brałam pod uwagę Mure w pierwszej ciąży ale zrazil mnie w spacerówce ten trójkątny pałąk bez zabezpieczenia po bokach. Ja lubię takie masywne wózki. Mura jest dość ciężka ale też mi to by nie przeszkadzało gdyby nie ta barierka w spacerowce;)
Wybrałam mutsy ale kupiłam tylko gondolke bo jestem zwolenniczką szybkiego przełożenia dziecka do spacerówki i po 3 miesiącach Franek jeździł juz w maclarenie xlr.
Teraz dostalam emaljunge bo pozbyłam się mutsy ale maclarena zatrzymałam.

GABRYSIA ur. 18.03.2016r. CC o godz. 13.30.waga 3030g 50 cm.

PaulinaNO
hmm, juz sama teraz nie wiem, ohh...
waszym zdaniem jaki jest najlepszy? tako extreme też zwraca moja uwagę..

Heheheh... przyznam że ja tez zglupialam;) ale porozmawiam jeszcze z właścicielami obydwu wozkow (teutonia i bugaboo) i bedr myślec. Te kubelkowe spacerówki tez budza moją watpliwosc... ale z drugiej strony znajome dzieciaki ktore w nich jezdzily podobno zasypialy bez problemu i nie wiercily sie.

Co do pozytywki... chyba wykorzystam do tego glosnik na bluetooth;) chociaz przyznam ze jedna z moich ulubionych pamiatek z dzieciństwa jest dzwoneczek-pozytywka ktory gral po pociągnięciu za sznurek:)

♡ Anielka♡ 04.05.2016