Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lilijka87

Haneczka moje to jedzą tylko suchą karmę i im nie kupuje mokrej nawet od święta żeby im się w dupkach nie poprzewracało! Jak kroje mięso i są jakieś skrawki do wyrzucenia to czasem dostaną albo jak robię pasztet to rzucę im trochę wątróbki i tyle. Polecam karmy bezzbożowe bo z reguły mają więcej białka. Kiedyś kupowałam Taste of the Wild ale drogo wychodzi a im przestała smakować, teraz kupuję Ariona. Właśnie przyszła paczka z zooplusa. Zamówiłam im m.in. myszki z piórkami i walerianą :p noo myszki mimo, że sztuczne okazały się lepsze od ptaków za oknem! Jedna już jest wylizywana :p

Mam nietypowe pytanie z czystej ciekawości. Właśnie chce zamówić dla męża bokserki z allegro ale te luźniejsze, a jest ich strasznie mało. Większość aukcji jest z tymi obcisłymi. Wasi w takich chodzą? Przecież to chyba niewygodne, mój takich nie cierpi! No ale chyba musi być spory popyt skoro jest ich znaczna większość...

Chyba w 2016 Antonina będzie najpopularniejszym imieniem :)

Llijka no mój tylko w obcisłych chodzi, mówi że wygodniej bo nic mu nie "dynda" :P A ja uważam że o wiele lepiej wyglądają od tych luznych. Może twój trafił na jakies za ciasne albo cos? damskie tez nie wszystkie wygodne są.
Dzięki Aga2801 :) szybko dostałaś, ale chyba dlatego ze od razu pierwszy miesiąc zus placi. To jednak troche inaczej.

http://www.suwaczki.com/tickers/gyxwl6d878ytfrqp.png

Hej hej . Moj maz spedza duzo czasu przy kompie ale na przegladaniu ogloszen i ogladaniu filmikow na youtube . A naj bardziej mnie denerwuje jak juz zaczyna rzepolic na akordeonie albo puszczac muzyke z kompa .w gierke kiedys jedna gralismy wspolnie candy crush saga ;-, ale pozniej usunelismy ;-) a u nas gry na tv nie wchodza w rzadna rachube bo Kacper oglada bez przerwy bajki :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87zbmhrylvm8oa.png
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcx1hpk9yj3gom.png

Gość Lilijka87

Kamila kup feliway lub waleriane ew. kocimiętke, może pomogą.

Jola chodzi o to, że podczas porodu anestezjolog może nie zdążyć zrobić wywiadu, bez którego nie poda znieczulenia. Dlatego jeśli ktoś jest wcześniej zdecydowany (jak ja) umawia się wcześniej, robi się wywiad i dostaje się zaświadczenie o braku przeciwskazań (to się zabiera ze sobą do szpitala jak się jedzie już na porodówkę).

No mój jakie bym mu nie kupiła z tych dopasowanych to zawsze narzekał. Na te luźniejsze nigdy, wiec takie mu kupuje.

Lilijka. U mnie koty tez były na suchej, rano tylko dla smaku troszkę mokrego. Tak im rekompensowałam ze pracuje dniami i kocami, ale teraz to jest masakra. Nie dość, ze sie biją miedzy sobą to jeszcze mi demolują chatę. Samiec mimo wykastrowanie jest bardziej zaczepny i rzuca sie na kotkę.
Właśnie dostałam wiadomość od mojego, ze na owym rzeczonym spotkaniu daleko od domu maja koledzy z partnerkami z tego jedna w ciąży żeby mi nie było smutno. Boże jak ja munyo mam wytłumaczyć ze boje sie jechać taki kawał drogi z napinającym sie brzuchem. In tego nie rozumie po polsku. Zapowiedział ze beze mnie nie pojedzie. To opierdzielilam za szantaż emocjonalny.
Wczoraj miałam taki dzień ze poszłam do laboratorium i sklepu i przeleżałam resztę dnia tak mnie brzuch bolał. Ten nie rozumie.

Mój chodzi tylko w obcislych bo mu nie lata wtedy :D kiedyś miał 2 pary majtek, fuuuuj! Na początku związku. To mu jedne i drugie potargalam i w zamian kupilam mu obcisłe :)

A jeśli już o tym mowa to kupujecie coś swoim na Mikołajki lub na gwiazdkę? Ja się z moim umówilismy że pod choinkę dajemy sobie prezent :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdge1jysm8f9.png

Lilijka87
Kamila kup feliway lub waleriane ew. kocimiętke, może pomogą.

Jola chodzi o to, że podczas porodu anestezjolog może nie zdążyć zrobić wywiadu, bez którego nie poda znieczulenia. Dlatego jeśli ktoś jest wcześniej zdecydowany (jak ja) umawia się wcześniej, robi się wywiad i dostaje się zaświadczenie o braku przeciwskazań (to się zabiera ze sobą do szpitala jak się jedzie już na porodówkę).

No mój jakie bym mu nie kupiła z tych dopasowanych to zawsze narzekał. Na te luźniejsze nigdy, wiec takie mu kupuje.

moj tylko w obcislych chodzi. wbrew pozorom obcisle az tak nie sa, mega wygodne sa i moj tylko takie toleruje ?nawet zwyklych slipow nie ma

olka135
Jeśli woda to tylko cisowianka. Pisze że średniozmineralizowana ale odpowiednią dla diety ubogiej w sod :)

Dziewczyny zna się któraś na tych urzędowych sprawach, typu zasiłki/dodatki itd?

zalezy jak dużo pijesz ale najlepsza niskozmineralizowana byłabym lub nawet źródlana, ze wzgl na te kamyki

Haneczkaa
Mój tez woli ciaśniejsze to sie chyba slip nazywa ten rodzaj. Bo są wygodniejsze i cieplejsze. Podobno
jak zwal tak zwal dla mnie slipy to te najzwyklejsze majtki w kazdym razie sa fajne i ladnie wygladaja ;););)

~kalae
olka135
Jeśli woda to tylko cisowianka. Pisze że średniozmineralizowana ale odpowiednią dla diety ubogiej w sod :)

Dziewczyny zna się któraś na tych urzędowych sprawach, typu zasiłki/dodatki itd?

zalezy jak dużo pijesz ale najlepsza niskozmineralizowana byłabym lub nawet źródlana, ze wzgl na te kamyki

Najwięcej to pije soków jabłkowych i oranzad bo wody nie lubię, choć też staram się pić :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdge1jysm8f9.png