Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny ;-) wstaje rano a tu 9 stron do nadrobienia :-D

Już jestem gotowa do wyjścia na badania oczywiście wszystko robiłam szybko a okazało się że wizytę mam na 13 a nie 12 :-D. Dobrze że jeszcze z domu nie wyszłam :-D

U nas też święta w trasie ;-) tzn teściowie mieszkają w tym samym mieście jakieś 7 km to pewnie około południa w wigilię pojedziemy a później do moich rodziców jakieś 50 km :-D. Zarówno u moich teściów jak i rodziców jest jakaś magia świat ;-) żywa choinka pełen stół zapach mandarynek :-D.

Moje maleństwo jest mało ruchliwe :-) chyba będzie lubił spać tak jak mamusia ^_^

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgenypzflnq.png

ufff w końcu was nadrobiłam....szalone jesteście :) może na L4 będę bardziej na bieżąco :P
W skrócie odpiszę, na tyle co pamiętam
Olka
z prawem jazdy nie wiem co doradzić w sumie, a maturę to ciągle uważam że powinnaś podejść. Podoba mi się twoje podejście do pracy - w życiu sobie poradzisz :) Tylko powiem ci że moja bratowa nie podeszła do matury, bo coś tam....pracuje, owszem, już ze 20 lat ma tę samą pracę (fabryka) nie w zawodzie co prawda, ale matura jej nie potrzebna, tylko jednak mówi że żałuje, że chciałaby ją mieć mimo wszystko. Na kasie, nie zawsze wymagają matury, ale np. jak masz to z kasjerki można awansować a bez to już nie :)
Renatka mam nadzieję że cię wypuszczą dziś i będzie tylko lepiej, niezłego stracha Ci napędzili (nam też tu na forum) czytając "będziemy panią ratować, dziecko nie, aż mnie zmroziło"
Aga współczuje sytuacji z ojcem dziecka.....
Gratuluje wszystkich ujawnionych dziewczynek, chłopców, kopniaków :)
U nas wszystko ok :) w czwartek wizyta, ruchów nie czuje, mam nadzieję że serduszko sprawdzi, niby wiem że mam czas, ale chciałabym już czuć maleństwo. No i na połówkowe pewnie się umówimy na listopad :) Ogólnie to nic mnie nie boli (odpukać) chyba wzdęcia sa trochę mniejsze, bo brzuch tak mi nie wywala za dnia :P

Nika32 no sporo :D Też miałam dwóch chłopaków, teraz na 99% dziewczynka :)
U nas święta to różnie, tylko wigilia jeżdzona. W związku z tym że wszyscy mieszkamy na jednym osiedlu to zahaczamy o wigilie u moich rodziców i u teściowej. I zawsze jest problem kto o której ma zrobić wigilie. I zawsze pretensje że któraś rodzina ważniejsza, albo że u jednych się siedziało dłuzej a u drugich krócej. Ale przynajmniej na gotowe jedziemy :P
Ja zaczynałam z wagą 54 kg, teraz już 62 kg. Ale w poprzedniej ciąży przytyłam 27 kg więc żadna nowosc :) Prawie w ogóle po mnie nie było widac i szybko zrzuciłam, mam nadzieje że bedzie podobnie.

http://www.suwaczki.com/tickers/gyxwl6d878ytfrqp.png

Hej. Ja już w domku,kawa i pączek w pracy zaliczony. Pogadanka z szefową też. Zwolnienie muszę wziąć na początku listopada bo muszę mieć 3 pełne miesiące płacenia tej dobrowolnej składki zdrowotnej na zleceniu. W listopadzie w grafiku mnie nie będzie,ale będę chodziła 2-3 dni w tygodniu za co mi dodatkowo zapłacą. Wigilia i święta w domu. W tamtym roku wigilia była u kuzynki to w domu żadnej atmosfery świat nie czułam. Izabel dzięki. W sumie to lepiej ze wiem teraz na czym stoję i już wiem co mam dalej robić.

A ja już czekam do położnej, a za godzinę wizytą u gin dobrze że przyszłam wcześniej bo do położnej kolejki. Jeśli chodzi o wigilię to u nas na szczęście nie ma problemu, bo moi rodzice od teściów mieszkają tak z 6 km. I że obu rodzinach to tylko my musimy dwie wigilię odbebnic to wszyscy się do nas dostosowują. Mojemu za dwa lata marzy się wigilia u nas, ale ja tego nie widzę ☺

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09piqvv3v7dr48.png