Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Kalae, senna jestem, bo mi shogun w nocy spać nie daje :D wczoraj owszem położyłam się wcześniej - 21:30, przed 22 pewnie już spałam, ale potem od 3 coś do 4:30 kupa (wcześniej też jakieś pobudki). No i potem już do rana spała z nami... jak dobrze, że jadę dziś do rodziców, w weekend się wyśpię.
Madika, no niestety chyba koniec z frisbee, choć może się przejdę jeszcze na trening we wtorek, jeśli się będę dobrze czuć. A drużyna przecież nie wie, dowie się, jak będę w miarę pewna, że jest ok, czyli pewnie 11-12 tc czy coś ;) choć pewnie i tak się wcześniej domyślą ;)
Ktoś się wybiera na spotkanie w Krakowie 15-16.07? Bo nie wiem, czy bookować apartament :D zapytam zaraz na fb jeszcze.

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6io4p2e2irzwe.png

https://www.suwaczki.com/tickers/zpbn6iyesqoui9t8.png

Żoo, uwielbiam tą dziurę :) jezdzimy tam co rok, dlaczego?
1) fajna trasa, blisko trojmiasta, Władysławowa, Helu - zawsze jezdzimy cos pozwiedzac.
2) Niesamowita plaża - bardzo czysta, szeroka.
3) Bar Zlota Rybka i ich dorsz z grilla :D
4) Święty spokój - po calym roku w huku pasuje nam cisza, a z drugiej strony po chleb nie trzeba isc godzine ;)

Jest tam slicznie i spokojnie. Z drugiej strony wszystko mam pod nosem, a gdy chce gdzieś jechac - blisko.
Nam pasuje ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7jo7esm9i7df8f.png
https://www.suwaczki.com/tickers/km5so7esfvb0ei1q.png

Gość żoo z robo

Alexann
Ja mam wrażenie, że z mojego otoczenia wszyscy tam jeżdżą:)
I wydaje mi się przez to, że tam musi być dziki tłum.
Ja tam byłam ze 20 lat temu jak Karwia była nikomu nieznaną dziurą.
Plaża faktycznie ładna i do trójmiasta blisko.
Tyle że ja w ogóle nie lubię jeździć nad morze ;)

Hehehe, ja wychowana tuż obok plaży i w ogóle nie jarzę fenomenu jeżdżenia na wakacje nad morze :-))

Ale muszę czasem bo rodzina lubi...

Nati gratulacje! Ja sobie bardzo chwalę mala różnicę wieku. Na początku jest trudno ale potem to już tylko procentuje.

Alexann, Ciebie podziwiam za tak szybki powrót do pracy. Choć te 10 lat temu nie bylam inna, więc rozumiem :-))

Ktoś pisał tu o swędzeniu po jedzeniu jablek. Ja tak mam po niektórych. Jestem uczulona na pyłki drzew wczesnych i jako reakcja krzyżowa u mnie występuje też uczulenie na orzechy, czekoladę i rośliny krzyżowe (seler) i te z różowatych (jabłko).

Misiakowata
Mój młody zje prawie wszystko ale tylko ode mnie :-)) od innych nie wszystko i mniej.
Więc u Was może być podobnie, że Mati je mniej z babcią.

o148j44jsuj4r1nc.png

Gość strrrunka

No cóż, uwielbiam góry. I tak naprawdę czekam jak młoda podrośnie. O nosidle turystycznym nie myśleliśmy i chyba wolimy jak latorośle podrosną.
Dlatego obecnie jeszcze jedziemy nad morze (jak się nic nie zmieni), bo wiemy, że dzieci z tego mają większą frajdę.

A Karwia? No cóż, tłumami mnie odpycha, straganami przy chodniku przy głównej ulicy gdzie tłumy ludzi zastawiają przejdzie. Nie mówiąc i tlumach idących na plażę lub powracających z niej :)
A to byl dopiero początek sezonu.

Peonia to mozna powiedziec, ze mam podobnie tylko w druga strone. Niecale 100km w gory, a wole morze :) A Zakopane dla mnie to juz w ogole przerost formy nad trescia. Bieszczady tez jakos niezbyt, Sudety podobnie. W gorach Stolowych nie bylam.

Gość strrrunka

Peonia, sa miejsca nad morze gdzie można uniknąć tłumów :) albo terminy wybierać takie, gdy ludzi już dużo nie ma ;)

Jest jeszcze jedni inne wyjście - wygrać w totka, zakupić wysepkę gdzieś w ciepłych krajach i urządzić sobie tam rezydencję letnią :D

Peonia, uwielbiam wodę, uwielbiam pływać, ale też jakoś nie ciągnie mnie do Bałtyku :)
W totka też nie mam szczęścia i chyba nie będę mieć, bo jak się ma w miłości, to z wygraniem,kasy kiepsko ;) albo rybki albo akwarium (choć ja mówię, że wolę wodę).