Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamilllaaa

Madika
~kamilllaa
Haha madika!! Przylapalam kota na gorącym uczynku prawie!!! Tzn widziałam jak kotka BERTA mojego ojca idzie na balkon. Ja za chwile z praniem mowie cos mi tu jebie patrzę a elewacja OBSZCZANA!!! Kutfa, toż to jakby pies siknal a nie kot. No i mam grubaske przylapalam. ! Mysle ze one dwie nawzajem szcza, ta moja zeszczala sie na dywan dla Tosi . Na moment wyszłam z pokoju gdzie te dywany byly a tylko ona byla w domu. Mysle se zwinę te dywany żeby NIC IM SIE NIE STALO ale uj spoznilam sie:/ zapralam szybko ale nie obejdzie sie bez profesjonalnego prania. Mam po dziury w nosie zwierząt. Jeszcze papuga mi do tego całego balaganu doszla. Tez punkt 6.30 zaczyna ćwierkać. Idzie ochujec w tym domu naprawde. NIE POLECAM!:d

Aaaaaaaaaa

KUPILAM W KOŃCU WYCISKARKE..... :D

No nie moze byc!!!! Kamilla to o czym.my bedziemy gadac jak juz ja kupilas????:D Ja myslalam ze do 18 urodzin nam zejdzie :D heheh
Noi na jaka wkoncu padlo?:D

A skad nagle papuga sie wziela?? Przyfrunela czy zostalas na sile nia uszczesliwiona?:D

Kotki uwielniaja robic Ci psikusy:D Ale jakie spryciule z nich :D

a żżebyś wiedziała, że przyfrunęła. sprezentować bym sobie nie dała. siedziałam sobie na balkonie i coś kolorowego zauwazylam obok siebie, myslalam ze mam zwidy. a to papuga siedzi na barierce :P normalnie weszla mi na ręke bezz strachu.

RedNails89
Madika, weź tu nie świruj nam, buźka Ci się pomyliła! Przecież dajesz Hanuli to co najlepsze-siebie! :)

Ja dziękuję za oglądanie ludzi wynoszonych w czarnych workach. Wystarczy że raz tego samego gościa wyprowadzali w kaftanie bezpieczeństwa, czego byłam świadkiem. Mnie tylko ciekawi co robią z takim mieszkaniem w którym ktoś parę dobrych dni przeleżał.. Masakra chyba nie będę spać w nocy :/

Dzieki RedNails :D

Jesli mieszkanie jest komunalne i nie byl nikt wiecej zameldowany to administracja musi je wyremontowac i moze puscic dalej w obieg :D

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

~kamilllaaa
Madika
~kamilllaa
Haha madika!! Przylapalam kota na gorącym uczynku prawie!!! Tzn widziałam jak kotka BERTA mojego ojca idzie na balkon. Ja za chwile z praniem mowie cos mi tu jebie patrzę a elewacja OBSZCZANA!!! Kutfa, toż to jakby pies siknal a nie kot. No i mam grubaske przylapalam. ! Mysle ze one dwie nawzajem szcza, ta moja zeszczala sie na dywan dla Tosi . Na moment wyszłam z pokoju gdzie te dywany byly a tylko ona byla w domu. Mysle se zwinę te dywany żeby NIC IM SIE NIE STALO ale uj spoznilam sie:/ zapralam szybko ale nie obejdzie sie bez profesjonalnego prania. Mam po dziury w nosie zwierząt. Jeszcze papuga mi do tego całego balaganu doszla. Tez punkt 6.30 zaczyna ćwierkać. Idzie ochujec w tym domu naprawde. NIE POLECAM!:d

Aaaaaaaaaa

No nie moze byc!!!! Kamilla to o czym.my bedziemy gadac jak juz ja kupilas????:D Ja myslalam ze do 18 urodzin nam zejdzie :D heheh
Noi na jaka wkoncu padlo?:D

A skad nagle papuga sie wziela?? Przyfrunela czy zostalas na sile nia uszczesliwiona?:D

Kotki uwielniaja robic Ci psikusy:D Ale jakie spryciule z nich :D

a żżebyś wiedziała, że przyfrunęła. sprezentować bym sobie nie dała. siedziałam sobie na balkonie i coś kolorowego zauwazylam obok siebie, myslalam ze mam zwidy. a to papuga siedzi na barierce :P normalnie weszla mi na ręke bezz strachu.

:D heheheh Aaaa widzisz poznala sie na dobrych ludziach :D

Fajna ta papuga, a jeszcze fajniej bedzie jak koty ja upoluja :D bedzie czym poduche wypchac :) ( zart oczywiscie )
Madika, ja tez prawie od samego poczatku na mm, czasu nie cofniemy, nachodza mnie czasem rozterki ale coz :(
To mieszkanie to chyba trzeba je zdezynfekowac, no bo jak tak kilka dni to fujki fujki.

Buhahahaha skurcz dupy rob kawe, hahahaha :D:D

Moj skurcz dupy rozpuscil psa i nauczyl zlych nawykow, na poczatku jak wracal pies do domu to zawsze nocka z bani bo wymiotowal, ile sie naprosilam zeby nie dawala do jedzenia nic procz karmy, to nie zawsze musiala po swojemu, zaraz sie znowu nakrece na nia kierwa.
Idzie jutro do szpitala, na rtg jakis cien na plucu wyszedl - troche skifa :/

Madika
RedNails89
Dziewczyny skoro o zlocie nad morzem to może któraś wybiera się koniec czerwca/początek lipca :D
My co roku jeździmy w okolice Pobierowa.

Misiakowata szkoda że nie macie auta bo to chyba od Was najbliżej w linii prostej :D:D:D fajnie że już wozkownia wróciła do stanu używalności :)

A propo smrodu... tydzień temu mieliśmy mega ulewe. Dzień później wietrzyli piwnice bo chyba podmylo, no ale na klatce śmierdzi. W czwartek śmierdzi bardziej. W piątek to już cuchnie. W piątek po południu idę na spacer, pierwszy schodził Starszak, mówi komuś dzień dobry, ktoś pyta jak się nazywa. Hmmm ki diabeł. Czlapie i ja z gondola, patrzę dwóch policjantów. Stoją pod drzwiami u takiego blokowego pajączki. Zeszliśmy i myślałam co facet znowu przeskrobal że aż policja. Wracamy ze spaceru, policjanci wychodzą. Drzwi pijaczka zaklepane kartkami z zeszytu z napisem "policja"... hmm.. Myślę sobie że chyba coś przeskrobał, może coś ukradł. Wczoraj mój mąż spotkał sąsiadke i okazało się że gościu leżał martwy. Bóg wie jak długo... Wiec smród gowien przy tym to pewnie pikuś :P

O zesz w morde :D To jest prawdziwe Las marcowkos :D

Criminal zagadkos marcófkow :D:D:D

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

~kamilllaa

Aaaaaaaaaa

he he he jak za dawnych dobrych starych czasów :)
a jaka wyciskarkę,a jakiej firmy,a dlaczego akurat na ta trafił Twój wybór ???:D

Madika nic tam nie płakuniaj ok??Dla Hanulki jesteś najlepsza mamunią jaka mogła mieć słyszysz??
Nie smutkaj plis :* :*

Rednails pewnie dezynfekują..

Madika nie no za krótko sie znamy i jeszcze mnie aż tak nie wkurza,żeby mówiła o niej skurcz dupy :D
spoko babeczka..byleby mi mi potem przy opiece nad matim za bardzo nie fisiowała :)

U mnie ciuszki za małe czekaja dla innych dzieci..Mam dwie kolezanki w ciazy,a i przyjaciolka zaczyna starania we wrzesniu po slubie :)

Dobranoc moje zagadeczki :*

misiakowata30
Gronek
Chcialabym zobaczyc mine Pani jak mowisz Misia do niej "Tesciowo" :D
My tez w lipcu chrzciny :)
Mam tylko nadzieje ze nie bedzie upalu. U nas tez obiadek i torcik :)

No skurcz dupy to to nie byl..ale tak ją zatkało...P.wytłumaczył,że dla niej to zupełna nowość itp

To na pewno :) przywyknie, a jak spoko teraz to moze i tak zostanie i bedzie super relacja :) nie kazda to skurcz :)

Gronek
misiakowata30
Gronek

No skurcz dupy to to nie byl..ale tak ją zatkało...P.wytłumaczył,że dla niej to zupełna nowość itp

To na pewno :) przywyknie, a jak spoko teraz to moze i tak zostanie i bedzie super relacja :) nie kazda to skurcz :)

pozyjemy,zobaczymy ;)

Gość przyjazna

Madika
~kamillaaa
Ja na rota jednak nie szczepie. Zbyt delikatny brzuch ma Tosia. Zbyt często problem z kupa i w ogóle. Misiakowata to prawda ja nie udzielam sie ale czytam codziennie:)

Ja na rota tez nie szczepie. Jakos wydaje mi sie ze prawdopodobienstwo jest tam takie jak przy szczepieniu na grype.

Jestesmy po 1 dawce pneumokokow. A nasz pediatra mowi ze w naszym kraju nie oplaca sie szczepic przeciwko meningokokom bo one wystepuja baaaaaardzo rzadko. I trzeba miec juz wyjatkowego pecha.

Kamilla Ty lepiej wracaj do nas bo mi nardzo brakuje Twoich wpisow o Tosi :D Noi o Twoich sikajacych kotach :D dawno nie bylo i nie sprzatajacej siostrze :D

No chyba ze zmierzasz wyjeżdżać często no.do Stanów czy Norwegii, to wtedy jest sens jak najbardziej na Meningokoki adekwatnie do danego obszaru ...:)

Gość przyjazna

~kamilllaa

Aaaaaaaaaa

Hehehe bosko :D

karolaa
~kalae
A ja zapisuje Tosie do żłobka miejskiego, nie wiem jak to bedzie, ale lepiej zapisać i zrezygnować niż potem sie martwić. A za każdy miesiąc oczekiwania jest 1 punkt mi pani powiedziala.

Taa... Ja Lilke zapisalam jak miala 3 tygodnie i byla 225 w kolejce więc super wypas :/

W katowicach?
A ktore wybralas?

Ja jeszcze nie znam miejsca bo nie mam statusu aotywnego.

Gość strunkaaa

Mówicie o zlobkach, a ja nawet nie pomyślałam!!! :( a znajoma jeszcze byla w końcówce ciąży, to juz zspisywala dziecko do żłobka... Kurna, mogłam tez pomyśleć. Choc wolałabym opcje bez... Ale nigdy nie wiadomo jak w zyciu się ułoży.

Gość strunkaaa

Madika, Gronek i inne mamusie. Weźcie nie róbcie scen i wrzućcie na luz. Czy rodzaj mleka świadczy o Was? Hm. Ciekawe.
A ja myslalam, ze niw karmienie świadczy o mamach, ale ich troska o rozwój maluchów, ich poświęcenie się dla nich, każdy drobny gest. Świadczy o tym jakie jesteście i jaki,przykład dajecie. I jak je wychowujecie. A najważniejsza z tego wszystkiego jest miłość, ktora ofiarujecie, bo od niej to wszystko się zaczyna i,na niej się kończy. A z mlekiem dziecko tego wszystkiego nie otrzyma.

Mamy kilkulatow. Jak wasze maluchy miały infekcje i przestaly juz gorączkować, to ile byście zostawily dzieci w domu od zakończenia goraczkowania? Kiedy na spacer i na jak długi?
Moj w pon rano dostal ostatnia dawkę przeciwgoraczkowego... Ale jest na antybiotyku. Tylko mysle juz o wietrzeniu futra. Ale nie chce,przeholowac i mu zaszkodzic.
Poradźcie!!! Zawsze mam z tym problem.

Gość Lilijka87

~strunkaaa
Madika, Gronek i inne mamusie. Weźcie nie róbcie scen i wrzućcie na luz. Czy rodzaj mleka świadczy o Was? Hm. Ciekawe.
A ja myslalam, ze niw karmienie świadczy o mamach, ale ich troska o rozwój maluchów, ich poświęcenie się dla nich, każdy drobny gest. Świadczy o tym jakie jesteście i jaki,przykład dajecie. I jak je wychowujecie. A najważniejsza z tego wszystkiego jest miłość, ktora ofiarujecie, bo od niej to wszystko się zaczyna i,na niej się kończy. A z mlekiem dziecko tego wszystkiego nie otrzyma.

No i powiedzenie "wyssało z mlekiem matki" ch*j bombki strzelił :D

Wczoraj nadrobilam 20 stron :) ufff

Sylwia Ty babeczko wstydzic sie nie masz czego! Napewno nie Ty. Robisz wszystko zeby mezowi pomoc, a przede wszystkim jestes swiadoma problemu. To jest bardzo wazne, bo zwykle kobiety nie reaguja a potem lata mijaja i ciezko cokolwiek zrobic. Takze kochana trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo :*

Ale mialam ubaw z waszych zartow :D nasze forum faktycznie jest niepowtarzalne :D

Tesciowe... Ulubiony temat :D ja tak jak Misia mam poprawne z nia stosunki ze tak sie wyraze. Zreszta widujemy sie raz na miesiac, dwa wiec nie mam mozliwosci poznac jej prawdziwego oblicza ;)

U nas juz rozmiar 74 na tapecie. Mania jest dluga. Zreszta i taka sie urodzila (60).

Powiem wam ze jakas placzliwa ostatnio jestem. Mala sie zaczela przewracac a ja w ryk - o jaka slodka. Czesto stoje i gapie sie w nia i nie moge sie nadziwic szczesciu :) strasznie ja tłamsze, obcalowuje.

Ja jeszcze wogole nie szczepilam, tylko w szpitalu. Dopiero teraz cos bede myslec bo chcialam zeby skonczyla 3 miesiace. Ale ja nie szczepie na rota czy pneumokoki. Tylko zwykłe badz te 5w1. Tak jak przy starszaku.

Co do zlobka to ja nie zapisuje. Jak cos to prywatny. Zreszta planujemy jeszcze jedna malotke wiec moze nie bedzie potrzeby :)

http://www.suwaczki.com/tickers/l22ntv73nvew76w4.png

Gronek
Fajna ta papuga, a jeszcze fajniej bedzie jak koty ja upoluja :D bedzie czym poduche wypchac :) ( zart oczywiscie )
Madika, ja tez prawie od samego poczatku na mm, czasu nie cofniemy, nachodza mnie czasem rozterki ale coz :(
To mieszkanie to chyba trzeba je zdezynfekowac, no bo jak tak kilka dni to fujki fujki.

Buhahahaha skurcz dupy rob kawe, hahahaha :D:D

Moj skurcz dupy rozpuscil psa i nauczyl zlych nawykow, na poczatku jak wracal pies do domu to zawsze nocka z bani bo wymiotowal, ile sie naprosilam zeby nie dawala do jedzenia nic procz karmy, to nie zawsze musiala po swojemu, zaraz sie znowu nakrece na nia kierwa.
Idzie jutro do szpitala, na rtg jakis cien na plucu wyszedl - troche skifa :/

Toa widac ze z tym mm to kazda ma jakies zakie zalamanie... No ale jak mowisz czasu nie cofniemy. I tak Nasze dzieci beda szczesliwe :D My sie o to postaramy :D

A z tymi tesciowymi to widze ze one nie tylko dzieci rozpuszczaja jak u Monimoni ale i zwierzaki :D heheh Co za kobiety.... Ja nie wiem :D

misiakowata30
Gronek

A pewnie ze nowosc:D Przeciez z P. Jestescie raptem chyba 2 lata ze soba i macie prawie 3 miesieczne dziecko :D