Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Ehhh... no i masz babo placek. Poślizgnełam się na podłodze, nogi mi się rozjechały, ale w sumie wylądowałam na pupie po turecku. Martwię się trochę jak to wpłyneło na Paulinkę. Póki co boli mnie tylko w kroku i spojenie, Miśka się rusza, troszkę spiął się brzuch. Marcówki jak u was skończyły się takie upadki?

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3c8iik408njqat.png
przepisa Agi na gofry strona 3718

Netka, gratulacje! Najważniejsze że wszystko w porządku :) jak to miło czytać że po kolei się wszystkie rozpakowujecie!

Aga, powodzenia! Też po cichu czułam w kościach że możesz skończyć z cc. Ale dwoje dzieci z jednego dnia i miesiąca to na prawdę wygrana w totka!

Madika, co oni kombinują? A grzeczna byłaś ostatnio? :D może ktoś Cię podkablował i dlatego Cię zostawili :D

http://www.suwaczki.com/tickers/o148jw4zryx0935t.png

http://www.suwaczki.com/tickers/74dianliy9gjlbfs.png

Netka gratulacje :)
Leniwiec piszesz, ze chcialas isc sama albo z siostra. Ja mam to samo. Od początku bylam nastawiona, ze pojde sama, ale jak czytam teraz o Waszych porodach to widze, ze obecność partnera byla dla Was bardzo przydatna. A juz z mezem ustalilam, ze go nie będzie. Bo sama nie chcialam. Hmmm...
Aga trzymam kciuki zeby juz Pawelek byl z Toba :)
Madika współczuje współlokatorki :D

Misiakowata oklady i lezenie z gicami w górze juz nic nie daje. spytałam dzis tego lekarza o to, zobaczyl moje nogi i powiedział ze to normalne, bo cisnienie mam wzorowe więc ni c sie nie dzieje, pocieszyl tylko ze po porodzie do 2 tyg może być nawet gorzej.

chodzi o to ze to jest wkurwiające, rozmiar stopy powiekszyl mi sie o 2rozmiary :D nawet japonki które są za duże mnie uciskają. o zwyklych cichobiegach mówilam, krew mi nie doplywa jak je wcisne ;d mimo ze ofkors poluzowane na full :D

Ernesto
Ehhh... no i masz babo placek. Poślizgnełam się na podłodze, nogi mi się rozjechały, ale w sumie wylądowałam na pupie po turecku. Martwię się trochę jak to wpłyneło na Paulinkę. Póki co boli mnie tylko w kroku i spojenie, Miśka się rusza, troszkę spiął się brzuch. Marcówki jak u was skończyły się takie upadki?

Tak samo glebnęłam 2 tyg temu. Nic się nie stało tylko bolalo mnie mocno i w nocy czulam spojenie. Musisz się obserwować czy jest ok.

Madika, w którym szpitalu jesteś?
Haniutek a u Ciebie już termin na suwaczku a czemu Cie jeszcze trzymają? Chyba czegoś nie doczytałam...
Ernesto rany julek dobrze, że na dupka upadłaś i małej ruchy dobrze czujesz, koleżanka też tak miała ale na brzuch się przewróciła, co prawda rękoma zamortyzowała upadek i było dobrze. Lekarz tylko kazał jej ruchy kontrolować. Będzie dobrze, musi!
Asia R a w profamilii jakby przyjmowali to chyba poinformują, że wpisują, że akcja się zaczęła albo że nic się nie dzieje i zostaje się w szpitalu ale jednak trzeba płacić ...? qrcze jakby nic nie powiedzieli to niezły wypis (z fakturą) by się można było zdziwić 8-0
Netka Gratulacje! No no ładnie się marzec zaczyna.
Coś czuję, że zostanę na szarym końcu czekając aż starszakowi ospa minie:D
Mam dziś jakiś pechowy dzień, najpierw ospa u starszaka, późnij się okazało, że alergiczne testy skórne u niego wczoraj wyszły zerowe a dziś z krwi potwierdziły alergie i jak żyć?! a na koniec dnia news: zakładają jakieś liczniki przed posesją w całej wiosce i w pon nam wjazd rozkopią bez możliwości wjazdu ani wyjazdu na cały dzień...a jak zacznę rodzić to co?! poproszę żeby mnie na koparce podrzucili na ip?!
Sylwia nie wiem, jak u Ciebie ale ja tam wolę sama rodzić niż się jeszcze martwić stanem mojego..czy nie mdleje;P znajoma wzięła męża na porodówkę to zamiast ją wspierać to stanął to drugiej stronie kurtyny i kręcił filmik a laska zestresowana, żeby dobrze wypaść i nie popuścić bo bez lewatywy była:D

kamillla
strunka7777
Wspominacie o obecności tatusiów przy porodach :)
Moja tesciowa zabronila mi tego pomysłu :)
Jak ja lubię robić na złość :D

oh jej, a z jakiego powodu ZABRONIŁA? :D

Pytalam, ale jej odpowiedz brzmiała, ze zabrania i tyle :D no coz, ten typ tak ma - jak sie pytasz dlaczego tak myśli lub mówi, to nie umie argumentów powiedziec.

strunka7777
kamillla
strunka7777

Pytalam, ale jej odpowiedz brzmiała, ze zabrania i tyle :D no coz, ten typ tak ma - jak sie pytasz dlaczego tak myśli lub mówi, to nie umie argumentów powiedziec.

a mąż co na to? :D

Hey kobietki :-)
Gratulacje nowym mamom :-)
My dziś byliśmy z Antkiem u okulisty wynik ok za 2 tyg kolejna wizyta. Chodzi o to by obserwować czy w oczka nie wdaje się retinopatia wcześniacza. Że była ładna pogoda to wyszliśmy na pierwszy spacerek :-D no ale teraz pokutuje bo moje maleństwo jest dziś niespokojne i zasypia tylko na mnie ;-( mam nadzieję że jutro będzie już normalnie bo cały czas mały wisi na mnie :-/
Powodzenia mamom w szpitalach:-)

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5ew3p8xvbj.png

Ja bym mojemu dala nagrac filmik :D ja mam takich znajomych gdzie maz byl przy porodzie żony no i bylismy kiedys na imprezie on juz naje...ny i opowiadal jak to ona sie "zalatwila" w trakcie porodu. Jej sie glupio zrobilo a nam niesmacznie. Ja nie boje sie, ze moj będzie takie rzeczy opowiadal bo takim idiota nie jest, ale sie boi, ze sie zrazi do mnie.

kamillla
strunka7777
kamillla
strunka7777

a mąż co na to? :D

Zrobi jak ja bede chciała. Ode mnie zalezy...

Ernesto to Ci sie trafila rodzinka... U mnie lekko ponad tydzien do terminu i marzec juz wiec chyba troche sie zaczynam stresowac. Blizej niz dalej
Aga, powodzenia
Wlasnie o kiwi Kamili wpis czytam. Dam znac bo 5 minut temu zjadlam jedno ;-)
Strunka, ha ha. Tesciowa zabronila :-) kochana mamusia :-) bo nie i juz
Ernesto daj znac po ip

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72309.png]Tekst linka[/url]

Netka777
Hej kochane! Ja juz po wszystkim. Nie pytajcie o wrazenia bo nie chcecie ich znac. Moj maz plakal jak bobr jak bylo po wszystkim. Bogu dziekuje ze byl ze mna. Moje serduszko jest najspokojnuejszym dzieckiem na swiecie. Zaplakala jak sie urodzila, podali mi ja na brzuch i do tej pory nie uslyszalam jej glosu. Porod trwal 10 godzin. Po wszystkim przez 15 min bylam w natrixie. Nie wiedzialam co sie dzieje ale teraz to juz tylko szczesxie

Netka GRATULACJE!!!! Widac ze marcowym Marcowka cos nie dane latwe i szybkie porody :D

Oby ta tendencja sie zmienila :D

Lece Was poczytac bo mezulek juz poszedl....

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png