Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

dlatego ja odpuszczam sobie markety zwłaszcza te duże..ludzie szaleją z koszykami ,spiesza się..ja jak nie mam czasu wybieram mniejszy sklepik i już.
Przed świętami też będę starała się unikać..dobrze,że mój robi zakupy często :) Wszystkiego go nauczyłam jak zamieszkaliśmy razem to jestem spokojna :)
Asik85-Dobrze,że z dzieckiem w porządku..oj bym nagadała babie wrr
Zmykam laseczki :) Dzięki za poradę tych globulek..Zasugeruję je lekarzowi :)
Dobranoc :*

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

no wlasnie teraz czuje ze jak się wierci to mnie boli. ale nigdy aż tak nie bolało. wydaje mi się ze przyjeła tą pozycje poprzeczna i dlatego tak wszystko rozciąga. jakby nie bylo to już 27tydz zaczne niedługo o ile nie 28, już pogubiłam się calkiem.

ja bym jej dała owoce za złotowke... :D

Sylwia921125
Leniwiec duza dziewczynka :)
Agusia nie denerwuj się lekarzem mam nadzieje,ze nie jest z niego taki cymbal zeby założyć pessar odwrotnie.
Co do golenia to ja mam niestety przekichane. Gole nogi i bikini co 2-3 dni bo bym zarosla jak Malpka ehhh :( brzuszek tez mi zarosl. Boze jak mi wstyd. No,ale nic nie poradzę. Zawsze przed wizytą u gina tez wszystko gole. Jakbym tak sie cala ciaze nie golila to nawet kosiarka by mi nie pomogla i chyba by sie nie dokopali do mojego dziecka ;/
Ja jak wczoraj byłam u gina to mowil,ze zmierzymy szyjke a potem,ze jednak nie bo jest tak dluga,ze nie ma sensu. I tez jest sprawdzana co wizyte.

Sylwia to chyba mamy ten sam problem z zarostem :/ A mówią że jak kobieta dużo włosów ma tam gdzie nie trzeba to bogata będzie :)

Na ludzi w marketach też mam uczulenie :/ Aż strach się przed świętami wybrać na zakupy.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72290.png

ja się tam zarostem nie przejmuje, a ciemne mam włosy, a w temacie to polecam depilacje laserem na łydki się odważyłam raz, powinno się trzy, ale nawet po tym razie mam przerzedzone włosy i nie odrosły, oczywiście laser laserowi nie równy, ja miałam lightsher czy jakos tak.

a co wy tak wcześnie spać idziecie, ja to nawet jak do pracy na 7 idę to tak wcześnie nie idę, a teraz to jeszcze ze 2-3 godzin

cisza byla, nikt sie za bardzo nie udzielal to spac poszlysmy:)

jak juz gadacie o zaroscie to ja na brzuchu mam ciemniejsze wlosy, strasznie mnie to denerwuje. a ze sa dlugie to tez mnie wpienia. a co do golenia się tam, to ja sama dla siebie musze, bo poprostu nie wygodnie mi z zarostem.

kamilla
cisza byla, nikt sie za bardzo nie udzielal to spac poszlysmy:)

jak juz gadacie o zaroscie to ja na brzuchu mam ciemniejsze wlosy, strasznie mnie to denerwuje. a ze sa dlugie to tez mnie wpienia. a co do golenia się tam, to ja sama dla siebie musze, bo poprostu nie wygodnie mi z zarostem.

i już wstałaś?;)

ale na brzuchu ponoć w ciaży tak jest, że włosy ciemnieją, ja tego nie tykam bo potem będzie gorzej, no brzucha golić nie będę :D

a tam to sobie podetne co jakiś czas ;) ale teraz to juz ciężko cokolwiek uwidzieć

z brodom to jak mi tłumaczyła pani dermatolog to nie jest tak prosto jak z nogami, na brodzie jest inny rodzaj owłosienia i z nim to troche walka z wiatrakami :)

Nie ruszajcie włosków na brzuchu, po ciąży pewnie się uspokoi. No można wyrwać jednego chwasta, ale golenie brzucha to chyba nie najlepszy pomysł.

Ja np. na udach mam jasne i bardzo delikatne włoski i w okresie nie letnim ich nie ruszam. Gdybym pewnie łydek nie zaczęło golić maszynką tylko wyrażała kilka razy depilatorem miałabym teraz podobnie jak na udach.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s2n0accustsf9.png

nie no, nie poszlam spac wrocilam sprawdzic czy ktoś jeszcze nie spi :D hehe ja to kolo 12 zasne dopiero.

nie przyszlo mi do glowy golic wlosow na brzuchu ale naprawde sa straszne. jak goryl wygladam.

a tam to na czuja mozna . mi tez coraz trudniej przez brzuch ale nie poddam sie

ja nie zasnę pewnie do 2..ale co mam pisać..maruda ze mnie dziś straszna :)
Wzięłam kąpiel w soli,poprałam gacie hehe głowa mnie rozbolała coś..zaraz zmykam na jakis serial :)
Teraz pałaszuję marcheweczkę :) dawno nie jadłam :)
Ciekawa jestem jak mi mocz wyjdzie po tych ekscesach z nerkami..biorę codziennie zuravit,mam nadzieję,że jest ok :)
Ja owłosienie mam..de facto zmiejszyło się w drugim trymestrze :)
Na brzuchu mam czarne takie,ale to juz mam od paru lat..czasem pęseta wyrywam jak i wokół sutków..Dziewczynki jakies ładniejsze wtedy są :)
A przed wizyta u gin wygolona jestem wszedzie jak na randkę :)choc coraz mi ciężej,bo na malutkiej już mi nie wychodzi i Paweł się smiał,że nie równo i że jak chcę to on będzie mnie golił..hehe
Dobrej nocki :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Asik czasem czuć, jak się napnie tam mięśnie. No i przy zaparciach boli :/
Ja nie mam jakichś dodatkowych włosów w ciąży. I mam jasne włosy, z wyjątkiem lydek. Tam są ciemne i grubsze od czestego golenia. Tez jak depiluje zamiast golić to rosną miękkie i jasne. Ale weź tu latem czekaj żeby włosy odrosly na tyle żeby je depilator zlapal.
Tez myślałam ze mi wygodnie golić włosy "tam" :D dopóki nie zapuscilam teraz hehe. Tyle lat golilam ze juz zapomniałam jaka to wygoda je miec i sie nie przejmować ze cos drapie albo swędzi. Ale wiadomo, po ciąży znów maszynka w ruch :)

http://www.suwaczki.com/tickers/gyxwl6d878ytfrqp.png

Masakra ta baba na zakupach.
Ja od wczoraj walczyłam z debil...zmem w mojej firmie ktora po raz 3 zgubiła moje zwolnienie lekarskie. Szkoda gadać jeszcze jedna z babek nawet nie poczuwala się do winy i najchetniej zgoniłaby na mnie no nóż w kieszeni się otwiera przy takich tekstach.
Zu2ia faktycznie coś przycichła choc może tez utknęła i nadrabia bo naprawde ostatnio tempo niesamowite.
Ile dzisiaj zdjęć brzuszkow- super.
A ja od wczoraj mam względny zaszczyt:) w postaci prezentu nocnego - cieknącą pierś. Spicie w stanikach sportowych i wkładkach czy może macie lepsze patenty? Przyjmę wszelkie porady bo do porodu to trochę jeszcze zostało :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09kwa3zcvri.png