Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

No tak święta każdy dużo szykowajia do tego piękna pogoda pewnie mało kto w domku siedział .. co do Facebooka to byłoby wielkie ułatwienie dla tych co głównie z telefonu korzystają ..u mnie Facebook jako aplikacja na telefonie chodzi super a forum nie zawsze chce się załadować . U nas Kubuś jakiś marudny, ślini się okropnie dolna warge przygryza ale zębów nie widać ..

I my sie meldujemy. Zagladalam i w swieta ale nikt nic nie pisal a nie mialam i ja co pisac.
U nas swieta przyszly i poszly. Nic specjalnego oprocz swietnej pogody.
Angel jak to sie mowi rodziny sie nie wybiera :D

U nas tez zabki ida ida i wyjsc nie mogą. Z przodu na dole takie dwie krechy widac od kilku tygodni i nie chca wyjsc :D

Jak bierze gryzaka to jak smyra dziaselkami to piszczy jakby sie zabek slizgal po nim ale jeszcze zaden sie nie wyrznal. A na dodatek zaczyna widac dwa nastepne gorne :) ale na szczescie nie ma goraczki.

Pozdrawiamy :)

P.S.- Co do FB to ja sie nie udzielam bo nie mam konta i nie mam zamiaru zakladac a wiec ja zostaje na forum :)

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

I ja, i ja! Także się melduje :) rzeczywiście świta pochłonęły nas. Zagladalam tu ale jakaś cisza nastała i takie poczucie jakby forum wymieralo.
Angel współczuję nerwów. Mi święta także zepsuła pewna osoba lecz z mojej rodziny :/
Dziś byliśmy nad morzem i synek jak nigdy nie chciał spać w trakcie jazdy samochodem. Do tego podczas spaceru denerwował się i ewidentnie chciał na rączki. Mały cwaniaczek nam rośnie :) przez święta przechodził z ręki do ręki i dziś był bunt bo tego nie było.

Hej dziewczyny. Bardzo rzadko się udzielam ale na bieżąco czytam posty. U nas ostatnio wciąż choroby i choroby. Obecnie Nina jest na antybiotyku mam nadzieje że jej szybko przejedzie bo mam juz dość. Wiec święta byly okropne tylko na rękach, na szczęście mąż w domu wiec troche wolnego.A tak poza tym ma juz dwa ząbki, wyszły jak skończyła 5 miesięcy. Powoli wprowadzamy juz warzywka, nawet sprawnie nam to idzie. Poki co nie przepajam niczym, ewentualnie pierś. A co wątku o fb chetnie dołączę jest wygodniej, tez korzystam z telefonu.

Moniapw82 śliczna Biedroneczka :) Myślałam ostatnio o Tobie, czy jeszcze jesteś… mamy Ninki z tego samego dnia :)Na razie jest nas 6 chętnych na facebooka (jak dobrze policzyłam). Rozmowy forumowe prędzej czy później mogą zaniknąć, a na facebooku jesteśmy zawsze i może warto w ten sposób zabezpieczyć naszą znajomość… A może by to zbliżyło nas jeszcze bardziej, stworzyłybyśmy swoją rodzinkę jak dziewczyny które już mają grupę na fb. A tak swoją drogą ciekawe ile ich tam się nazbierało :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498ribrcdwmnww.pnghttp://www.suwaczki.com/tickers/ug37j48akwbw2z53.png

Witam :-) jestem i ja po długiej przerwie starsza przyniosła paskudnego wirusa także na zmianę wszyscy byliśmy chorzy :-( Michasia jeszcze trzyma katar ale mam nadzieję że już jesteśmy na prostej

My w święta robiliśmy chrzciny małego całą imprezę miałam w domu dobrze że już jest po mój M. jak zwykle nie potrafił się zachować więc i święta do dupy i impreza też a teraz odzywam się tylko służbowo

My też rozszerzamy dietę i różnie nam to wychodzi raz lepiej raz gorzej:-) w zależności od humoru

Bardziej pasuje mi forum więc dopóki wątek będzie się toczył to s miarę możliwości będę się tu udzielać

http://s6.suwaczek.com/201510101762.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pqegjmni5.png

Jestem i ja :) Święta mnie wymeczyly jak nigdy. Wszystko przez wizytę u tesciow... Cały dzień w napięciu, bo jakoś nie mam zaufania jak ktoś z rodziny męża zajmuje się Młodym i muszę zawsze nadzorować. Kilka głupich tekstów, parę razy odpowiedzialam a kilka razy ugryzlam się w język. Niestety w piątek znów musimy tam jechać, a jeszcze będzie bratowa męża która stara się o dziecko i im nie wychodzi więc na Szymka rzuca się jak szalona. Wkurza mnie strasznie... Nie pyta czy może go wziąć na ręce tylko "daj ja go wezmę", albo podnosi z maty jak Szymek się ładnie bawi i nie marudzi. Staram się grzecznie zwracać jej uwagę, ale na taki typ to chyba solidny opieprz by zadzialal a nie chce się kłócić. Rozumiem że pragnie dziecka ale nie wydaje mi się że dojrzała do macierzynstwa.
Co do fb to ja zostaje na forum. Mam nadzieję, że nie sama ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/n59y2n0a6bii8fnq.png

W święta też u nas było dużo osób bo święta robiliśmy u nas bo ja Noe chcialam jechac do rodziny męża, bo palą papierosy w domu wychodzą do innego pokoju ale i tak zostaje ten smród papierosowya u nas ja nie pozwalam palić i wychodzą na dwór albo na balkon. U nas też święta wszyscy brali Michaline na ręce nie mogła się wyciszyć przez to i nie mogła spać więc w nocy nam dawała czadu teraz wracamy do starego rytmu dnia. Życzę zdrówka dla Niny i Michasia

Loki88 to zupełnie jak u mnie. moja szwagierka też bardzo czuje potrzebę posiadania dziecka, ale dla niej jedynym sposobem zajmowania się jest noszenie. A awantura wyszła jak jej zwróciłam uwagę, żeby nie sadzała dziecka, bo jest na to za mała jeszcze. Najbardziej mnie też wkurza, że ona chce się młodą zajmować, a bycia chrzestną odmówiła. i ogólnie tamta rodzina nam cały chrzest zepsuła. Ja ogólnie wolę forum, ale trochę mnie niepokoi, że tu wszyscy mogą wszystko przeczytać, więc pewnie bym się przeniosła

Witamy i my z Bianca po świętach,
U nas wszyscy chorzy prócz Bianci więc wydaje mi się że naturalna ochrona przy karmieniu piersią u nas działa.

My święta niestety daleko od rodziny bo w Niemczech tylko siostra męża a moja niestety cała w Polsce. Szwagierka ma dwójkę rozpieszczonych maluchów które przez całe święta wrzeszczaly i Bianca jeszcze do końca do siebie Noe doszła po tych przeżyciach.

Jestem chętna do dołączenia się do Facebooka bo na forum ciężko mi się z tel, pisze i posty mi urywa jak dodaje buźki. Czy któraś z was też tak ma?

Oj tak te ucinanie postów masakra .. nie raz się już mi tak zrobiło i się wkurzyłam i usunęłam całe a potem mały marudzil i nie było czasu kolejny raz pisać . Kuba katar załapał od taty :( i kaszel do tego .. jutro do lekarza bo dziś za dużo dzieci i nas nie przyjmą