Skocz do zawartości
Forum

Clexane acard

Gość lalka232

Rekomendowane odpowiedzi

Gość karola37

Czesc dziewczyny jestem po wizycie u ginekologa..jak narazie wszystko jest oki..6 tydz serduszko bije..czym sa spowodowane plamienia nie wie..bo nic nie pokojacego nie ma..krwiakow tez..mam nadzieje ze plamienia ustapia..czeka mnie lezenie na wszelki wypadek..dzieki dziewczyny za wsparcie bardzo mi to pomaga..

Gość Fajwrwerek

Juz po wizycie! Mały ekshibicjonista nie ma problemu z eksponowaniem swojego krocza - 100% facet. Wszystko w porządku, następna wizyta za 3 tygodnie - połówkowe.
Karola u mnie tez nie było wiadomo skąd plamienia, minęły po półtorej tygodnia, wierze ze i Ciebie bedzie tak samo! Tez miałam leżeć na wszelki wypadek i dostałam luteinę która właśnie odstawiam. Kiedy masz kolejna wizytę ?

Gość Majka1663

CD. Piszę na pocieszenie dla innych i się chwale że jestem mam 8 miesięcznej córki. Poronilam dwie ciaze w 6 tyg. Wykonałam masę badań z ktorych nic nie wynikało. Ciąża obstawiona na dupastonie clexane0.4 acard. Udało się j wam też się uda

Gość Aga1506

Super Karola! Zobaczysz będzie dobrze!A swoją drogą to u mnie w mieście (a pochodzę z wielkopolski) też jest problem ze szpitalem i wiedziałam, że w nagłych sytuacjach nie mogę na nich liczyć. Miałam więc posprawdzane inne szpitale w okolicy bo przecież musisz mieć gdzie jechać jakby cię coś niepokoiło (ja rodziłam 120KM dalej od swojego miejsca zamieszkania więc naprawdę wszystko da się zorganizować i nie trzeba liczyć tylko na swoje miasto) Nie bój się też dzwonić do lekarze w przypadku nagłych sytuacji jeśli masz taką możliwość.
Nie każdy również wie że po 21 tygodniu ciąży możemy już załatwić sobie położną środowiskową która może nas odwiedzać i służyć radą już w trakcie ciąży, a nie tylko po urodzeniu. No i co najważniejsze- nie brać swojej wiedzy z internetu-tak zawsze mówi moja Pani doktor!Wielokrotnie mi się sprawdziło, że na wielu 'poważnych' stronach piszą totalne głupoty! Więc jeśli coś się dzieje to szukać tylko fachowej pomocy :)

Wiecie dziewczyny jaka myśl mnie często ratowała przeglądając to forum (a przejrzałam dużo stron wstecz)- że nie znalazłam dziewczyny której by się nie udało z ciążą na Clexane!

Fajerwerk gratuluję synka :)

Pozdrawiam Was wszystkie :)

Gość nowa_jaaa

Dokładnie dziewczyny dajecie mega wiare ze i nam się uda :) ja jutro zaczynam 24 tydzień ciąży i juz nie mogę się doczekać aż wyprzytulam moja córeczkę :) ja miałam 1 i 2 prenetalne na fundusz wszystko super wyszło. Wierzę że i my za kilka miesięcy się pochwalimy ze urodziłysmy piękne dzieci :)

Fajerwerek, mi się kiedyś w poprzedniej ciąży zapomnialo o zastrzyku i jeden dzień byłam bez, lekarz nie widział w tym nic strasznego, sama też myślę, że pominięcie jednej dawki nie zaszkodziło, szczególnie, że dziś mam rocznego, ślicznego i zdrowego synka. Ja zastrzyki robię zawsze wieczorem i nie zawsze daje je dokladnie o tej samej godzinie - zależy jak idę spać.

http://s3.suwaczek.com/20140614290223.png
http://s6.suwaczek.com/201601247244.png

Gość karola37

Hej dziewczyny..czy wam pozostałości po luteinie zmieniały troche kolor..chodzi mi że były czasem takie jakby żółte..a niekiedy trafiły się lettko brązowe..czasami tak mam i nie wiem od czego to zależy..

Gość karola37

Ja luteine biore od samego poczatku i bylo oki gdzies po 2 tyg pojawily sie brązowe uplawy..nie wiem od czego zaleza czasami dalej sie pojawiaja a czasami sa biale, żółte..mam nadzieje ze to nie ma duzego znaczenia.. Jutro mam wizyte zobacze co powie moja ginekolog.

Gość karola37

Cześć dziewczyny jestem po wizycie u ginekologa..jak narazie wszystko oki..dzidziuś rośnie, jesli chodzi o te resztki brązowe luteiny powiedziala mi ze moze tak byc ale nie wytłumaczyła mi dlaczego tak się dzieje mysle ze sama nie zna na to pytanie odpowiedzi..nastepna wizyte mam 18 kwietnia bede juz po badaniu prenatalnym..narazie leki bez zmian Acard, Luteina i Clexan..no i kazała mi jeszcze z 3 tyg. leżeć..to mnie troche dobija ale jak to ma pomoc to jestem w stanie to zniesc.. Dzieki dziewczyny za wsparcie..

Witaj Jadzkaa. U nas wszystko ok. Mała dziś skończyła 3 m. Jest cudna. Nie mogę się nią nacieszyć. Jesteśmy na mm i okazało się że ma alergie pokarmowa. Buzka cała wysypana. Ale lekarka zmieniła mleko na Bebilon pepti i jest już lepiej. Do tego robiona maść i wracamy do normy.
A u Ciebie jak? Pozdrawiam