Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Chani, JoasiaG, Gosia.M dziękuję za szybkie odpowiedzi. Dziewczyny nie wiem co bym bez was zrobiła. Niby chodziliśmy do szkoły rodzenia, ale teraz ciężko się ze wszystkim ogarnąć. Prawie południe a ja siedzę z laktatorem w koszuli nocnej :) Antek zjadł moje mleczko z butelki. Takiego wielkiego uśmiechu na jego twarzy nigdy wcześniej nie widziałam. Teraz śpi słodko :)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wli09k4zs4lxbh.png

ania piękna córeczka gratuluje *_*

U mnie jest tak że on chętnie małą się zajmuję tylko tak zwane 5 minutówki i zazwyczaj jak Jagoda śpi to ją dotyka i mi ją budzi brrr
Pieluchę przebiera jak mu się powie. Ale najchętniej to jak jego rodzina przyjeżdża to wtedy by robił przy niej wszystko.
Problem jest w tym że zostawia po kątach swoje rzeczy a ja dosyć że ogarniam całą chatę to za chwilę mam syf. A przy tym jak się kłócimy to mówi że ja nic nie robię albo wypomina mi rzeczy sprzed 12 lat bo innych argumentów nie ma.
No szlag mnie trafia. Bo jak tu rozmawiać o teraźniejszości jak ktoś wyjeżdża z tekstem a Ty jak się poznaliśmy to ..... Bla bla bla
Chyba faktycznie będę zołzą!!!
Koniec bycia dobrą kochającą żoneczką a niech sobie nie myśli że ja już teraz udupiona w chacie jestem, niech mała troszkę podrośnie to idę na imprezę :)

https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4xzkr4dzwxug6.png]Tekst linka[/url]

A u mnie jaja jak berety dzisiaj lekarka od noworodkow spytala czy chcemy isc di domu hehe i ze jak ginekolog sie zgodzi to nie ma problemu mozemy isc, gin na to ze jak sie czuje na silach to ide a ja ze jasne, wole byc w domu niz tutqj itak mi nikt szczegolnie nie pomaga wiec tak bede przynajmniej walczyc ze wszystkim z mezem a nie sama, bohe sie jqk to bedzie ale musze dac rade:) z racji ze mleko jeszcze nie ruszylo w pelni mam pytanko co polecacie zeby kupuc zeby ewentualnie dokarmic?

Gość Blanka1212

karolina joasia Ci napisala co robic. Ja wlasnie tak sobie radzilam. Odciagalam troche recznie lub laktatorem. Ale nie tak duzo zeby oproznic cala piers
kataryb to bardzo szybko Was wypuszczaja. Ja mialam cc o 17w piatek a wyszlam w pon. Ale w domu jest znacznie lepiej.
catarisa i nie tylko na jedna impreze:) nie daj sie facetowi! Najlepiej by bylo jakbys mu uswiadomila ze po roku na przyklad idziesz do pracy i koniec. U nas my oboje pracujemy i nie ma ze ja dom a on praca. Niestety takie uzaleznienie sie finansowo od faceta fatalnie wplywa na zwiazek.

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom ślicznych i zdrowych maleństwa :)

My dziś po ważonku, Dominika przez 2tygodnie przybrała 600/700g ;) Waży teraz 4100g.

Ze spaniem u niej różnie, raz przesypia prawie cały dzień, a bywa tak, że nic innego nie mogę zrobić tylko Ją nosić i bujać muszę. Ogólnie sama nie chce poleżeć, zaraz płacze.
Autem lubi jeździć, zrobiliśmy już z 1000km:D mamy teraz dużo wyjazdów i załatwiania, bo akurat w dzień narodzin malutkiej przyznali nam dotacje z ue.

Jutro będziemy mieć caly dom gości, pierwszy taki zlot. Jestem ciekawa jak córka się zachowa:)

Trzymam kciuki za resztę dziewczyn, które mają jeszcze brzuszki!:)

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqvcqgbj495x7y.png

Gość Magducha37

Dziewczyny, mam chyba ostatnią zachciankę ciążowo-jedzeniową :) Właśnie jem opiekanego śledzia w occie, przegryzając świeżym, jeszcze ciepłym biszkoptem, a za chwilę dosmażą się frytki i skrzydełka :D O! Chyba to już rzeczywiście końcówka hehe

dormal
Mariia gratulacje! Gdzie zdecydowałaś się rodzić? Jesteś zadowolona?

Karola, Ania również gratuluję!

Dołączam do grona narzekających na facetów. Mój prawie całą ciążę obrażony i nie mogę na niego liczyć. Nawet śmieci nie wyrzuci, nie mówiąc o zakupach. Syfi tylko i wyżera z lodówki. Na porodówkę też pewnie pojadę taksówką. Najgorsze, że już mi jest całkowicie obojętny, radzę sobie sama i tłumaczę, że nie można mieć wszystkiego. Tylko facet w życiu mi nie wyszedł.

Zdecydował za mnie los i moja polozna, jak już zaczęły odchodzić wody płodowe to najbliżej miałam do Redłowa. Trafiłam na zmianę jednego z najokropniejszych GP. Uratował mnie cc nasz dr Żòłtowski, wszyscy jego tutaj chwała, szkoda ze był dopiero od 8:00.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-71855.png

Rany dziewczyny juz nie wiem co mam ze soba zrobić z tych nudów.. Niech to moje dziecko juz wychodzi do mnie :( ciagle forum, Instagram na zmianę, w domu nie mam juz co sprzątać, obiad dawno gotowy. Wszyscy w pracy w szkole a ja siedzę jak ten śledź :( rano otwieram oczy i czekam kiedy bedzie wieczor! Miałabym juz córcie to miałabym zajęcie a tak co.. :( zazdroszczę Wam tych wypełnionych dni, tych problemów z karmieniem maluszków i wszystkiego co z nimi związane!

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vflw1iunfpt3w.png]Tekst linka[/url]

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vyx8dc97rma1e.png

Gość Magducha37

Mariia gratulacje!
Edyta mam tak samo: nuda... Nad książką zasypiam, podobnie przy filmie. Spacery odpadają przez ból biodra, choć pogoda wspaniała! Cokolwiek chcę zrobiç, usapię się jak smok... a i tak już mam wszystko gotowe. Niech już Ola wychodzi! :) Choć wiem, że będzie zawrót głowy i zatęsknię za taką nudą :)

Edyta12345
Rany dziewczyny juz nie wiem co mam ze soba zrobić z tych nudów.. Niech to moje dziecko juz wychodzi do mnie :( ciagle forum, Instagram na zmianę, w domu nie mam juz co sprzątać, obiad dawno gotowy. Wszyscy w pracy w szkole a ja siedzę jak ten śledź :( rano otwieram oczy i czekam kiedy bedzie wieczor! Miałabym juz córcie to miałabym zajęcie a tak co.. :( zazdroszczę Wam tych wypełnionych dni, tych problemów z karmieniem maluszkw i wszystkiego co z nimi związane!

Edyta mnie na przyspieszenie naprawdę pomogły codzienne masaże sutków, tylko takie solidne. U mnie akcja się zaczęła po kolejnej silnej dawce ugniatania, ale tylko właśnie brodawek.☺

http://suwaczki.maluchy.pl/li-71855.png

Gość Blanka1212

emily ja po cc tez nie mialam a teraz karmie sama piersia. Trzeba przystawiac dziecko do piersi czesto i dac mu rozruszac laktacje. Po dwoch dniach dokarmianua w szpitalu przeszlam na sama piers.
magducha ja bym zjadla spaghetti i czekolade a teraz post choc i tak pewnie za duzo jem bo Sebastian ma bole brzuszka.

Gość Magducha37

Ponoç pedicure we własnym wykonaniu jest najskuteczniejszy :) Tylko trzeba ponoć kolano podciągnąć pod brodę. Akcja ponoç niemal natychmiastowa :) Gdybym wiedziała, że Ola głową w dół, na pewno bym już się "upiększała" :D A tak - czekam...