Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Catarisa lepiej napisz jaki wózek planujesz dla swojej pociechy a nie żegnaj się z nami. Ile osób tyle spojrzeń na daną sprawę. Wiadomo, że czasami kłótnie są nie do uniknięcia. Ktoś Cię źle zrozumiał ale ja i sporo innych dziewczyn wiemy o co Ci chodziło. Też bym musiała już kiedyś zrezygnować z tego forum bo nie zgadzałam się z czyimś spojrzeniem na tą samą sprawę. Zostań z nami, z kim będziesz się dzieliła tymi cudownymi przeżyciami które czekają Cię w najbliższych miesiącach jak nie z nami ;)

31.08.2015 Kubuś 56cm 3270g :* sn :)

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpiqvwbf940su.png

Maminka_2015, nie znam jeszcze płci :)
Mój małżonek od początku był nastawiony na syna, więc zaczęłam z nim rozmawiać, aby uniknąć rozczarowania jak będzie chłopiec .... teraz z kolei nastawił się na córkę :) ... i do momentu 100% pewności kogo noszę pod sercem będzie Zosia :)

dziewczynki, powrzucajcie jakieś linki swoich faworytów wózków :)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgoi6zfeqr.png

Wiem ,jest mi przykro bo od razu gdy napisałam że wolałabym nie czytać o niektórych rzeczach zostałam posądzona o brak serca. I zostały mi poprzypisywane kolejne słowa których nie napisałam np. że NIK pewnie też mi się nie podoba mamyaniolków. Nie uważam aby mój post był jakiś złośliwy czy też kogoś obrażał. Wyraziłam tylko swoje zdanie.
x lander to dobry wózek

https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4xzkr4dzwxug6.png]Tekst linka[/url]

Gość Maminka_2015

Catarisa
Wiem ,jest mi przykro bo od razu gdy napisałam że wolałabym nie czytać o niektórych rzeczach zostałam posądzona o brak serca. I zostały mi poprzypisywane kolejne słowa których nie napisałam np. że NIK pewnie też mi się nie podoba mamyaniolków. Nie uważam aby mój post był jakiś złośliwy czy też kogoś obrażał. Wyraziłam tylko swoje zdanie.
x lander to dobry wózek

No i zostań tu i się nie przejmuj ile ludzi tyle opinii. Mi też się wydawało momentami, że ma mnie tu nie być, ale jak nie tu to gdzie? Nie możemy mieć wszystkie takiego samego zdania, bo to by było nienaturalne. Jedno jest pewne mamy mocne charaktery. X-landera miałam i polecam, wart swojej ceny :-)

Gość czarnulka89

Hej dziewczyny,
Dwa tygdonie temu dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy...
Mija 9 tydzien. Termin porodu 29 wrzesien. Jest to moja pierwsza (nieplanowana) ciaza. Mam zespol policystycznych jajnikow i bez zadnego leczenia tak o, zaszlam w ciaze. Moim problem jest to,ze caly czas mysle czy wszytsko dobrze, czy nie poronie, co robic zeby dzidzius byl zdrowy.
Czy ktoras z Was tez tak miala?

Gość czarnulka89

No tak, ciesze sie, ze nie jestem sama ;) Dziwne to, poniewaz ja jestem bardzo pozytywna osoba ale odkad jestem w ciazy troche sie pozmienialo;) Oprocz tego,ze mam wstret do miesa to wszytsko widze w ciemniejszych barwach;) Byc moze dlatego,ze nie planowalam ciazy.
MYSL POZYTYWNIE, MYSL POZYTYWNIE- to moja mantra od odzisiaj ;)

Witajcie ja juz sobie zaplanowalam na jaki kolor pomalujemy malenstwu pokoj i tak dla dziewczynki bedzie jedna glowna sciana na lekki rozowy reszta scian na zolto a dla chlopca bedzie ta glowna sciana na jasny niebieski a reszta zolta. Co do wozka to mysle o 3 w 1 lub 2 w 1 to zalezy czy przywioze z polski wozek po moich starszych dzieciach. A z corka mialam dwa wozki jeden ktory uzywalam tylko w domu a drugi na spacery. Bylo to naprawde wygodne bo nie musialam co chwila myc kol i dzwigac na pietro. A jeden byl po synu a dla corki kupilam uzywany Gracco dobra firma.

Oliverek 05.09.15 4020 kg

Mi się marzy wózek 3 w 1 Concord Fusion. Jest lekki i łatwo się składa. A ja mieszkam na 4 piętrze bez windy i będę musiała wypinać gondole ze stelaża i nosić to wszystko na górę. Ma bezpieczny fotelik, który pasuje do stelaża wózka. Cena jest niestety bardzo wysoka, ale można też znaleźć używane.
Planujemy z mężem mieć dwójkę dzieci więc mam nadzieję że dobry wózek się jeszcze później przyda :)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wli09k4zs4lxbh.png

Gość Maminka_2015

Banana ja już po wizycie 4 marca zacznę zbierać na niego, bo się zakochałam. Koleżanka miała jest lekki i super się prowadzi, a przy tym wszystkim ten wygląd:-) Żółty też ładny, ale chyba nie mam tyle odwagi w sobie :-)

Urosept. Popytam moze znajomi maja dzieki !:) niestety ja nie w polsce to nic nie moge sobie kupic a z polski idzie tydzien to juz pewnie mi przejdzie jak to zwykle bywa. Ale dziekuje ! Zaraz popytam obskocze wszystkich !
Mnie sie zolty strasznie podoba szary tez sliczny ale jakos zolty taki kolorowy enrgiczny no nie wiem :) zobaczymy co wyjdzie w praniu !

http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd45kcrbcn.png

Mnie jeszcze nawet nie przyszło do głowy myśleć o wózku. Ale oglądałam nosidełka i łóżeczka. I baldachimy do łóżeczek, bardzo mi się podobają :) Ogólnie to mało wiem na ten tematy, będę musiała się dokształcić.
Na szczęście mamy jeszcze trochę czasu.
Zazdroszczę. Wam że planujecie pokoiki. My nawet jeszcze nie wiemy gdzie będziemy mieszkać...

Janek ur. 23.08 o 23.55, 3000 g, 54 cm
http://www.suwaczki.com/tickers/relg20mm726v858n.png

[quote="maga23"]Po tej wypowiedzi Catariasy stwierdziłam ze to nie jest wątek dla mnie bo jednak nie jestem standardową wrześniowką 2015 i myślę że już do końca nie będę miała tej radości nie obarczonej przeszłością. Nie chce niczego udawać ani ukrywać.
dzięki Dziewczyny za ten czas :)
trzymajcie się cieplutko![/quote

Myślę dokładnie tak samo.Dlatego znikam z wrześniówek.Usunęłam post o moich poronieniach żeby nie psuć IDEALNEGO FORUM.Nie chcę się denerwować, bo przede mna najtrudniejsze chwile.Myslalam że to miejsce dla każdej z nas.Bylam niezmiernie szczesliwa że mogę WRESZCIE zapisać sie do wrześniówek a nie do mam po stracie itp.POMYLIŁAM SIE BARDZO ! Życzę Wam wspaniałych 6 miesięcy do końca i szczęśliwego rozwiązanie we wrześniu.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3k0n0qg66u.png

A zresztą róbcie co chcecie... jedna sprzeczka i już wszystkie od razu przestańmy pisać. I to teraz jak nawiązała się fajna rozmowa o przygotowaniach do przyjścia na świat naszych Skarbów. Ja nie wiem o co chodzi mamunia5, o to żeby postawić na swoim? Myślałam że temat jest już wyjaśniony i pogodziłyśmy się z myślą że Catarisa miała co innego na myśli. Myślałaś ze to miejsce dla wszystkich, że w tych najtrudniejszych chwilach znajdziesz tu wsparcie? I dobrze myślałaś, szkoda tylko że jedno nieporozumienie i już się poddajesz. Wiecie co ja sobie na dzisiaj robię przerwę z parentingiem bo już wysiadam. Jesteśmy dorosłe i powinnyśmy się tak zachowywać. Wszystkie. Do jutra dziewczynki, idę zaczerpnąć świeżego powietrza i mimo wszystko mam nadzieję że jutro zobaczę Was wszystkie dalej urzędujące na tym forum, mamunia5, Ciebie również.

31.08.2015 Kubuś 56cm 3270g :* sn :)

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpiqvwbf940su.png

Gość Emimilka

Jezusie , kazda z nas w jakims momencie okazuje sie moze zostac dotknieta wypowiedzia innej
rozumiem ale to nie sa powody by zmykac z forum na ktore tak naprawdę MY WSZYSTKIEA PRACUJEMY.
kazda powiedziala co mysli i na tym zakonczmy te nie przyjemna sytuacje...
ZACZNIJMY OD NOWA

badzmy cieszmy sie , smucmy RAZEM

Hej. Dziewczyny co się tu dzieje??? Czytam Was od kilku dni i normalnie nie wierzę. :-( jeżeli którejś nie pasuje jakiś temat to go olejcie i zacznijcie inny. Jestescie tu aby sie wspierac a nie kłócić. Nawet nie wiecie ile dałabym za to aby być tu nadal z Wami. Czasu nie cofnie i muszę żyć dalej. Od soboty meczy mnie jakieś paskudztwo. Gorączka w granicach 38-39.
Mam nadzieję, ze jeszcze przed narodzinami Waszych malenstw napiszę, ze "tym razem się udalo" :-)
Pozdrawiam :-)

Gość Maminka_2015

Misia z całego serca Ci życzę kolejnego dzidziusia :-) Czy ta temperatura to objaw jakiejś choroby, bo jeśli nie to skonsultuj się z lekarzem, bo koleżanka tak miała i się okazało, że ją źle wyczyścili w szpitalu. Jeśli nie boli brzuch i nie krwawisz intensywniej niż do tej pory to nie ma powodu do niepokoju.