Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Susu
chani
Dżasti one nie do końca takie domowe bo to na handel więc pewnie jak wszystko dziś są pryskane. No ale zawsze świadomość inna jak tato mi narwał prosto z pola ;)
Ja to najbardziej czekam na czereśnie. Normalnie myślę o nich od 2 miesięcy :)

chani, o taaaaaak...... Mi to czereśnie śnią się po nocach od początku roku :D nie ma dnia, żebym mojemu niemężowi o nich nie wspomniała. Ale to akurat nie zachcianka, mam tak co rok :D

A skoro czereśni jeszcze nie ma to jadę chyba do Tesco po truskawki, trzeba się czymś zadowolić :)

I ja się do Was dołączę, jestem wielbicielką czereśni ;) a wczoraj widziałam je na straganie w jednym miejscu nawet!! gdyby nie to, że się tak spieszyłam to kto wie może i bym się skusiła :D

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqcwa1uxmvrgqm.png

Co do naszych facetów. Mój też się słabo angażuje. Wózek wybierałam sama, czytałam opinie, podobnie ze szpitalem.
Ostatnio co prawda trochę się zmieniło, bo dostaliśmy w prezencie książkę "Ciąża tydzień po tygodniu" i teraz mój M. uważa się za speca :D bo książka leży na pralce przy kibelku i jest na bieżąco, wiecie jak to działa :)
Dopiero czytając książkę zaczął dawać mi jakieś fory, na przykład, że mogę w ogóle być zmęczona.

A dzisiaj prasowałam kilka godzin i mu pokazuje jak mi żyły po wychodziły, a on "no tak...na tym etapie to normalne" :D:D:D

8.09.2015, Jagódka
Pierwsze
Drugie

Dajcie trochę do mnie deszczyku, bo strasznie sucho. Duszno cały dzień, gdzieś bokiem poszła burza.
A mi się nie chce podlewać warzyw i kwiatków w ogródku. Byłam dziś trochę chwastów powyrywać, ale jakoś mi nie szło. Chyba przeceniłam swój możliwości siejąc tyle tego, a co mówić potem??:-o ale chciałam mieć jak co roku swoje. Przyniosłam do domu świeżego bzu, więc pachnie w całym domku:)

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqvcqgbj495x7y.png

KasiaWu
ja mam termin na 20 września a póki co po mnie nic nie widać., czuje się dobrze. Oczywiście czuje że przytyłam i widzę po ciuchach. I to nie tylko w obszarach brzucha xD Martwię się  że trochę za dużo bo już 12 kilo

U mnie tak na dobrą sprawę też jeszcze nie widać. Na początku sporo schudłam i teraz jestem 2 kg na plusie. Nadrobilam straty z małym zapasem :-) Ale coś czuje, że teraz to się u mnie dopiero zacznie

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqcwa1uxmvrgqm.png

Ufff posprzątane :)

chani ja też czekam na czereśnie już od dawna :)

Susu tak wkońcu się udalo :) ale szczerze mówiąć nie wiem jaki to model tak się mi spodobał że nawet tej Pani nie zapyatłam przez telefon a ona też takiej informacji nie udzieliła w ogloszeniu ale jak bedziemy w sobote to się dowiem, wygląda ładnie, dobrze zadbany i mysle ze solidny, wiem że nie jest zbyt cięzki a to dla mnie priorytet zważając na mieszkanie na 4 pietrze bez windy

monthly_2015_05/wrzesniowki-2015_29599.jpg