Skocz do zawartości
Forum

Kwietniówki 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Przeterminowana

Musimy być dobrej myśli. Ja się troszkę o Malutką stresuje, bo sama to jakoś przeżyje. ;) ale rusza się więc mnie tym uspokaja. Te przepływy krwi są ważne, poproscie o to przy KTG albo USG bo pozwalaja stwierdzić czy dziecko otrzymuje odpowiednia ilość tlenu pepowiny i pozwala uniknąć niedotlenienia.

MamaJG
Spieszę z nowiną :-) w dniu 08.04.2015 o godzinie 11:25 przeszedł na świat mój synek Kacper. 3620 g, 54 długości. A dodam, że urodził się w 37 tyg i 4 dniu. Otrzymał 10 punktów :-D jesteśmy z mężem przeszczęśliwi...

Gratulacje dla kolejnej szczęśliwej mamy:)
Synuś się troszkę pospieszyl, a moja corcia jest uparta i nie chce wyjsc:)

MamaJG
Spieszę z nowiną :-) w dniu 08.04.2015 o godzinie 11:25 przeszedł na świat mój synek Kacper. 3620 g, 54 długości. A dodam, że urodził się w 37 tyg i 4 dniu. Otrzymał 10 punktów :-D jesteśmy z mężem przeszczęśliwi...

Gratulacje to duży chłopak jak na 37tydzień :-D

MamaJG gratuluje ;) zdrowka dla Ciebie i Kacperka ;)
Dziewczyny ja tak bardzo chce juz urodzic, ze co chwile wydaje mi sie, ze sie zaczyna... juz glupieje :D musze troche odpuscic i zajac sie czyms innym bo termin na 16 a ja juz nie wytrzymuje a co jak synek nie bedzie chcial wyjsc i z tydzien przenosze... u mnie jeszcze taka sytuacja w rodzinie, ze ja i dwie szwagierki jednoczesnie w ciazy z tym, ze jedna miesiac dluzej a druga ten sam termin co ja i one obie juz urodzily a ja nadal czekam...

http://www.suwaczek.pl/cache/e0bdbdb270.png

Gość karolcia0509

Witam Was kochane.Nie pisalam bo obawialam sie ze wywolam wilka z lasu.Moglam spokojnie pisac.Przede wszystkim gratuluje paniom ktore maja malenstwa przy sobie.A teraz pora sie pochwalic: Na cale 12 dni przed terminem przyszla na swiat moja malenka.Waga- 3500g, miara- 56.Tylko pkt troche malo bo w pierwszych pomiarach tylko 8.

Paulina mamy ten sam termin na 16, mi czop odszedł wczoraj. Trochę miałam skurczów ale przeszły, brzuch też czasami mnie pobolewa. Nawet zadzwoniłam do lekarza. Powiedział ze to zwiastun porodu, ale nie zawsze rychlego. Kazał obserwować ruchy i w razie plemienia lub regularnych skurczy IP, a jak cisza to 15 mam zjawić się w szpitalu. Myslalam ze dziś w nocy coś się ruszy, ale spałam jak dzidziuś- zresztą chyba większość z forum dziś pospala.:))))

http://fajnamama.pl/suwaczki/5q3j3qj.png

No u mnie tez od czasu do czasu skurcze ale potem mijają. Bol brzucha jak na miesiączki no i dziś ten czop. Jade dzis na ktg to przy okazji zobaczymy czy zapisza się jakieś skurcze :) wizytę mam w poniedziałek wiec jak do tej pory nic się nie zacznie to chociaż lekarz powie czy się cos zmieniło od poprzedniej wizyty. No ale jeśli odszedł ten czop to myślę, ze powinny być chociaż jakieś male postępy :)

http://www.suwaczek.pl/cache/e0bdbdb270.png