Skocz do zawartości
Forum

Karmi� butl� i mi nie wstyd :)

Rekomendowane odpowiedzi

hej! melduje ze zyje- w pedzie strasznym jestem, juz tylko mysle o wyjezdzie, zostalo 6 dni i witaj sloneczna hiszpanio!!!!:smieszne:
na dziecko nie narzekam, wszyscy mi w kolo mowia ze aniolka wychowuje i w sumie tak jest, jest calkiem dobrze ulozony :) spi, je i slucha mamy hehe

sorry ze was doklanie nie czytam i pisze tak bez skladu raz na tydzien, pewnie jak wroce i zycie wroci do normy to posziedze wiecej, na razie co dzien ( oprocz dzis) wpada do nas ktos ze znajomych pozegnac sie przed wyjazdem ( bo co roku 2 dzien swiat byl u mnie- sped starej gwardii-taka swiateczna posiadowa na 20 osob i teraz im przykro hehe), poza tym duzo zakupow i biegania. i juz sie stresuje
a przez to ze wyjezdzamy to nie czuje swiat, nie ma choinki, nie pieke ciasta itp. nawet prezentow poza kajtkiem nie robimy. moze poczuje jak juz dojedziemy

http://www.suwaczek.pl/cache/27e1713b03.png

Kajtuś 15.03.2006

demi witaj:)n opuszczasz sie kochana, ale Ci wybaczam bo z takim zdjeciem kokursowym to jak by inaczej ;)
na pewno zgarniesz jakas ksiazke ;)
zycze udanych hiszpanskich swiat!!!

u nas spoko, zima idzie, dzis w ciagu dnia 1marny stopien!!! a do tego maluszek mi sie lekko rozchorowal, u opiekunki jest tez 10ciomiesieczny LEO i on chory okropnie, chyba Noah cos podlapal bo katarek i leciutko go kaszle... biedaczek malutki, oby mu sie nie pogorszylo... :(

gabi, obejrzalam dzis odcinek Prison z ukatrupiona glowa ;) brrrrrrrrrrrrrrr

monika, gratki, piekna okragla liczba postow :):):)

Witam i ja :D
Moniq tam u Was w aptekach są takie cudowne czopki eukaliptusowe dla niemowlaków. Jakby co, daj Noasiowi. Ja trójkę dzieci na nich chowalam:)

A mnie od wczoraj żołądek tak nap........., że zgięta wpół chodzę. A do tego wstałam z potężnym bólem glowy. I na stare lata ząb mądrości mi się wyrzyna - a to już chyba pregięcie:oczko:

Jeszcze mała budziła się regularnie co 3 godz:kiepsko:

no wiem, ale jest w planie tak, ze Natanek zostaje u babci do wieczora a Noas wraca z nami, jak zostawimy obu to potem trzeba bedzie obu zabrac... ;)
ale zobaczymy, moze mu jakos przegadamy bo w sumie to tez bysmy woleli sami pojechac, ale strasznie nie lubie zostawiac babci dwojki zeby jej za bardzo nie blokowac w tym co ma w planach zrobic :)