Skocz do zawartości
Forum

Album Na Zdjecia Inaczej Czyli --- Scrapbooking

Rekomendowane odpowiedzi

wiecie, czasem jest tak ze jedna stronke zrobie w godzinke lub dwie a czasem jak mi brak natchnienia to i kilka dni lezy na stole i czeka az przyjdzie pomysl i inwencja tworcza.
ostatnio robie stronki w tzw stylu clean and simple, ale on tylko z pozoru wydaje sie taki simple bo czasem spaedzam nad stronka tyle czasu co nad inna, pelna ozdob...
zaraz Wam wkleje zdjecia albumiku, ktory zrobilam przyjaciolce na urodziny

monikouette
wiecie, czasem jest tak ze jedna stronke zrobie w godzinke lub dwie a czasem jak mi brak natchnienia to i kilka dni lezy na stole i czeka az przyjdzie pomysl i inwencja tworcza.
ostatnio robie stronki w tzw stylu clean and simple, ale on tylko z pozoru wydaje sie taki simple bo czasem spaedzam nad stronka tyle czasu co nad inna, pelna ozdob...
zaraz Wam wkleje zdjecia albumiku, ktory zrobilam przyjaciolce na urodziny

no to jestem pełna podziwu przy dwójce dzieciaczków :) czekam na albumik :)

wiesz, Malgosia, nawet nie az tak duzo czasu mi to zabralo.... myslalam ze nie zdaze na jej urodziny bo czasu nie mialam a tu przysiadlam chyba dwa wieczory i jedno popoludnie i bylo zrobione!!
mialam jakies uprzezenie do mini albumow ale w sumie teraz sie juz przekonalam i pewnie wiecej ich bede robic.
mam malutki zapas wiec pewnie znowu nad tym przysiadze, pomyslow nie brakuje...

z tym dobabianiem to jest roznie, posrod znajomych czasem mi ktos cos zamawia wiec pare groszy wpadnie...
a pracuje sie tez na innych podkladach, akurat nie wiem jak sie to po polsku nazywa, wiecie to plotno co sie na tym obrazy maluje... canvas po angielsku...
no wiec robi sie tez i scrapiki na tym, najczéesciej w malych formatach 20*20 albo 30*20, ja raz tylko robilam ale podobalo mi sie bardzo
to tez byl prezent na urodziny...
http://img138.imageshack.us/img138/5480/canvassi1.jpg

ola, naprawde warto, pewnie ze na poczatku to zabiera duzo czasu, nie bede klamac, troszke kasy tez to kosztuje, przynajmniej na poczatku zeby sie w podstawowe rzeczy zaopatrzyc. ale album potem jest wyjadkowy i jedyny!! nikt takiego samego nie ma!
ja mam zwykle albumy ze zdjeciami jak kazdy, bo zdjec robie bardzo duzo. ale mam tez album scrapikow i to naprawde wspaniala pamiatka.
goraco zachecam do zabawy w scrapiki! sluze pomoca duchowa i inna w razie czegos, linkami do stronek z ciekawymi pracami, ze sklepami internetowymi tutaj we Francji, nie wszystkie wysylaja do Polski (malo...) ale zawsze mozna sie jakos zorganizowac i sprobowac przeze mnie albo cos w tym stylu..

monik, ale przepiękne dzieła!!!!!! a ten na podobraziu ( tak sie to nazywa chyba ;) ) jest wspaniały i suuuper pomysł, moge podebrac ???

ja pokaże czerwiec z kalendarza
http://www.scrapclub.w.activ.pl/album_mod/upload/63c8410748cb8819d872f204959d45c6.jpg

Monika,Wituś (25.04.2005 r.) i Pawełek (23.11.2008 r.)
www.witek.okama.pl -->1% podatku na operacje i rehabilitację Witusia !
www.dla-witka.blogspot.com
- kup i wesprzyj Witka
Profil Witka na FB - doł

MalaMoni, no naprawde piekne, a ten drugi digi to po prostu boski!!!
mnie sie digi podoba tak wlasnie jak ogladam, tyle tylko ze ja bym wolala miec go w realu, dokladnie to samo tylko wlasnie te rozne materialy, zgrubienia, wypuklosci i praca nad tym, miec to w rekach, opracowac.... taka jakas jestem...dziwaczna.. ;)

a pomysly podbieraj, co Ci sie tylko podobm, zeby sie zapozyczac i robic scraplifty czyli robic kopie stronki kogos innego ale z wlasnymi zdjeciami i lekkimi zmianami, byleby idea przewodnia pozostala.
podam przyklad:
oto pierwsza stronka
http://img148.imageshack.us/img148/4508/14916496pcf0.jpg
oto stronka mojej przyjaciolki
http://img256.imageshack.us/img256/6070/14916452ptb0.jpg
a oto co z tego samego pomyslu wyszlo mnie
http://img409.imageshack.us/img409/4263/magnoliafe2.jpg

malgosiu, ja to nawet juz nie przy kompie, wlasnie rozdarta jestem miedzy moja scraproom a kompem. byl czas ze mialam moj stol-pracownie scrapikow obok komputera, teraz troche trzeba bylo poprzestawiac meble w domu i juz nie mam jednego kolo drugiego (choc niedaleko). az sie przyznam, ze dawniej (czytaj rok temu) mialam moj osobny pokoik ze scrapem, komputer i telewizor! az nie mowie jaka ja to nie bylam wielofunkcyjna!! fajnie bylo ale pokoik zlikwidowany, sciana wybita, salon powiekszony a ja na razie pod schodami zamieszkalam z moim stolem. w oczekiwaniu na wollne miejsce w wykanczajacym sie pokoju na pietrze. :)
tylko cos sie ten moj m nie spieszy...z wykonczeniami; tylko mi ostatnio powiedzial ze jak mi tak spieszno to juz moge tam isc, tyle ze ogrzewania nie ma wiec wole zostac w ciepelku;)

monikouette
malgosiu, ja to nawet juz nie przy kompie, wlasnie rozdarta jestem miedzy moja scraproom a kompem. byl czas ze mialam moj stol-pracownie scrapikow obok komputera, teraz troche trzeba bylo poprzestawiac meble w domu i juz nie mam jednego kolo drugiego (choc niedaleko). az sie przyznam, ze dawniej (czytaj rok temu) mialam moj osobny pokoik ze scrapem, komputer i telewizor! az nie mowie jaka ja to nie bylam wielofunkcyjna!! fajnie bylo ale pokoik zlikwidowany, sciana wybita, salon powiekszony a ja na razie pod schodami zamieszkalam z moim stolem. w oczekiwaniu na wollne miejsce w wykanczajacym sie pokoju na pietrze. :)
tylko cos sie ten moj m nie spieszy...z wykonczeniami; tylko mi ostatnio powiedzial ze jak mi tak spieszno to juz moge tam isc, tyle ze ogrzewania nie ma wiec wole zostac w ciepelku;)

no to pracownie musisz sobie jakąś zorganizować :)