Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Tosia27
Hello
Wow Ania już po ciachanku???? tak szybko??? nie bałaś się? ponoć trzeba odczekac te 6 tygodni...
moja Maja też ma problem z gazami:( i nie chce pić tej herbatki koperkowej:( już nie wiem jak jej pomóc... nawet pod ręką czuje jak jej w brzuszku bulgocze:( już się zastanawiam czy to nie wina mleka Bebiko? może powinnam spróbować innego:(
wiem że przez jej brzuszek to spałam dzis ze 3 godziny:( właśnie czy Wy pijcie kawkę z mlekiem? bo nie wiem czy można..

kawke pije ...:) :kawa: prosze to dla ciebie ;)
z koperkowa musiz uwazac nie za duzo !
ja stosuje tylko masaze Nie pije herbatek... buziaki:D

ania_83
Witajcie mamuśki!

Mpearl zdróweczka dla Hani! Szybko wracajcie do domku

Roniu wspólczuję, znowu się coś przyplątało, trzymaj się dzielnie

U mnie na razie nie jest źle, przynajmniej nie narzekam
Wieczorami od 3-4 dni Mikołajka boli brzuszek i jest niespokojny, przeważnie po kąpieli albo po, już przesunęłam pore kąpania i zobaczymy, ma gazy, pręzy się i płacze, ja piję herbatkę koperkową i małemu też podaje i zobaczymy, jak będzie gorzej to muszę coś innego zastosować, ale udam się do pediatry najwyżej.
Ja używam smoczka od kiedy Mały mojej piersi używał jako usypiacza, kupiłam aventu model do karmienia piersią i jest dobrze
Jeśli chodzi o karmienie to mały ma problem żeby się przyssać, bo mam małe brodawki, zawsze miał problem, ale teraz jest gorzej, dzisiaj dałam mu przez kapturek, trochę lepiej było. Nauczył się ssać smoka, z butelki herbatkę też już umie, więc złapać brodawkę to mega problem, ale moze te kapturki pomogą
pokarm na razie jest i to dużo, wylewa się samo, więc się ciesze

A i zapomniałam, my z mężem już po ciachanku, fajnie było, mój mąz trochę przestraszony był i cały czas pytał czy coś mnie boli, ale drugim razem już naprawdę fajnie było, brakowało mi tego....

z tym ciachankiem u mnie bylo podobnie ... Taki nasz urok Aniu ;) ściskam :hahaha:

Mama_Monika
Cześć dziewczyny ja tylko na chwilke , od wczoraj jesteśmy już w domku i cały czas cycamy, śpimy i kupkamy hehe. Jutro na zdjęcie szwów idę więc mam nadzieje, że wkoncu sobie usiądę ;)
Zastanawiamy sie jeszcze nad imieniem dla Malutkiej, bo rzeczywiście jest taka drobna, że Konstancja bardzo poważne dla niej, zobaczymy.

oj daj znac jak z imieniem koniecznie Powodzenia na zdjeciu szwów 3maj sie !

Tosia27
a ja się dzisiaj wściekłam:( jechałam sama do lekarza i w połowie drogi zgasł mi samochód... okazało sie że mój małż wyjeździł całe paliwo!!! musiałam dzwonić po kolegę i dupa z wizyty u lekarza. A dziurka powoli się zasklepia wiec może bez szycia sie obejdzie, za to cycki dalej tragedia:le: znów pół nocy płakałam z bólu:( dalej mam na nich rany które się nie goją, wcale mniej nie boli a kupiłam nawet muszle laktacyjne za 55 zł:/ ja już naprawdę nie mam siły karmić piersią:( to nie jest dobre ani dla mnie ani dla Maji. Kiedy dostawiam ją do cyca to strasznie się rzuca - macha nóżkami i rączkami i to samo robi w trakcie ssania:( do tego kręci główką trzymając brodawkę w buzi... a ja mało nie zesram się z bólu. Nie wiem o co chodzi:le:

ale cie zalatwił no nie !:hot:

ronia
basia681
hej
Dziewczyny jak u was? u nas ok posprzątałam cale mieszkanko a Nadia śpi nadal wiec kawka i na necik :)Wczoraj byliśmy u ortopedy dziecięcego na kontroli bioderek Wszystko ok Zdrowa jak rydz! Pokazał nam jak układać dziecko na żabkę aby bioderka były wyćwiczone i stabilne. Bardzo miły lekarz. Teraz na d obiadkiem myślę macie jakiś pomysł ?
:mama:

hehe ja to zapierdzielam w kuchni jak młoda śpi a nie na necik :lol:
a na obiadek mam buraczki kasze i gulasz :D

hehe ale mam dobrze :) smacznego !

mpearl
I jeszcze się pochwalę, że Hania uśmiechnęła się już kilka razy świadomie. Oczywiście do kogo najpierw?? Nie do mamy, która jest z nią non-stop, nie do babci, która też jest z nią dużo, tylko do taty, którego nie widziała tydzień w swoim niespełna trzytygodniowym życiu:)) Mąż normalnie miał oczy jak pięć złotychi poleciały mu łzy - piękny widok:)))

o a u mnie do mnie 1 raz się uśmiechnęła Ale to juz było w dzień porodu jak ją 1 raz Wzięłam na ręce do cyca przystawiłam a ona mi smile :D rąbnęła BARDZO JA KOCHAM MOJE SŁONECZKO !!!

Wirtualna Polska

http://wp.pl

ronia
Zostawie fote: Niunia śmiejąca się do Macia :P
http://photos.nasza-klasa.pl/3200495/73/other/std/3bbc133fac.jpeg

Ronia, aleeee słodkie zdjęcie, wiesz twój syn to wygląda jak taki mały wielki tatuś :) Pięknie się opiekuje siostrą :) I chyba bardzo ją pokochał :) a to dobrze, żeby nie czuł zazdrości.

alisss
Dziewczyny jak to jest w PL ze szczepieniami??? My bedziemy miec jedno w 8 tygodniu (tzn w tym lub przyszlym), a pozniej w 12 i 16 tyg sa planowane nastepne, tylko ze ja jade do pl i polozna mowila, ze tam moge je zrobic, bo sa takie same (albo podobne) i juz sie martwie. Napiszcie prosze jak to jest to jeszcze przed wyjazdem sie poloznej poradze co mam robic.....

Aliss, my 1 października mamy 1 szczepienia, potem po 4tyg kolejne i po 4 czy 6tyg znów kolejne :)

basia681
hej
Dziewczyny jak u was? u nas ok posprzątałam cale mieszkanko a Nadia śpi nadal wiec kawka i na necik :)Wczoraj byliśmy u ortopedy dziecięcego na kontroli bioderek Wszystko ok Zdrowa jak rydz! Pokazał nam jak układać dziecko na żabkę aby bioderka były wyćwiczone i stabilne. Bardzo miły lekarz. Teraz na d obiadkiem myślę macie jakiś pomysł ?
:mama:

To super że z bioderkami ok :) My mamy 16 września USG :) oby było dobrze:)

Mama_Monika
Cześć dziewczyny ja tylko na chwilke , od wczoraj jesteśmy już w domku i cały czas cycamy, śpimy i kupkamy hehe. Jutro na zdjęcie szwów idę więc mam nadzieje, że wkoncu sobie usiądę ;)
Zastanawiamy sie jeszcze nad imieniem dla Malutkiej, bo rzeczywiście jest taka drobna, że Konstancja bardzo poważne dla niej, zobaczymy.

Witaj Monia, no ciekawi Mnie jakie będzie miała imię malutka :) Widzę że nie

ania_83
Witajcie mamuśki!

U mnie na razie nie jest źle, przynajmniej nie narzekam
Wieczorami od 3-4 dni Mikołajka boli brzuszek i jest niespokojny, przeważnie po kąpieli albo po, już przesunęłam pore kąpania i zobaczymy, ma gazy, pręzy się i płacze, ja piję herbatkę koperkową i małemu też podaje i zobaczymy, jak będzie gorzej to muszę coś innego zastosować, ale udam się do pediatry najwyżej.
Ja używam smoczka od kiedy Mały mojej piersi używał jako usypiacza, kupiłam aventu model do karmienia piersią i jest dobrze
Jeśli chodzi o karmienie to mały ma problem żeby się przyssać, bo mam małe brodawki, zawsze miał problem, ale teraz jest gorzej, dzisiaj dałam mu przez kapturek, trochę lepiej było. Nauczył się ssać smoka, z butelki herbatkę też już umie, więc złapać brodawkę to mega problem, ale moze te kapturki pomogą
pokarm na razie jest i to dużo, wylewa się samo, więc się ciesze

A i zapomniałam, my z mężem już po ciachanku, fajnie było, mój mąz trochę przestraszony był i cały czas pytał czy coś mnie boli, ale drugim razem już naprawdę fajnie było, brakowało mi tego....

ojj zazdroszczę tego ciachanka sama bym chciała :) no aleeee jeszcze się troszkę boję, mąż też i pewnie by się byłam non stop czy wszystko ok :P ;)
hihihi :) buuuuziaczki :*:*:*

Tosia27
a ja się dzisiaj wściekłam:( jechałam sama do lekarza i w połowie drogi zgasł mi samochód... okazało sie że mój małż wyjeździł całe paliwo!!! musiałam dzwonić po kolegę i dupa z wizyty u lekarza. A dziurka powoli się zasklepia wiec może bez szycia sie obejdzie, za to cycki dalej tragedia:le: znów pół nocy płakałam z bólu:( dalej mam na nich rany które się nie goją, wcale mniej nie boli a kupiłam nawet muszle laktacyjne za 55 zł:/ ja już naprawdę nie mam siły karmić piersią:( to nie jest dobre ani dla mnie ani dla Maji. Kiedy dostawiam ją do cyca to strasznie się rzuca - macha nóżkami i rączkami i to samo robi w trakcie ssania:( do tego kręci główką trzymając brodawkę w buzi... a ja mało nie zesram się z bólu. Nie wiem o co chodzi:le:

Tosieńko, skarbku powiem Ci tak. Też mam mega problem z piersiami. Wyłam już tyle że chyba drugą Wisłę bym stworzyła na mapie. Wyleczyłam brodawki i sutki i co? i po 4 karmieniach mały mi pokiereszował bardziej niż miałam. Poza tym jest bardzo nerwowy. Ja się męczę, on się męczy. Ginekolog mówi że jak przestawie go na mleko sztuczne to nie będę złą matką, bo to normalne. Mój strasznie dużo je 120ml za jednym karmieniem. Postanowiłam że przejdę na mlesio sztuczne, on jak je z butelki jest bardziej spokojny, szybko zasypia i nie męczy się. Nie pręży ciałka, nie spina się.:)
Więc pamiętaj sama podjemij decyzję, nie słuchaj nikogo na około. To twoje dziecko, twoje sutki i piersi. JEstem z Tobom. :)

justynamularz
hej dziewczyny nie dlugo wpadne na dluzej maly jest chory echhhhhh zalapal jakiegos wirusa czy zaraze nie wiem jak z skad... wymiotuje i ma biegunke bez tempreatury...nic od lekarza nie dostalam...normalnie on placze a ja razem z nim...co to za zaraza...

Justysiu wielkie buziaczki dla was :) Wracajcie do zdrówkaaaaaaaaaa:)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot

aganiecha
Witam Dziewczęta:Hi ya!:
Moje Dziecię nadal szarpie się przy cycku, nie wiem o co chodzi, ale dziś rano to już pomyślałam o modyfikowanym, bo szkoda mi ssaka, nie może się najeść, widzę, że głodny, a pluje i znów łąpie i pluje i łapie i tak w kółko. :ehhhhhh: Ja si ę denerwuję, on również i taka przyjemność z karmienia,. Teraz udało mu się usnąć ze smokiem w buziuchnie, ale wierci się. Myślałam, że problem tkwi w ilości powietrza jakie łyka jedząc, zaczęłam go kilka razy podczas karmienia podnosić i rzeczywiście odbija mu się, ale chyba nie to jest przyczyną ego niepokoju, bo szarpie się nadal. Położna kazała podawać mu Infacol, zaczęliśmy wczoraj, może trzeba ppoczekać na efekty dłużej, zobaczymy. Pozrawiam.

U nas infacol zaczal dzialac po jakichs 3 dniach, od dwoch dni kolek brak i dziecko spi jak aniolek i wydluzyly sie przerwy pomiedzy jedzonkiem. Wczoraj jadl o 23, pozniej o 3 a pozniej juz o 7, takze jestem mega zadowolona. Teraz siedzi sobie grzecznie w lezaczku i mama moze troszke popisac. Niestety nadal czasem ma problem z kupka i prezy sie przy tym i placze, ale to tez sie niedlugo unormuje, takze cierpliwe musimy byc :)))

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6e6ydimiqwypp.png

http://www.suwaczki.com/tickers/abnzlnkp1dcxwr9b.png

http://www.mamacafe.pl/suwak/12395.png

mpearl
Cześć laski.Wpadam na chwilę nawet nie czytając, mam nadzieję, że uda mi się nadrobić późńiej.
Jesteśmy już w domku i razem z butelką i mlekiem modyfikowanym. Muszę małą dokarmiać niestety, ale jej przybieranie na wadze jest najważniejsze. Karmię ją mniej więcej co 2 godziny w dzien, najpierw z piersi a póżniej dobija jeszcze z butli, w nocy na żądanie jak się obudzi i od wczoraj przybyła już 120gr!!! Bidulka poprostu niedojadała:(( ale już wszystko jest na dobrej drodze. Poczytam później bo teraz lecę karmić i oglądać mecze bo to i sietkówka i koszykówka - mistrozstwa europy. Buziaki dziewczęta:))

To super że już w domku:) Mlesio modyfikowane to normalna rzecz więc mam nadzieje że się nie stresujesz tak dokarmiając, bo ja wyłam jak głupiaaaa ale już się przyzwyczaiłam :) Super że już malutka nabiera wagi :)

alisss

.....
Kupialam o problemach ze smoczkiem, dzis kupilismy nowy, o innym ksztalcie i maly zassal hihi, super.

a jakiego tego smoczusia kupiłaś ??:)

mpearl
I jeszcze się pochwalę, że Hania uśmiechnęła się już kilka razy świadomie. Oczywiście do kogo najpierw?? Nie do mamy, która jest z nią non-stop, nie do babci, która też jest z nią dużo, tylko do taty, którego nie widziała tydzień w swoim niespełna trzytygodniowym życiu:)) Mąż normalnie miał oczy jak pięć złotychi poleciały mu łzy - piękny widok:)))

No a za te piątki w oczach ojca to można dać wszystko :) Stęskniła się za tatusiem, w końcu to mężczyzna :) hihihi

ronia
Dziewczyny mam pytanie.Głównie do tych co date chrztu już znają. Ile teraz ksiądz sobie życzy za chrzest>?

Ronia, to zależy. Bo Mi niby mówi ksiądz co łaska, a potem nagle wyjeżdża z tekstem że min 200-400zł dają wrr...;/

agaa875
hej dziewczyny! dawno mnie nie bylo, ale u mnie troszke zamieszanie bylo bo starsza siorka w sobote miala slub, wesele a w niedziele poprawiny, a ja bylam swiadkowa. Malo sie bawilam bo balam sie z ta rana. Tanczylam tylko wolniejsze, chociaz 2 piosenki troche szybsze zatanczylam ale i tak to nie byly bardzo szybkie. A tam gdzie mialam otwarta rane zaczela mi juz skora narastac i przy tanczeniu troszke mi popekalo, ze z tego wszystkiego sie rozplakalam. I na poprawinach tylko 1 piosenke zatanczylam wolna z wszystkimi w kolku bo sie balam tanczyc. Na szczescie zrasta juz juz znowu... A moja mala jest grzeczniutka:) Normalnie czasami to jakbym dziecka w domku nie miala Pozdrowionka

Oj to super :) Ja na mojego nie mogę co narzekać jest cudownyyyy tylko to uspianie go czasami :) hi hi hi

aganiecha
Witam Dziewczęta:Hi ya!:
Moje Dziecię nadal szarpie się przy cycku, nie wiem o co chodzi, ale dziś rano to już pomyślałam o modyfikowanym, bo szkoda mi ssaka, nie może się najeść, widzę, że głodny, a pluje i znów łąpie i pluje i łapie i tak w kółko. :ehhhhhh: Ja si ę denerwuję, on również i taka przyjemność z karmienia,. Teraz udało mu się usnąć ze smokiem w buziuchnie, ale wierci się. Myślałam, że problem tkwi w ilości powietrza jakie łyka jedząc, zaczęłam go kilka razy podczas karmienia podnosić i rzeczywiście odbija mu się, ale chyba nie to jest przyczyną ego niepokoju, bo szarpie się nadal. Położna kazała podawać mu Infacol, zaczęliśmy wczoraj, może trzeba ppoczekać na efekty dłużej, zobaczymy. Pozrawiam.

Aga ten sam problem miałam, lekarz radzi bym się nie męczyła ale to ma być moja decyzja. Powiem ci że odkąd próbuje dawać mu butle to on spokojny, ja spokojna.
I w ogóle on się nie męczy :)

http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711

Rybki kochane, u Mnie źle. Wczoraj męczyłam się cały dzień z gorączką 38,1'C, dreszcze,łamanie w kościach i mięśniach plus ból lewej piersi niesamowity-mimo iż była miękka. To była masakra, nic Mi nie pomagało, więc na pogotowie się udałam o 19 ;/ Leków co nie miara, więc nie mogę karmić piersią, nie mogę do małego się zbliżać bo tak naprawdę nie wiadomo co mi jest i skąd ta gorączka. A dziś na 15 jadę do ginekologa. Moje piersi wyglądają jak po tornadzie... ;/ będę zmuszona odstawić małego, bo co je wyleczę to on mi je kiereszuje. A uwierzcie Mi że prawidłowo wkładam mu pierś-teściowa położna więc same wiecie ;) Mój maluszek jest strasznie nerwowy przy jedzeniu. I nie wiadomo dlaczego.

ferinka
alisss

.....
Kupialam o problemach ze smoczkiem, dzis kupilismy nowy, o innym ksztalcie i maly zassal hihi, super.

Nie jest chyba jakiejs znanej firmy (MAM), ale maly pije z butelek tommee tippee i znalazlam smoczek o podobnym ksztalcie i jest super, ciagnie jak szalony i mniej placze :)

ferinka
Rybki kochane, u Mnie źle. Wczoraj męczyłam się cały dzień z gorączką 38,1'C, dreszcze,łamanie w kościach i mięśniach plus ból lewej piersi niesamowity-mimo iż była miękka. To była masakra, nic Mi nie pomagało, więc na pogotowie się udałam o 19 ;/ Leków co nie miara, więc nie mogę karmić piersią, nie mogę do małego się zbliżać bo tak naprawdę nie wiadomo co mi jest i skąd ta gorączka. A dziś na 15 jadę do ginekologa. Moje piersi wyglądają jak po tornadzie... ;/ będę zmuszona odstawić małego, bo co je wyleczę to on mi je kiereszuje. A uwierzcie Mi że prawidłowo wkładam mu pierś-teściowa położna więc same wiecie ;) Mój maluszek jest strasznie nerwowy przy jedzeniu. I nie wiadomo dlaczego.

uuuuuuu, wspolczuje. Mam nadzieje ze szybko dojda co to i dalej bedziesz mogla cieszyc sie macierzynstwem... a butelka nie ty pierwsza i nie ostatnia bedziesz karmic. glowa do gory. trzymam kciuki.

Mnie tez cos bierze, katar mam i gardlo boli. Boje sie ze malego zaraze a tego bym nie chciala.ehhhh.

ferinka

Oj bidulko, oby wszystko Ci minęło jak najszybciej... Trzymaj się dzielniE:))

ania_83
wstawiam mojego Słodziaka::):

Naprawdę słodki i ma takie pulchniutkie udka:) cudo:)

http://www.suwaczki.com/tickers/zpbncwa1vtor196m.pnghttp://www.suwaczki.com/tickers/ex2bio4ps0nz3443.png
http://www.suwaczki.com/tickers/bhywmg7ywdqvl030.png

ferinka

ja się nie znam ale obiawy jak grypowe
a takie obiawy to właśnie przy zapaleniu piersi. Nie masz tej jednej czerwonej ? albo bardziej ciepłej ?
Ja też miałam gorączke 39 i dreszcze. Mam antybiotyk tyle że ja mam karmić mimo to. Bo dziecko dostaje przeciwciała. Zdrowiej nam szybko

alisss
ferinka
alisss

.....

Nie jest chyba jakiejs znanej firmy (MAM), ale maly pije z butelek tommee tippee i znalazlam smoczek o podobnym ksztalcie i jest super, ciagnie jak szalony i mniej placze :)

A to fajnie, najważniejsze że mały chce takiego smoka :)

alisss

uuuuuuu, wspolczuje. Mam nadzieje ze szybko dojda co to i dalej bedziesz mogla cieszyc sie macierzynstwem... a butelka nie ty pierwsza i nie ostatnia bedziesz karmic. glowa do gory. trzymam kciuki.

Mnie tez cos bierze, katar mam i gardlo boli. Boje sie ze malego zaraze a tego bym nie chciala.ehhhh.

Ojj to się kuruj, bo ponoć nie ma nic gorszego jak choruje maluszek.buziaczki :)

ania_83

Aniu słodkiiiiiiiiiiiii:) hi hi a moj też uwielbia tak leżeć jak rozjechana żabka :)

ronia

ja się nie znam ale obiawy jak grypowe
a takie obiawy to właśnie przy zapaleniu piersi. Nie masz tej jednej czerwonej ? albo bardziej ciepłej ?
Ja też miałam gorączke 39 i dreszcze. Mam antybiotyk tyle że ja mam karmić mimo to. Bo dziecko dostaje przeciwciała. Zdrowiej nam szybko

Ronia by to szlakkkkkkkkkkkkkkkkkk ;/ mam nadzieje że ginekolog nie potwierdzi mi tego wrrrrrr.... tak jest czerwona tam gdzie boliiiiii i jest ciepła ale miękka. Tylko ja odciągam pokarm, nie robie zastojów. Szlak by to trafił nooooooooo:(

Witam mamuski!

My właśnie po spacerku, mały jeszcze kima w wózku ale pewnie już niedługo. Dziś nareszcie przyszedł sterylizator już miałam dość gotowania tych flaszek.

ferinka Zapalenie piersi daje objawy grypowe, dziwnie ze nie pozwolili Ci karmić jest wiele antybiotyków, które można brać w czasie karmienia.

alisss Nie daj się chorobie dziewczyno!

ania Mały śliczny, taki męski.

Agatha
Witam mamuski!

My właśnie po spacerku, mały jeszcze kima w wózku ale pewnie już niedługo. Dziś nareszcie przyszedł sterylizator już miałam dość gotowania tych flaszek.

ferinka Zapalenie piersi daje objawy grypowe, dziwnie ze nie pozwolili Ci karmić jest wiele antybiotyków, które można brać w czasie karmienia.

alisss Nie daj się chorobie dziewczyno!

ania Mały śliczny, taki męski.

mam 3 leki z czego dwa są takie że nie mogę karmić piersią. Mało tego internista sam nie wiedział co mi wczoraj było i dlaczego gorączka nie ustąpiła po przeciwbólowych. Więc mam iść do gina. Własnie jest 15 i zaraz wychodzę :)

ferinka

tulam mocno...mam nadzieje, ze piersiaki dojdą do siebie..

ania_83
Cześć laseczki!
Ja tylko na chwilkę, podczytałam Was i spadam na razie, Mikołaj śpi to muszę ogarnąć mieszkanie i siebie
Miłego dnia życzę, zajrzę potem

widzę, ze tu mam orkiestra i po ciachanku i obiad i dom ogarnie...super...gratuluję organizacji

ania_83

słodziak super słodki..

Ronia Twoja Ola tez słodka i jak się cudnie śmieje...

a tu moja laska śmiejąca sie i z mina zawadiaka..
http://images38.fotosik.pl/192/574f668afda789ddmed.jpg

i moja trójca...
http://images45.fotosik.pl/196/522a8f76d01e5671med.jpg

a tu pierwsza tegoroczna praca Szymka z przedszkola..
http://images43.fotosik.pl/192/f167e2056430d900med.jpg

a zaraz uciekamy na szczepienie z Maluchami..

Szymon - 6 lat; Maciuś - 3 lata; Zosia - 2 latka.

ferinka

mam 3 leki z czego dwa są takie że nie mogę karmić piersią. Mało tego internista sam nie wiedział co mi wczoraj było i dlaczego gorączka nie ustąpiła po przeciwbólowych. Więc mam iść do gina. Własnie jest 15 i zaraz wychodzę :)

daj znać co tam po wizytach....trzymam kciuki, żeby było ok

Szymon - 6 lat; Maciuś - 3 lata; Zosia - 2 latka.

wrrrrrrrrrrrrrrrr.................;( i zapalenie i to nawet dwóch cyców!!!!!!!!!!! Dbaj człowieku o cycki a tu i tak zapalenie cię złapie :(:(:(:(:(
odete sobie te cycuchy i problem z głowy ;) ha ha ha wiem głupieje. to chyba stan psychiczny po gorączce. p.s. Jakbym pisała przez najbliższe 3 dni dziwne rzeczy to wybaczcie :)

ferinka
wrrrrrrrrrrrrrrrr.................;( i zapalenie i to nawet dwóch cyców!!!!!!!!!!! Dbaj człowieku o cycki a tu i tak zapalenie cię złapie :(:(:(:(:(
odete sobie te cycuchy i problem z głowy ;) ha ha ha wiem głupieje. to chyba stan psychiczny po gorączce. p.s. Jakbym pisała przez najbliższe 3 dni dziwne rzeczy to wybaczcie :)

aj ,... a nie chce mówić a nie mówiłam ... kurde to cierpimy na to obydwie ;/
mogłaś dbać o piersi ja też dbałam i co ... pewnie spanie na brzuchu je dobiło ... bo nie można ale ja się o ty dowiedziałam jak 39 stopni już miałam ;/;/