Skocz do zawartości
Forum

Sierpień 2009

Joan

Rekomendowane odpowiedzi

Moja Roksana wróciła właśnie ze szkoły i dostała pierwszą w życiu Walentynke od chłopaka i 3 cukierki, nie wiem kto bardziej jest podekscytowany ona czy ja hehe
Moja też mnie czasem zębami przyszczypie ale wtedy wołam ałaaa ałaaa i ona wtedy szybko puszcza i mi się przygląda hihi na szczęście nie dzieje się ti przy samym karmieniu a juz po jak jeszcze się bawi z cycusiem i coś do niego gada.
Co do sadzania dzieci, stawiania to tez uważam że wszystko w swoim tempie i nic na siłę bo można tylko krzywde wyrządzić.
Mam dzisiaj doła strasznego, jeszcze tylko 18 dni do powrotu do pracy, siedziałam dzisiaj przy łóżeczku patrzyłam jak Lenka śpi i płakałam, bardzo mnie dzisiaj rozłożyło :///

ROKSANIA
http://s2.suwaczek.com/200103282080.png

LENUSIA
http://s4.suwaczek.com/200909042080.png

Mama Monika gratulacje dla Roksany :brawo: pewnie zadowolona co? Czy onieśmielona ?
Tulam wiem że ciężko i przykro
Agatha wiesz jeśli by się okazało że zaskoczyłam, a kurcze o Olkę staraliśmy się chyba z 8 miesięcy to bym była w szoku. Ale wiesz wiadomo że przyjełabym to jako dar i że tak miało być. W sumie patrzyłam już sobie nawet w tabelkę i jak coś to synek :lol: Tylko pewnie rodzina by na mnie na nas jak na kretynów popatrzyła

Mama_Monika
Moja Roksana wróciła właśnie ze szkoły i dostała pierwszą w życiu Walentynke od chłopaka i 3 cukierki, nie wiem kto bardziej jest podekscytowany ona czy ja hehe
Moja też mnie czasem zębami przyszczypie ale wtedy wołam ałaaa ałaaa i ona wtedy szybko puszcza i mi się przygląda hihi na szczęście nie dzieje się ti przy samym karmieniu a juz po jak jeszcze się bawi z cycusiem i coś do niego gada.
Co do sadzania dzieci, stawiania to tez uważam że wszystko w swoim tempie i nic na siłę bo można tylko krzywde wyrządzić.
Mam dzisiaj doła strasznego, jeszcze tylko 18 dni do powrotu do pracy, siedziałam dzisiaj przy łóżeczku patrzyłam jak Lenka śpi i płakałam, bardzo mnie dzisiaj rozłożyło :///

To córcia zachwycona,super pierwsza Walentynka::):
Wiem,że ciężko jest wrócić do pracy:(

Dziecko to najwspanialszy prezent od życia

kasia001
my juz po cwiczeniach,maks byl bardzo grzeczny,pani go pochwalila :) ale za to okrutnie sie jechalo wozkiem,chlapa,tiry mnie poochlapywaly i wozek tez,ale jakos przetrwalam :) a teraz sobie sacze :kawa: maks spi M tez wiec mam spokuj :D

Grzeczniutki chłopczyk:)) U mnie też chlapa,a od rana jakiś śnieg z deszczem pada;/
Mój mały też śpi:)

basia681
madziaas
kasia001
madzia ja bym tez sie polozyla ale nie zasne w dzien :/ wypije kawe i zabieram sie za robote w domu ..

Ja zrobiłam obiadek i dzisiaj już nic nie robie:)
:kawa: z mleczkim ?
Poprosze::):

kasia001
madziaas
kasia001
madzia ja bym tez sie polozyla ale nie zasne w dzien :/ wypije kawe i zabieram sie za robote w domu ..

Ja zrobiłam obiadek i dzisiaj już nic nie robie:)

to mowisz dzis sie narobilas juz :D
ja jutro jade do mamy wiec dzis musze ogarnac,taa ogarnac zryc chalupe :D

:smiech::smiech: