Żana Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 roniazana27ronia pies sie wylulał?tiaaaa. I nie tylko ;) uuu znaczy coś grubszego też poszło znaczy psinka głodna pewniejuż sie poczęstował chappi Odnośnik do komentarza
ronia Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 zana27roniabasia681moja lala wstała mykam paaa moja jeszcze śpi ale sie już wierci jeszcze śpi już nie Odnośnik do komentarza
ronia Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 zana27roniazana27tiaaaa. I nie tylko ;) uuu znaczy coś grubszego też poszło znaczy psinka głodna pewniejuż sie poczęstował chappi pyszności Odnośnik do komentarza
Żana Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 roniazana27ronia uuu znaczy coś grubszego też poszło znaczy psinka głodna pewniejuż sie poczęstował chappi pyszności a jak. Spadam. Musze spagetti zrobic ;) Pa Odnośnik do komentarza
ronia Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dziewczyny dostajecie "Twojego Maluszka" jeszcze? Odnośnik do komentarza
qlczak Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 roniaDziewczyny dostajecie "Twojego Maluszka" jeszcze?ja musiałam być niegrzeczna, bo nie dostałam ani jednego :( Odnośnik do komentarza
ronia Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 qlczakroniaDziewczyny dostajecie "Twojego Maluszka" jeszcze?ja musiałam być niegrzeczna, bo nie dostałam ani jednego :( ja co miesiąc dostaje i własnie listonosz przyniósł i się zdziwiłam bo myślałam że tylko przez rok jest gratis Odnośnik do komentarza
qlczak Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 roniaqlczakroniaDziewczyny dostajecie "Twojego Maluszka" jeszcze?ja musiałam być niegrzeczna, bo nie dostałam ani jednego :( ja co miesiąc dostaje i własnie listonosz przyniósł i się zdziwiłam bo myślałam że tylko przez rok jest gratismoże listonoszowi wpadłaś w oko :) Odnośnik do komentarza
Mama_Monika Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ronia to sprawdź dobrze w srodku czy faktury nie ma hehe ROKSANIA LENUSIA Odnośnik do komentarza
ronia Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mama_Monikaronia to sprawdź dobrze w srodku czy faktury nie ma hehe nie ma Odnośnik do komentarza
ronia Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 qlczakroniaqlczakja musiałam być niegrzeczna, bo nie dostałam ani jednego :( ja co miesiąc dostaje i własnie listonosz przyniósł i się zdziwiłam bo myślałam że tylko przez rok jest gratismoże listonoszowi wpadłaś w oko :) listonosz dobry chłop ale wiesz żona jedno dziecko drugie w drodze więc to nie to Odnośnik do komentarza
ania_83 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 dzieńdoberek! Odnośnik do komentarza
Mama_Monika Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 No dzień dobry, klaps za spóźnienie ;) ROKSANIA LENUSIA Odnośnik do komentarza
qlczak Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 roniaqlczakronia ja co miesiąc dostaje i własnie listonosz przyniósł i się zdziwiłam bo myślałam że tylko przez rok jest gratismoże listonoszowi wpadłaś w oko :) listonosz dobry chłop ale wiesz żona jedno dziecko drugie w drodze więc to nie to uuu to tym bardziej, pewnie chłop "na głodzie" Odnośnik do komentarza
ania_83 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mama_MonikaNo dzień dobry, klaps za spóźnienie ;)I am sorry obiecuje poprawę Odnośnik do komentarza
qlczak Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mama_MonikaNo dzień dobry, klaps za spóźnienie ;) MM klapsy, ja kopniaki, normalnie 'sado' i fetysz się szerzy na forum Odnośnik do komentarza
Mama_Monika Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ania_83Mama_MonikaNo dzień dobry, klaps za spóźnienie ;)I am sorry obiecuje poprawęNo! żeby mi to ostatni raz bylo hehe Co tam u Was? ROKSANIA LENUSIA Odnośnik do komentarza
ania_83 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Piorę trochę i sprzątam, Mikołaj nie dawno zasnął to zaglądam, gardło mnie boli, a jeszcze nie zaczęłam pracować, aż się boję co będzie jak pogadam kilka godzin jutro Odnośnik do komentarza
Mama_Monika Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 qlczakMama_MonikaNo dzień dobry, klaps za spóźnienie ;) MM klapsy, ja kopniaki, normalnie 'sado' i fetysz się szerzy na forumLubisz to, lubisz maleńka, niegrzeczna dziewczynka! hehe ROKSANIA LENUSIA Odnośnik do komentarza
Mama_Monika Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ania_83Piorę trochę i sprzątam, Mikołaj nie dawno zasnął to zaglądam, gardło mnie boli, a jeszcze nie zaczęłam pracować, aż się boję co będzie jak pogadam kilka godzin jutroNie gadaj, zadaj cos dzieciakom do czytania :) ROKSANIA LENUSIA Odnośnik do komentarza
ania_83 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mama_Monikaania_83Piorę trochę i sprzątam, Mikołaj nie dawno zasnął to zaglądam, gardło mnie boli, a jeszcze nie zaczęłam pracować, aż się boję co będzie jak pogadam kilka godzin jutroNie gadaj, zadaj cos dzieciakom do czytania :)oj chyba się nie da, mam pierwsze klasy technikum, trzeba ich utemperować po gimnazjum Odnośnik do komentarza
ania_83 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 dziewczyny pogłosujecie mi??? do końca września trwa konkurs Odnośnik do komentarza
ania_83 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 uciekam sprzątać dalej miłego dnia buziole Odnośnik do komentarza
qlczak Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mama_MonikaqlczakMama_MonikaNo dzień dobry, klaps za spóźnienie ;) MM klapsy, ja kopniaki, normalnie 'sado' i fetysz się szerzy na forumLubisz to, lubisz maleńka, niegrzeczna dziewczynka! hehe jak dużą, silną dłonią, przystojnego mężczyzny to nie pogardzę ania_83dziewczyny pogłosujecie mi??? do końca września trwa konkursAnia ja zagłosuję, ale nie wiem czy nie tylko jeden głos z jednego IP?juz poleciał ode mnie głosik A na gardziołko tabletki ISLA polecam jak zaschnie i chrypka się pojawi Bardzo fajne i dobre, ziołowe, ja w ciąży łykałam także bezpieczne Odnośnik do komentarza
ronia Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 qlczakMama_Monikaqlczak MM klapsy, ja kopniaki, normalnie 'sado' i fetysz się szerzy na forumLubisz to, lubisz maleńka, niegrzeczna dziewczynka! hehe jak dużą, silną dłonią, przystojnego mężczyzny to nie pogardzę ania_83dziewczyny pogłosujecie mi??? do końca września trwa konkursAnia ja zagłosuję, ale nie wiem czy nie tylko jeden głos z jednego IP?juz poleciał ode mnie głosik A na gardziołko tabletki ISLA polecam jak zaschnie i chrypka się pojawi Bardzo fajne i dobre, ziołowe, ja w ciąży łykałam także bezpieczne ja tam nie łykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi