Skocz do zawartości
Forum

Grudnióweczki 2014! :)

Carolineee

Rekomendowane odpowiedzi

Iza majka no to fantastycznie :D mam nadzieje, ze humor od razu Ci sie polepszyl :D informuj na biezaco kochana!!!!

Mloda Fasolko - tez bym sie wkur****!!! Samoluby!!! Ja czasami chcialabym aby nasi faceci znalezli sie w naszej skorze i zobaczyli, ze to wcale nie jest tak lekko jak im sie wydaje byc w ciazy i nosic ten brzusio ze soba wszedzie i przez caly czas! Tez ostatnio uslyszalam, ze nie jestem najwazniejsza tylko dlatego, ze jestem w ciazy! No sama w nia nie zaszlam!! Jak zobacza podczas porodu co bedziemy przechodzily to dopiero zrozumieja! A co do czekolady.... Kobieto zaszalalas! Ale kto pocieszy nas lepiej od kostki (tabliczki) czekolady.....

Gabi majciotki ja mam siateczkowe, i jedna pare pawelnianych ( jak je wyjelam z opakowania to sie przerazilam, do sexy bielizny to one sie nie zaliczaja :D )

Sowka nie doradze bo nie wiem, ponoc na pewno ich nie przeoczysz :P

Kari bardzo dobrze zrobilas! Teraz to Ty jestes najwazniejsza i Wasza coreczka!

Mae ja tez dzis dlugo gnilam w wyrku, ale Ty kobito bylas bardzo produktywna! Ja to nie mam sily na nic poza spaniem. Pierwszy raz tak mam od dlugiego czasu. Co do torby to jeszcze ze dwa razy przepakujesz :D a bo to ladniejsze, a to wygodniejsze bedzie....

http://www.suwaczek.pl/cache/7cd5f221ae.png

Gabi- Dokładnie! I jeszcze jak urodzisz to najlepiej ani słowa nie powiedz, że coś Cię boli albo jest Ci źle. Tylko wróć z dzieckiem do domu, nakarm, przebierz, ugotuj obiado-kolacjo-śniadanie, wypierz, posprzątaj w domu, umyj stos naczyń ( bo książę nie lubi myć ) i później zajmij się dzieckiem. Aaa no i nie zapomnij mieć przy tym banana na buzi i wieczorem przytulić się do 'spracowanego' męża. Bo przecież On był w pracy, a Ty w domu miałaś SPA!

Grrrr! Dobrze, że mój dupek tylko czasami jest dupkiem. :)

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7y2yz7q0e9.png

http://www.suwaczki.com/tickers/9ltfxzdvgh2q7ta5.png

Hej dziewczyny ;)

Aasiak super że gbs ujemy zawsze jeden stres mniej ;) to teraz tylko czekać na info od ciebie ze się zaczęło ;)

Marta 89 oby wymazy wyszły dobrze i super że mała ładnie rośnie ;) I oby z okiem wszystko porządku było, trzymam kciuki.

MoniC super że jesteś już na swoim i że mama ci pomogła ogarnąć największy bałagan;) Z takim rozwarciem jesteś kolejna do porodu ;)

Vanesa z praniem to nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie już masz łazienkę ogarniętą;)

Kari mała drobna ale ciągle ładnie rośnie i to najważniejsze;) imię to wasza decyzja zarówno Gabrysia jak i Maja śliczne ;) to wam powinno się podobać najbardziej nie ma co na kogoś patrzeć i się przejmować. Oby piec szybko naprawili ;) Kari byle do wiosny i będziecie sami ;) kurcze z tymi remontami i budowami to zawsze tak wychodzi że się przeciągają;(

Fasolko dużo zdrówka ;) super że po wizycie ok. ;) i ściskaj nogi na 2 tygodnie bo w grudnióweczkach zaczyna brakować mam grudniowych ;) nie denerwuj się na męża nie warto oni niestety mają czasem dni że nie pomyślą o nas tylko o sobie i jest ok. Jak mnie mój denerwuje to mu zawsze mówię porozmawiamy jak ty będziesz w ciąży i wtedy dziób mu się zamyka ;) Niezły zapas czekolad nie ma co ;)

soqlka fajnie że gbs ujemny zawsze mniej zmartwień.
Nati ale sny nie ma co ;)

Sówko nie pomogę bo ja na razie nie mam żadnych buli.

AgaPo trzymam kciuki I czekam na informacje ;)

Megi prawdziwy przystojniak z synka ;) sama słodycz;) super że mąż ci tyle pomaga, powodzenia w walce z karmieniem .

Iza majka oby szybko się coś ruszyło ;) maleństwo ma 3600 to już spokojnie można rodzić, ja wczoraj zaliczyłam taki zestaw obiadowo – kolacyjny pycha ;)

Mae aby ta przesyłka doszła jak najszybciej ;)

Gabi ja mam te same co Fasolka siateczkowe 4 szt.

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jyqw72m9x.png

https://www.suwaczki.com/tickers/relgx1hpa9terjpy.png

No cześć dziewczyny.

Pisałam parę razy ale nie wkleić mi a nie skopiować am tekstu.

ma początek gratuluję trzem nowym mamusiom a przede wszystkim udanej synchronizacji :-)
dwum mamom no i życzę zdrówka dla was i maluszków.

bardzo źle pisze mi się z telefonu i mam nadzieje ze nie nie będziecie mi mieli za złe jak nie odpisze każdej z osobna.

któraś pytała o bóle to na pewno będziesz wiedziała że to te. zaczyna cie bóle na dole tak bardziej niż na @ i robi ci się twardy cały brzuch i z tak jakby malenstwo by ci się wypiłem na maksa i to są takie pogodowe jak pisała fasolka na ponad sto na ktg i przy tych nie zrobisz nic musisz przystanac i poczekac az przejdzie. są jeszcze mniejsze na do 80 sam brzuch się napina no i jeszcze takie które rozdarcie robią takie jak na @ oczywiście mocniejsze.

nie wiem czy dobrze wytłumaczył pewnie chaotycznie.

te skurcze co pisała fasolka na do 40 to normalne przepowiadajace.

a teraz coś o mnie

leżę dalej na patologii od wczoraj mam skurcze juz regularne z przerwami bo nie miałam rozdarcia. na wieczór rozdarcie się pojawiło na 2 cm i miałam te mniejsze bóle na 80. Doktor kazał iść spać i wypocząć i za dziś urodze.

nie wiem czy to tak psychika działa ale położyłam się już nawet bóle chyba ustały ale cały czas brzuch napięty i o dziwo wyspałam się oczywiście ze wstawanie 2 razy na siku.

tak więc jestem zwarta i gotowa.

za chwilę będzie pobudka bo przygotowania do porannego obchodu a ja już od 5 nie śpię . bóle są ale teraz sama nie wiem czy tak się do nich przyzwyczaiłam ze nie sa takiej straszne.

Tak więc nie doczekamy grudnia i rozpatrujemy się dziś.

czopki mi w kawałkach odchodzi a wody jeszcze nie poleciały. w poprzednich ciałach na fotelu dopiero pęcherz przebijali wiec to nie reguły

czuje małego jak juz się pcha :-)

w miarę możliwości będę pisać

Lennon to chyba był ten syndrom wicia gniazda :-)
wiec uważacie dziewczyny które maja takie objawy będą następne w kolejce :-)
,

życzę miłej soboty i trzymajcie kciuki.

Aabalik trzymam kciuki za szybki i lagodny porod. Informuj nas w miare mozliwosci. Wychodzi na to bedziemy mialy jeszcze pare listopadowek z grudniowek :)
Moja lobuzica ok 1:30 i teraz robi wygibaski. Prawa lewa strona rozciaganie + zeberka ala. Co ona dzisiaj z mama wyprawia.
Jaki ja mialam sen. Szlam chodnikiem z mama i bratem. W pewnym momencie mowia mi "Jakie masz rozstepy!" Zdziwiona patrze, bo przeciez zaden mi nie wyskoczyl. Patrze i oczom nie wierze. To nie byly rozstepy tylko leje po lodowcu, a tak naprawde dziury w ciele po obu bokach i na plecach. Bylo widac skore i wnetrznosci. SZOK!!!!!!! Z jednej strony bylam zdziwiona a z drugiej ciekawa bo bylo widac cialo od wewnatrz.