Skocz do zawartości
Forum

witam

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie tylko ze mną jest taki problem że mieszkam w anglii i tutaj do gina raczej nie pojde tylko przyjmie mnie ogolny lekarz a on pomaca mi brzuch i kaze czekac byc moze jak bedzie mial dobry humor pobierze próbke moczu i na tym sie skończy
a ja nie chce stracic kolejnego dziecka o ile wogóle jestem w ciązy bo test narazie wyszedł negatywnie a objawy miesiączki się nie pokazały tylko urosły mi piersi i mnie bolą a brzuch mnie nie boli a zawsze mam straszne bóle brzucha i nie wiem co robic chciałam zadac pytanie p.doktor na forum ale mam za mało postów

ewelina_mala
no właśnie tylko ze mną jest taki problem że mieszkam w anglii i tutaj do gina raczej nie pojde tylko przyjmie mnie ogolny lekarz a on pomaca mi brzuch i kaze czekac byc moze jak bedzie mial dobry humor pobierze próbke moczu i na tym sie skończy
a ja nie chce stracic kolejnego dziecka o ile wogóle jestem w ciązy bo test narazie wyszedł negatywnie a objawy miesiączki się nie pokazały tylko urosły mi piersi i mnie bolą a brzuch mnie nie boli a zawsze mam straszne bóle brzucha i nie wiem co robic chciałam zadac pytanie p.doktor na forum ale mam za mało postów

Pani dr napisze Ci to samo...przez net nie zbada cię, nie zrobi usg i nie ustali przyczyny...cięzki los na emigracji...zrób ponownie za kilka dni test

ja mam taki problem czy ktoras by mogla odpowiedziec mi powinnam 15 listopada dostac miesiaczke a dostalam tylko male plamienie czy to mozna zaliczyc tesz do miesiaczki? od 13 dni mam temperature 37,1 ale nie jestem przeziebiona a wczesniej moja temp wynosila 35,8 -36,6 testy ciazowe mi nie wychodza bylam raz wciazy ale byla martwa i jak robilam test 3 krotnie zawsze negatyw a okazalo sie ze jestem w 6 tyg co wy otym myslicie

Ewelino ja miałam również problem z nieregularnym okresem. Lekarz dał mi na rok tabletki antykoncepcyjne na wyrównanie miesiączki i jako antykoncepcja. Chciałam w przyszłości mieć dzieci a moja miesiączka a raczej jej utrata była spowodowana nadmiernym wysiłkiem fizycznym co stanowiło możliwość przyszłej bezpłodności. Po roku stosowania, jak z mężem doszliśmy do wniosku iż maluch powinien się pojawić, odstawiłam tabletki. Okres już miałam zawsze regularnie a teraz ... w 8 miesiącu jestem. Trzymam za Ciebie kciuki i witaj.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-26909.png