Skocz do zawartości
Forum

Nie tylko o aborcji... dyskusje

agusia20112

Rekomendowane odpowiedzi

iwonek
Helena
Iwonek, Helena wszystko znajdzie nawet na padnietej bateryji:D
Na poczatek rozsyp cukier:lol:
Jutro dalsze instrukcje:sofunny:

Swiezaku fantastyczne wiesci,i piekny suwak.
Jak chcesz blizniaki obu plciowe rozsyp troszku soli troszku cukru:sofunny:

no to dupa, bo ja nie słodze:sofunny:

No to już masz odpowiedź czemu masz 2 chłopów, a nie córkę :sofunny:

curry
iwonek
Helena
Iwonek, Helena wszystko znajdzie nawet na padnietej bateryji:D
Na poczatek rozsyp cukier:lol:
Jutro dalsze instrukcje:sofunny:

Swiezaku fantastyczne wiesci,i piekny suwak.
Jak chcesz blizniaki obu plciowe rozsyp troszku soli troszku cukru:sofunny:

nosz... teraz to już za późno żeby zacząć słodzić:lup::hahaha:

porozsypujcie ten cukier w mojej intencji....:hahaha:

http://lbdf.lilypie.com/zF4dp1.png

http://lb2m.lilypie.com/rqmhp1.png http://lb4m.lilypie.com/Qkwup1.png

IWA23
curry ja z Hanką do 20 tc miałam -7kg

Też nieźle. Ciekawe jak będzie teraz?

iwonek
curry
iwonek

Posłodź komuś i wtedy rozsyp :D

iwonek
curry
iwonek

:hahaha::hahaha::hahaha: a ja słodze, rozsypuje a same siurki w domu :hahaha::hahaha::hahaha:

Mama Dominika (16.07.2001), Oskara (02.07.2005), Nikosia (25.06.2009) i Małgosi (07.08.2013)

Witajcie!! :love:

Bardzo Wam dziękuję za teksty o rzyganiu, rozsypywaniu cukru i zaprzesądowaniu czy jakoś tak ::): popłakałam się ze śmiechu:sofunny::sofunny::sofunny:

Świeżaczku gratuluję tak cudownych wiadomości. Kiedy z eMem się widzisz, żeby razem świętować?

Iwonek gratki mdłości!

Curry jesteś najzajebiiściejsza! Wyobraziłam sobie Ciebie zbioegającą pędem po schodach z brzuchem, z tymm rozwianym szalikiem i zrywką w łapkach... a później haftującą na czerwonym...
Wiem, że wtedy to zabawne nie było, ale teraz musisz wybaczyć moje rozbawienie. :mylove::mylove:

Iwonek Ty głodomorku. Kanapki na zamówienie od Męża prze okno podawane. I powiedz jeszcze, że po kryjomu przed dziećmi zjadane i to nie w porze obiadku czy innego posiłku.

Witajcie:)

Świeżak
No to mam super newsa dziewczyny: widziałam i słyszałam serducho :11_9_16::11_9_16: Lekarz wyliczył, że to 6/7 tydzień.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie :Kiss of love:

:36_7_8::36_7_8::36_7_8: ciesze się bardzo kochana, że wszystko ok:) oby tak dalej:)
iwonek
To ja też mam newsa, duż o mniejszego ale dla mnie dośc znaczącego:Oczko:
Uznacie mnie za szajbuskę, ale ja tak się cieszę :Oczko: mdli mnie:36_1_21::yipi:
tak mi cudownie niedobrze :love:

oj jak ja bym chciała, żeby mnie zemdliło...;)

IWA23
Z tym cukrem to słyszałam że jak coś się słodzi i w tym czasie niechcący rozsypie się cukier to na córkę :)

oj te wszystkie przepowiednie płci to można sobie w d włożyć;) mojej mamie mówili, ze skoro je całą ciążę śledzie z cebulą a słodkiego nic to na pewno będzie chłopak.. urodziłam sie ja;)
a ja nie miałam zachcianek ciążowych, jadłam zarówno słodkie jak i ostre. a mdłości miałam delikatne, ale nie wymiotowałam. i wraz z pierwszym trymestrem odeszły w zapomnienie..

Miłego dnia:)

Kobitki jesteście cudowne.
Po dupowatej nocce takie teksty z rana jak śmietana , jak to mówią :)

IWONEK, ŚWIEŻAK haftujcie na zdrowie :)

IWONEK ja schudłam do 3 m-ca 5 kg, przez to mdlenie nic do paszczy nie mogłam wkładać poza owocami :) Teraz nadrobiłam, na plusie 4 więc jakby 9 :) a gdzie dalej.
Całe szczęście, że wszystko w brzuch idzie.

ŚWIEŻAK bardzo się cieszę, że serduszko już bije i to, że to już 6/7 tc.
Twój chłop nie ma Michał czasem? Bo mój M to zje wsio i prawie po każdym, nie przeszkadzają przy tym jak ktoś haftuje czy siedzi na kibelku...Ostatnio w pubie zjadł obiad swój , po dziewczynach i połowę o d2 babć, bo one już nie mogły :) To następnym razem jemu nie kupuję tylko czekam, aż ktoś nie zje :)
A imiona i NADIA i BIANKA bardzo ładne.

CURRY toś kobieto przeszła tą ciążę, nie dziwię się teraz wątpliwości kiedy czas zacząć starania o drugie.
Na szczęście każda ciąża może być inna- z 2 dziewczynami ani wymiotów ani mdłości, nic miód , malina. Millie jakiś odludek będzie , bo 2 razy haftłam i mdłości do końca 3 m-ca.

AGUSIA odpoczywaj dzisiaj należy Ci się.
Jak dzisiaj mroźno?

HELENA wróżko ja dzięki Tobie też wiem czemu mam 3 dziewczynkę, bo nie czarowałam na niebiesko i ale cukru nie wysypywałam, bo też nie słodzę :)
Jak w domu u siebie? Dzieci się stęskniły?

Cóż trza się szykować do przedszkola i szkoły.
Moje starsze dziecię po raz kolejny zmieniło miejsce w ławce, bo gaduła gada i nie przeszkadza jej, że po angielsku :)
Muszę jej kłódkę kupić.

http://www.suwaczki.com/tickers/xrots65g3rdz5uhv.png

http://www.suwaczki.com/tickers/9jm9rjjgst2xc7oz.png

Cześć dziewuszki :)

Witam się po paru dniach przerwy i postaram się poczytać co nieco. Od razu przepraszam, że na prywatnym się nie udzielam za bardzo, ale przyznaję, że nie jestem w stanie dwóch takich dość aktywnych wątków w czasie pracy ogarnąć. Zdjęcia oglądam na bieżąco i podziwiam Was, Wasze dzieciaczki i zwierzaki :) Jak tylko znajdę ciut więcej czasu, to i tam będę komentować, na razie skupię się na forum ogólnodostępnym. Mam nadzieję, że wybaczycie :)

daffodil
cześć dziewuszki :)

witam się po paru dniach przerwy i postaram się poczytać co nieco. Od razu przepraszam, że na prywatnym się nie udzielam za bardzo, ale przyznaję, że nie jestem w stanie dwóch takich dość aktywnych wątków w czasie pracy ogarnąć. Zdjęcia oglądam na bieżąco i podziwiam was, wasze dzieciaczki i zwierzaki :) jak tylko znajdę ciut więcej czasu, to i tam będę komentować, na razie skupię się na forum ogólnodostępnym. Mam nadzieję, że wybaczycie :)

:36_1_67::36_1_67::36_1_67:

Mama dwóch Niuń http://colamyloveblog.blox.pl/resource/dziewczynka.gifŻona Mężahttp://emotikona.pl/gify/pic/blizniaki.gif
Pani Psa http://emotikona.pl/gify/pic/piesek2.gif

Witajcie

Świeżaczku ciesze się razem z Tobą! Rosnijcie duże :D i zdrowe (nie przepowiadam płci, tylko piszę myśląc o Was "dzieci/brzuszki".

Iwonek jeśli tak cię cieszą mdłości to gratuluję i niech trzymają Cie twardo :D

sama mdłości nie miałam i mam nadzieję, że i tym razem mnie ominą.

Jbio już chyba pisałam kiedyś, że bardzo ładnie Ci w krótkich włosach.
Swoją drogą, mało przytyłaś - choć w sumie to jeszcze troche tygodni przed Wami ;)
Przy końcówce ciąży miałam 18 kg na plusie. Z czasem samo zeszło.

Yvon gratuluję tytułu. W pełni zasłużony.

U mnie nastrój niespecjalny. Infekcja jakas mi się przypałętała, więc musze przyspieszyć wizyte u gina :/ W ogóle zaliczam własnie duży spadek formy psychicznej.

Brzuchatki, korzystałyscie z kalkulatora ciążowego na parentingu? Chyba ma jakiś błąd, bo mnie wylicza termin na 15 października, podczas gdy wszystkie inne na koniec wrzesnia.

No i wybaczcie, ze się usunęłam, ale jak wspomniałam mam dziwnie smutny nastrój, i stres przed wizytą na której juz będzie widac serduszko, bo to dopiero za 2 tygodnie.

Pozdrawiam wszystkie o których nie wspomniałam :)

iszmaona
Ach co do prywatnego wątku, nie obraźcie się, ale ponieważ sama nie planuje się ujawniać ;) to nie czułabym się dobrze, przyjmując zaproszenie do grupy. Wybaczcie :*

Iszmaona nie musisz się ujawniać, nam nie będzie to przeszkadzało. ale fajnie jakbyś z nami była:)
a co do nastroju to mam nadzieję, ze Ci się humorek i czekamy z niecierpliwością na wieści po wizycie i oby ta infekcja szybko przeszła!