Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

czesc Kobiety :)

my juz po wakacjach :D niestety pogode mielismy srednia ale i tak jestem zadowolona ze wyjechalismy i pooddychalismy innym powietrzem :Oczko: foty wkleje pozniej ;) wczoraj juz tylko poczytalam ale nie mialam juz sily pisac

Asiu udanych wakacji

Izunia ale Miko jest dlugasny szok normalnie

Aniu przykro mi ze dzieciaczki chore i ze mieliscie droge powrotnia z przygodami :( zdroweczka dla dzieciaczkow

Monia udanego spacerku

Joasiah torba czekala na was dlaczego nie wskoczylyscie do niej :Oczko:

Sweeciku ladnie pobalowaliscie ;)

Myszka fajnie ze bylas na imprezce :D

buziaczki dla miesieczniakow

http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/8IdO.jpghttp://lbym.lilypie.com/8IdOp1.pnghttp://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/dFPJ.jpghttp://lb4m.lilypie.com/dFPJp1.png

Dzień Dobry

Dzieci powoli dochodzą do siebie. Kichają, smarczą i kaszlą, ale mam nadzieję, że wszystko idzie ku dobremu.

Zdjęcia z wyjazdu wkleję jak znajdę chwilkę wolną.

Marysiu cieszę się, że wyjazd udany :)
Asieńko a co maluszkom? To były wcześniaki. Jak się urodziły były bardzo maleńkie.

Gość Izabelin

Witam

Sobota minęła Nam imprezowo. Od 13 bawiliśmy się na grillu u rodziców a wcześniej przyjmowaliśmy gości - córka kuzyna przyjechała z zaproszeniem na ślub i weselisko. Działkowa impreza udała się na 102, pogoda dopisała jak nigdy - nawet się opaliłam.
Wczoraj pojechaliśmy do Krakowa na zakupy budowlane (nieustający remont stychu), ciuszkowe (przeceny !!! :Histeria:) i pieluchowe :Śmiech: Później obiadek w Pałacyku wielickim i na deser do rodziców. O 20 byliśmy w domku, zmęczeni jak nie wiem co, bo w sobotę u sąsiadów było techno party z umcykaniem do 4 rano :Histeria::Histeria: więc nie było szans na wyspanie się.

Madziu pobyt super. Jedzenie w hotelu...hmm...to zależy co kto lubi. Jesli ktoś odnalazł się w Turcji i Egipcie to na pewno odnajdzie się w Bułgarii, gdyż jedzenie według mnie dużo lepsze. Hotel rewelacja. Był dostosowany dla rodzin i dzieciaczków. Pięc basenów (włącznie z jacuzzi), dwa place zabaw, animatorzy, klubik malucha. W sklepach nie jest tak drogo jak opowiadali znajomi. Mozna kupić w zasadzie wszystko. Nawet mojemu synkowi danonino kupowałam (odpowiednik polskich danonków).

Gość Izabelin

Maryś grunt, że odpoczęłaś i mogłaś wyrwać się na jakiś czas od domowych obowiąków :Uśmiech: czasmi takie kilka dni z dala od domowych 4 ścian jest zabwienne dla Naszej psychiki :Uśmiech:

No i dziewczynki czekamy na zdjęcia :Śmiech:

Gość Izabelin

Moni ja to w ogóle mam problem z Młodym, bo mleka i kaszy z butelki nie ruszy, podaję co prawda kaszkę łyżeczką ale to jest 6-7 łyżek zjedzonych. Obiadki i deserki ze słoiczka jak mu pasuje, są lepsze i gorsze dni. Najlepszy jest cycek mamy :Smutny:

Izabelin
Moni ja to w ogóle mam problem z Młodym, bo mleka i kaszy z butelki nie ruszy, podaję co prawda kaszkę łyżeczką ale to jest 6-7 łyżek zjedzonych. Obiadki i deserki ze słoiczka jak mu pasuje, są lepsze i gorsze dni. Najlepszy jest cycek mamy :Smutny:

KOCHANA WIEM COS O TYM...PRZECIEZ PITER ANI KASZY ANI MLEKA POD ZADNA POSTACIA NIE TKINIE..TAK JAK KAMIL JAK WIDZI ZE BIALE TO KONIEC:Kiepsko::Kiepsko:
SLOICZKI TEZ CZASEM MU PASUJA:Śmiech:NO I OCZYWISCIE TAK MU SIE POKRECILO ZE WOLALBY TYLKO CYCUSIA:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:ALE JAKO SMOCZKA BARDZIEJ:Niespodzianka::Histeria:

Suwaczek z babyboom.pl

A Ja Chcialam Sie Wziasc Za Odkurzanie Na Gorze A Patrze Kacio Mi Zasnal..i To Sam!
Takie Ma Problemy Z Ta Kupka Ze Szkoda Gadac..strassznie Placze A Nie Moze Zrobic!
Piter Siedzi I Sie Buja W Rytm Hip Hopu...ostatnio Mowie Na Niego Zolwik Bo Tak Fajowo Szyje Wyciaga,..jak Zolw!

A Ja To Mam Takie Glupie Schizy Ostatno..przez To Ze W Zeszlym Tygodniu U Sasiadki Na Ogrosdzie Byl Waz-zaskroniec..i Paniki Narobila I Moj Maz Poszedl Go Lapac Bo Tak Piszczala!a W Ta Sobote Poszlam Pranie Zbierac A Tan Taki Wielki Waz..bossssze Ale Sie Przestraszylam..no Ale Ucielk Gdzies Kolo Gazrzu Wlazl I Teraz Normalnie Wydaje Mi Sie Ze Go Wszedzie Widze!!! Blllleeeee

Suwaczek z babyboom.pl