Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

nicola23
Dziękuje Monia za info o diecie i fotke:Oczko:, po Herbalifie też widziałam efekty u innych na własne oczy więc myślę że i tobie się uda. Jakiś sporawy zestaw, dużo tam tego, pewnie oprócz koktajli jakieś błonniki i aloesy... Kiedy zaczynasz Monia? Może poczekasz na mnie do 10 czerwca heheh?:Oczko:

ZACZELAM OD WCZORAJ!!!NAJGRSZY JEST TEN KONCENTRAT ALOESOWO ZIOLOWY!:Kiepsko::Kiepsko::Niespodzianka::Zakręcony::Szok:

Suwaczek z babyboom.pl

monika warszawska
nicola23
Dziękuje Monia za info o diecie i fotke:Oczko:, po Herbalifie też widziałam efekty u innych na własne oczy więc myślę że i tobie się uda. Jakiś sporawy zestaw, dużo tam tego, pewnie oprócz koktajli jakieś błonniki i aloesy... Kiedy zaczynasz Monia? Może poczekasz na mnie do 10 czerwca heheh?:Oczko:

ZACZELAM OD WCZORAJ!!!NAJGRSZY JEST TEN KONCENTRAT ALOESOWO ZIOLOWY!:Kiepsko::Kiepsko::Niespodzianka::Zakręcony::Szok:

podziwiam Kochana i zyczę wytrwałości!!!

Gość Izabelin

No przebrnęłam przez stronki i mogę podopisywać.

Anulka przykro mi, że nie przyjęli Mikula do przedszkola :Smutny::Smutny: trzeba mieć nadzieję, że może jeszcze ktoś zrezygnuje.

Madzia fotki dziewczynek słodki. Modelki Ci rosną, że ho, ho :Śmiech: ojciec niech już fuzję kupuje do odstraszania amantów :Oczko:

Monia Pietruszka w tym koszyku wygląda jak biblijny Mojżesz :Śmiech::Oczko:

Madzia miałaś przeżycie (moja najmłodsza siostra w wieku 9 miesięcy podczas snu zakrztusiła się własną śliną, więc wiem co przeżyłaś, z tym, że u Nas skończyło się na reanimacji i szpitalu) a w łeb mężowi to się należy.

Maryś miłego oblewania życzę :Śmiech:

Sweetka ja swoim teściom też nie zostawię Mikołajka na dłużej niż 30 minut, pomimo tego, że mieszkamy w jednym domu. Wiem co czujesz, bo z małżem przeszłam nie jedną dyskusję w tym temacie (dostałam propozycję pracy na 1/2 etatu u siebie w firmie, jednak ze względu na Młodego musiałam zrezygnować)

Czesc!

Oj, oj co ja tu czytam:Smutny:

Myszko, wspolczuje Ci tych przezyc!!! Maz powinien naprawde oberwac!!! Cale szczescie, ze wszystko sie dobrze skonczylo!

Sweetko, przykra sprawa z Twoim mezem - zycze, zeby jednak zmadrzal!!! Glowka do gory!

Aniu, przykro mi, ze Miki nie dostal miejsca w przedszkolu!!!

Iza, ciesze sie, ze udalo Wam sie zalatwic termin dla synka!

Asiu, trzymaj sie dzielnie i poprawy humorku!!! Testy bedziemy ( jakby co ) robic dla Viki:Oczko:

Pozdrawiam

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

Ja sie niestety rozchorowalam - tez mam wirusa...narazie nie potrzebuje antybiotyku...po 3 dniach ma mi przejsc, tylko musze duzo pic i trzymac dietke. Ale w sumie nie mam rozwolnienia, tylko troszke mi nie dobrze. Najgorzej, ze mam obolale cale cialo, a najbardziej plecy:Smutny: Viki tez sie zarazila i jutro trzeba bedzie sie skonsultowac z pediatra, bo nie wiem co z tym antybiotykiem, czy ma brac dalej...Teraz wszyscy spia...ja wczesniej okupowalam lozko...No to sobie ponarzekalam...

Milego dnia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

Kathrin
Ja sie niestety rozchorowalam - tez mam wirusa...narazie nie potrzebuje antybiotyku...po 3 dniach ma mi przejsc, tylko musze duzo pic i trzymac dietke. Ale w sumie nie mam rozwolnienia, tylko troszke mi nie dobrze. Najgorzej, ze mam obolale cale cialo, a najbardziej plecy:Smutny: Viki tez sie zarazila i jutro trzeba bedzie sie skonsultowac z pediatra, bo nie wiem co z tym antybiotykiem, czy ma brac dalej...Teraz wszyscy spia...ja wczesniej okupowalam lozko...No to sobie ponarzekalam...

Milego dnia

zdrówka życzę Kasiu!!! Tylko kto teraz będzie przy was chodził biedactwo!!!

Gość Izabelin

Kathrin
Anulka
Maja w ogole nie chce spać na spacerkach...za dużo wrażeń wokół...

To tak jak Phillipek...

Np wczoraj Mikołaj nie spał cały spacer, usnął mi dopiero pod domem. Dzisiaj spanie zebrało Go dopiero w parku, ale chyba taki jakiś śpiący dzień był bo wszystkie dzieciaki spały.

My byliśmy u pediatry, niestety Piotruś nie zaszczepiony, ogólnie można by było, a jednak odłożone :Zakręcony:
Mamy powtórzyć całą morfologię i rozmaz, nie podobają się Jej limfocyty, a co do IgE to ja już głupia jestem, okazuje się, że źle zinterpretowałam wyniki i Juniorek wg tego badania ma piękne wyniki, ma 3.37 a norma jest do 36, choć jak lekarka stwierdziła, te badania są niemiarodajne i wg niej on i tak jest alergikiem...
W poniedziałek znów kłucie Piotrulka, mam pietra jak NIGDY :Smutny:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png