Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
Seba ma iplusa, to może wieczorkami wpadnę na kilka postów...zobaczymy...ale konowały mnie chcieli wrobić w jakąś "słowną umowę" i zrezygnowałam z nich w ogóle skoro tak pogrywają...:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Dla złapania klienta zrobią wszystko :Wściekły: teraz ze wszystkim trzeba uważać, bo rzekniesz słowo i już umowa zawiązana :Wściekły:

Izabelin
Anulka
Seba ma iplusa, to może wieczorkami wpadnę na kilka postów...zobaczymy...ale konowały mnie chcieli wrobić w jakąś "słowną umowę" i zrezygnowałam z nich w ogóle skoro tak pogrywają...:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Dla złapania klienta zrobią wszystko :Wściekły: teraz ze wszystkim trzeba uważać, bo rzekniesz słowo i już umowa zawiązana :Wściekły:

No ja się nie dałam. W prawie polskim nie ma czegoś takiego jak ustna umowa, nawet jeśli coś takiego zawiera regulamin. I wygrałam. Odpuścili głąby :Wściekły:

i juz po pogodzie pochmurno, 11 stopni, no trudno wiedziałam ze sielanka nie potrwa zbyt długo.

Dzisiaj posiedzimy w domku cały dzień moze popołudniu W zabiaerze małą na spacerek, posprzątam sobie troszkę i poprasuje, zeby przez ten weekend miec spokój.

W poniedziałek moja siostra zdaje mature, zazdroszcze jej spokoju, mówie wam ona sie kompletnie nic nie uczy, jak sie jej pytam co ona wyprawia to mówi : no co przeciez próbna zdałam:duren::duren::duren:

Pospaliśmy jeszcze z Mikołajkiem 1,5 godziny :Śmiech: zaraz biorę się za śniadanie.
Pogoda fajna, ptaszki śpiewają na ogrodzie, trzeba skorzystać i też się ulokować w słonecznym miejscu. Mam dzisiaj w planach gotowanie Strogonowa na dziś i jutro, później może pójdę z Małym na Murowiankę pod kapliczkę.

Izabelin
Pospaliśmy jeszcze z Mikołajkiem 1,5 godziny :Śmiech: zaraz biorę się za śniadanie.
Pogoda fajna, ptaszki śpiewają na ogrodzie, trzeba skorzystać i też się ulokować w słonecznym miejscu. Mam dzisiaj w planach gotowanie Strogonowa na dziś i jutro, później może pójdę z Małym na Murowiankę pod kapliczkę.

u nas ptaszki świergolą, szkoda, że słońca ani widu ani słychu :duren::duren:

strogonow...:Histeria::Histeria::bardzoglodny:

Izulka, sliczne zdjęcie w podpisie...tylko chrupać!!!!

No Nikolka juz z babcią na spacerku a ja zamiast sprzątać -poległam z cappucino przed kompem
Tak jakoś mi dziwnie bez małej, cicho pusto, nie trzeba miec oczu do okoła głowy... no w każdym razie mama chciała jeszcze wziąć ją do siebie , przyprowadzi dopiero popołudniu, więc na spokojnie wszystko porobie, spakuje nas na jutro, potem obiadek- jajka sadzone, młode ziemniaki , sałata ze śmietaną i maślanka - pycha.