Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

juz z pracy:Śmiech: ...na koniec jeszcze ekstrakcje..ehhh az mnie boli nadgarstek:Męki:
Asiu fryzurka w deche:great::great::great: ...naprawde sliczna a Juniorek pysznosci, do schrupania:bardzoglodny:
Kasienko....najwazniejsze, ze z twoim zdrowiem bedzie lepiej...:Śmiech:Phil sie przyzwyczai...wszystko bedzie ok...popatrz na Matiego-butelkowy choptas...BYCZEK:Oczko:...a smutek no coz rzecz nieodstepliwa jesli chodzi o takie decyzje...
Aniu:Śmiech::wink:serdecznie dziekuje za 1 stronke
aha bo zapomnialam ...MYSZKO gratulki udanej sesji i stypendium:brawo::brawo:

Ja to rozlazła na maxa jestem... a najlepszy numer, bo dziś przysnęłam u fryzjera OBCIACH :Zakręcony: Zawija mi fryzjerka te farbowane pasemka w folię, a ja tak siedzę na tym fotelu, patrzę, patrzę i czuję jak mi się oko zamyka... W którymś momencie usłyszałam "pani Asiu pobudka" :glupsz::glupsz::glupsz: Tak się wczułam w ten relaks, że z lekka mnie poniosło...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

witam wieczorową porą, miałam byc popołudniu, ale mężulek dzisiaj oszalał i zabrał mnie bez zapowiedzi na pizzę i do kina ( co prawda na obcy kontra predator czy cos takiego, ale gest sie liczy):Śmiech::Śmiech:

mamy niezłe opóźnienie, nikola jeszcze nie wykąpana, dopiero przywiozłam ja od mamy, więc raz dwa kąpiel, butla i spać.

Kasiu ja też bardzo przeżywałam,żę nie moge karmić piersią, bo Nikolka miała tylko miesiąc, było mi tak przykro,że płakałam, ale ona świetnie to zniosła, jest duża i sprytna, więc głowa do góry

Asiu świetne włosy, ja się boje ruszać moje, bo całkiem wyłysieje, nigdy w życiu nie miałam tak cienkich, straszliwie mi wypadają, jem skrzypowitę, ale efekt mierny

do później

MYSZKA_MIKI
witam wieczorową porą, miałam byc popołudniu, ale mężulek dzisiaj oszalał i zabrał mnie bez zapowiedzi na pizzę i do kina ( co prawda na obcy kontra predator czy cos takiego, ale gest sie liczy):Śmiech::Śmiech:

mamy niezłe opóźnienie, nikola jeszcze nie wykąpana, dopiero przywiozłam ja od mamy, więc raz dwa kąpiel, butla i spać.

Kasiu ja też bardzo przeżywałam,żę nie moge karmić piersią, bo Nikolka miała tylko miesiąc, było mi tak przykro,że płakałam, ale ona świetnie to zniosła, jest duża i sprytna, więc głowa do góry

Asiu świetne włosy, ja się boje ruszać moje, bo całkiem wyłysieje, nigdy w życiu nie miałam tak cienkich, straszliwie mi wypadają, jem skrzypowitę, ale efekt mierny

do później

Myszko super po południe, mężuś się wykazał i pobyliście na spokojnie ze sobą :)
Co do fryzurki to dziękuję :) Chciałam już coś zmienić, czasem trzeba nawet dla higieny ;) Mnie co prawda włosy wypadają troszkę, ale fryzjerka mnie pochwaliła, że mam ogólnie zdrowe, gęste i porządne włosy :Nieśmiały:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png