Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

no i po szczepieniu...płaczu nie bylo :Oczko:, prawdziwy facet z mojego chłopca:Uśmiech:...alle patrzył pielegniarce prosto w oczy jak go szczepiła:Padnięty::Niewiniątko::Zakręcony::Szok:...brrrrrrrrrrrrrrr...a waży 9500 gram...klocus:)
Myszko...ciesz sie, ze sie wszytko wyjasnilo i tak jak to Iza napisała..."Boze chron mnie od przyjaciół bo z wrogiem mozna sie chociaz dogadac":p to prawda, czasem niektorych zazdrosc sciska:Rozgniewany:...to lubia wspuscic swoje 2 grosze w zycie innych, co by miec zajecie:Wściekły:
Izuniu daj znac jak było u lekarza...:)
Asiu pomysl, ze niedlugo znowu długi weekend, przynajmniej ja taki bede miec od 22 do25.05.....ehhh znowu mnie to nastraja pozytywnie....

marik
zreszta ja uwazam ze do faceta nie mozna miec 100% zaufania ale to moje zdanie

i ja sie z toba zgdzam Marysiu:)
a dzis ten aerobik...o dzizzzzzzzzzzzz...jak ja jutro bede chodzic, jezeli wogole bede:Padnięty:

Gość Izabelin

Myszko może zabrzmi to nieco pompatycznie, ale troszkę dłużej żyję na tym świecie :Oczko: i powiem Ci jedno. Przyjaciółki (a już najgorzej te jeszcze panny) mają zawsze skłonność do przesady i nad interpretowania faktów.

Izulka to na pewno ząbki :Zakręcony:

Kasiu coś powklejam, jak porobię fotki ;) Fajnie, że Vikusia znów w przedszkolu, co by Wam tylko nie chorowała...

Myszko
współczuję problemów skórnych u Nikolki, wiem coś o tym, bo bujam się z tym tematem od prawie 5 miesięcy i d... Powodzonka Wam życzę i oby to było tylko chwilowe...

Monia Mateuszek dzielny chłopczyk i waga też niczego sobie ;)

Zmykam, wieczorkiem napiszę więcej...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

MYSZKA_MIKI
IZA strzał w dziesiątke , panna i to 26 letnia w życiu ani jednego chłopaka, że nie wspomnę o narzeczonym
Monia to było to ostatnie szczepienie przed roczkiem to na żółtaczkę ? My jutro idziemy szczepić właśnie żółtaczkę i pierwsza dawke menigokoków

:Padnięty::Padnięty::Padnięty::Padnięty: :lol: no to juz wsio jasne...współczuje koleżanki Myszko....takie sa najciekawsze:p

Gość Izabelin

Już po szczepieniu :Uśmiech: Niestety szczepionkę musiałam kupić sama, bo się Sanepid rąbnął w obliczeniach i nie zamówili tyle ile trzeba :Wściekły:
Mały waży 9800 i mierzy sobie 82cm :Histeria: co do katarku to Małgośka powiedziała tyle, że jeśli to nie na zęby to na bank mamy w domu kolejnego alergika :Smutny:

http://cap21.caption.it/127/captionit083055I928D37.jpg

Izabelin
Już po szczepieniu :Uśmiech: Niestety szczepionkę musiałam kupić sama, bo się Sanepid rąbnął w obliczeniach i nie zamówili tyle ile trzeba :Wściekły:
Mały waży 9800 i mierzy sobie 82cm :Histeria: co do katarku to Małgośka powiedziała tyle, że jeśli to nie na zęby to na bank mamy w domu kolejnego alergika :Smutny:

barvo Mikulek....waga wyborowa:p....oj i zeby ten katarek to nie alergia...choc powiem tobie Iza , ze moj maly tez ma taki dziwny katar raz jest raz nie ma raz mocniejszy raz slabszy...cos mi sie wydaje , ze to moze byc alergia :Padnięty:buuuuuuuuuuuuuuu

Gość Izabelin

Sweethope

barvo Mikulek....waga wyborowa:p....oj i zeby ten katarek to nie alergia...choc powiem tobie Iza , ze moj maly tez ma taki dziwny katar raz jest raz nie ma raz mocniejszy raz slabszy...cos mi sie wydaje , ze to moze byc alergia :Padnięty:buuuuuuuuuuuuuuu

Monia jeśli katar jest bezbarwny to może to być alergia :Smutny: u Nas tak jest, od soboty cieknie, raz mocniej, raz mniej :Smutny:

Izabelin
MYSZKA_MIKI
zajdziemy tez do dermatologo bo coś dziwnego dzieje sie ostatnio ze skórą Nikośki

A co dokładnie Myszka? Może coś poradzimy :Uśmiech:

Izuś to chyba nie taka prosta sprawa, trwa to od jakiegoś czasu. najpierw pojawia sie na ciele strrrasznie czerwona plama, bardzo mocno czerwona, az to miejsce jest ciepłe jak sie dotyla, na drugi dzień jest bledsze ale skóra robi się sucha, na trzeci dzień jest juz ostateczne stadium , czyli skóra bardzo mocno szorstka,popekana, ma kilka takich plamek na ciele, róznej wielkości, najwioeksza na brzuszku gdzieś 3 na 3 cm, a co najgorsze to nie blednie ani nie znika, pierwsz pojawiły sie ok tygodnia temu i cały czas wyglądaja tak samo, smarowałam bepanthenem ialantanem- efekt zerowy
podejrzewam alergie pokarmową, ale pomysłów źródeł żadnych- w ostatnim czasie zero nowości

macie jakiś pomysł, nikola jest zapisana do derm na 18 czerwca, ale jutro spróbuje wepchnąć się bez kolejki, a jak nie to prywatnie, trudno