Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

desperatka
Kurcze, czyściłam przed chwilką klawiaturę i nie wiem czemu literki mi nie wszystkie wchodzą :D Alfa- uprzedzam, że piszę z kompa :D Postaram się naprawić psujące się klawisze :P

Spoko spoko :D Mnie bez różnicy skąd piszesz, ja tam Cię rozumiem, a jak nie to się odgaduje :D

Oopsy Daisy
Ja raz się wnerwiłam i jak nie pacnęłam w klawiaturę od laptopa tak literka D mi wyskoczyła :sofunny:

Mi kiedyś kocur powyciągał literki. A raz wciągnęłam kilka do odkurzacza :sofunny:

Kasia_tygrysek
Cześć dziewuszki:)
Oj znów mialam do nadrobienia czytania...
Melduję się po wizycie u Gin...
szyjka ładna i długa37mm
Mały rośnie jak na drożdżach... Waży 1900g
Wyniki wszystkie w normie.... Ale zyczynam sie zastanawiac nad terminem...
Wg kalendarza mam termin na 21marca... A wg dzisiejszego usg na 05 marca.... Żebym tylko w lutym nie urodziła;)

Dostałam przyzwolenie na basen ... Wiec w sobote razem z S wybieramy sie troche popluskac;)

Brawo, jak wszystko w normie to spokój jest :)
I super, a te terminy to jakieś głupie, z 21 na 5 nieźle :D Mnie się zmienia 7,9,13,15. Najczęściej mowa o 13tym. Ale pewnie do 17 wytrzymamy :D Oby!

desperatka
_Alfa_
desperatka
Cóż tu taka cisza? Znając życie ja pójdę a wy zaczniecie żyć na forum :D

Ja tam byłam na spacerze z psem, zimno jest.

A łóżeczko śliczne, nie wiem która kupiła.. Ale jest faajne!
Szczerze mówiąc myślałam, że Ty :D
...ale skoro nie Ty to ktoś inny bo kojarzę, że ktoś linka wrzucał :)

Niee, ja dostałam łóżeczko. A szkoda :D

jestem i ja. po wizycie mam mieszane uczucia bo szyjka niby zamknięta ale sporo się skróciła, dlatego mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć.. :( poza tym rozwarcia nie ma, macica wysoko i dzidzia się już główkowo ułożyła. termin mam na 24 marca a następna wizyta za 3tyg...
a tata został w szpitalu na badaniach ma być tam jeszcze ok 2 dni, narazie nie znaleźli przyczyny zawału więc szukają. nawet odwiedzić go nie można bo ze względu na panującą grypę jest zakaz odwiedzin w całym szpitalu. pozostaje kontakt telefoniczny

http://s10.suwaczek.com/201304054555.png