Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry:)

GRoszko nie obraź się, ale ubawił mnie Twój post:Śmiech: A może Renia ma rację:Oczko: Miłego wyjazdu:)

Ann niezmiennie sił!

Megan współczuję tych nocek, mam nadzieję, że wkrótce się poprawią. W sumie ja mam już 3-letnie dziecko, a chyba jeszcze nie przespałam nocy w całości, bo ona ciągle się budzi:(.

Reniu miłego spacerku:).

Niezapominjka fajnie, ze macie aż 3 dni dla siebie:).

http://lbyf.lilypie.com/4lCr.png
http://lb2f.lilypie.com/DDTrp1.png

Witam piątkowo

Internet mi rano nie działał :Wściekły:

Próbowałam się zdrzemnąć razem z Maciusiem, ale nie udało mi się zasnąć. Poleżałam i tylko i czułam się jeszcze bardziej śpiąca. Kawki poszły w ruch i już czuję się dobudzona :Oczko:

Mam dziś spotkanie klasowe (z liceum), muszę coś z włosami zrobić, bo na razie to wyglądam jakbym perukę miała albo jakiś hełm :Kiepsko: – jak na reklamie TV :Oczko:

Serdeczności dla 7-miesięcznego Adasia! :Całus:

Trusia – Adaś miał robiony rozmaz, jest w normie.
CRP robią jak wcześniejsze badania budzą jakieś podejrzenie.

Megan – współczuję nocki. A dawałaś może Tosi czopek przeciwbólowy na noc, może by jej trochę pomógł. I można też dziąsełka posmarować.

Niezapominajka – fajnie z wolnym dniem :), Szymuś będzie szczęśliwy mając tak dużo mamy dla siebie ;)

Ann – taki „niechciej” raz na jakiś czas jest wskazany :yes:

Renia – u nas też słonko, a z rana padał śnieg :oh:

natka

Ann ja mam wieeeelka prośbę. Ja bym chciała taką "pierwszą " stronę wątku jak była na N. No wiesz, kto, kiedy i ile ważyło. I całą resztę. Bo teraz nigdy nie wiem kto co kiedy obchodzi i mam permanentny "dzień świni".
Daaaa sięęęęęęęęęęęęęę?
Prooooooszę.

Też o tym codziennie myślę i zapominam Ann napisać ;)

GRoszko
wniosek taki: pyszne kolacje są u nas za często a ja powinnam się totalnie zaniedbać a na kolacje podaweać codziennie kanapki to wtedy by zobaczył ,ze wyglądam inaczej i dzień jakiś wyjątkowy

:Śmiech:

Ann wyjeżdżam w niedzielę przyszłą po południu, bo w poniedziałek muszę być o 9.00 już w Krakowie. Także jeszcze tydzień cały przed nami. Ale mam już nerwówkę, widzę po swoim zachowaniu. Zatrzasnełam sobie ostatnio kluczyki w aucie, wypadają mi rózne rzeczy z rąk, łatwo mnie wyprowadzić z równowagi jakimiś 'pierdołami" więc muszę się podwójnie pilnować żeby się nie kumulowało na domownikach.

A my byliśmy w mieście załatwić dwie sprawy, potem w bibliotece - chodzę z Szymkiem regularnie do biblioteki z działem dla dzieci, sam wybiera, oddaje przeczytane. Sprawia mu to dużo radochy.

A teraz musimy wymyslić jakieś domowe zajęcia....bo na dworze dziś zimno, okropny wiatr i długo nie da się łazikować.

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d3fd7e8a.gif
Szaymon 10 lat
Franio 5 lat

Słonko potowarzyszyło nam na spacerzem, ale wiatr był mroźny. Słonka nie ma, ale śniegu też nie ma :(

Wykonałam dwa telefony w kwestii przedszkola dla Marysi i aż mi się mózg zagotował od myślenia :Padnięty:

Megan dobrze, że znów masz panią Elę.
Dziubala miłego spotkania klasowego, z włosami na pewno coś wymyślisz :Oczko:
Sekundka fajny plan na sobotę :Uśmiech:
Ann jak nie mogę się polenić, to chociaż leniwe zjem :Oczko: a Szymek Anette urodził się 15.10.
Neta fajnie, że macie zaproszenie na spotkanie w przedszkolu.
Niezapominajka fajny czytelnik z Szymka, super pomysł.

Renia z Marysi