Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczornie

Chcę mi się spać ale też chcę żeby K sobie jak najdłużej pospał zanim go obudzę. Od 1.00 w nocy był na nogach, a jeszcze o 21.00 chciał jechać do pracy coś drukować, wariat normalnie :Szok:

K strzygł dziś Adasia maszynką. Adaś zaczynał mieć dość co K wcale nie ułatwiało zadania, a w dodatku maszynka się rozładowała w momencie jak została już tylko część czupryny na przedniej części głowy. Adaś miał wyjątkowo dość więc już dalej po naładowaniu maszynki strzyżenie nie było kontynuowane i ma nową fryzurę. Nawet całkiem fajnie w niej wygląda – z tyłu i po bokach króciutko a z przodu głowy długie (takie na 3 cm ;)).

Freya i D, gratulacje!!!
Niezła córcia w brzuszku mieszkała :oh:. Gdzie ona się tam zmieściła :oh:

Ann – dzięki za sms :)

Tasik – super fotki. Dziadkowie będą wzruszeni laurkami.
Pa wygląda jak dziewczynka ;). Adaś dziś pozbył się takiego opierzenia z głowy ;)

GRoszko – dobre wieści :)

Anna - mnie też się podoba zestawienie imiona dla synków - Piotr i Paweł :)

Megan – dobry pomysł z wyjazdem jutro. Czyli to znaczy, że urlop się odbędzie :)

Serena - ale Oskarek ma pomysły :oh:. Ciekawe kiedy to minie ;)

AAAA Nie mogłam do Was nie wpaść :)
Dobre wieści przynoszę :)
Umowa w końcu podpisana... na M :) Ba właściciel podniósł odstępne tylko o 100 zł a nie prawie o 200 jak miało być, kaucja nie 3 krotna ale 2 krotna i nie w styczniu tylko w lutym :)

Martwię się tylko jutrzejszymy wynikami mamy :( oby były dobre... oby...

a tymczasem podczytam co u Was i zabieram się do pracy. Słodkich snów Marcóweczki :)

Witam
po koledzie fajnie Mala przeszczesliwa ze dostala obrazek (jak dzieciom niewiele do szczescia potrzeba :) )

Freya OGRAOMNE GARTULACJE DLA CIEBIE I TWOJEJ RODZINKIMALGOSIU WITAJ NA SWIECIE DUZA DZIEWCZYNKO :):):)

Dreadka kciuki za wyniki Mamy są
Reniu jeszcze raz dziekuje za smsa :)

Moja corka chciala zebym jej tel kom zrobila zdjecia wiec ja do niej "nie ruszaj sie" a ona do mnie "spoko malenka" :Szok:

http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/DIae.jpghttp://lbyf.lilypie.com/DIaep12.png

http://lb3f.lilypie.com/DaJAp1.png

Witam wtorkowo

Ale u nas pogoda :Kiepsko:, nie dość, że deszczowa, to jeszcze mocno wiatr wieje. Ze spacerku znów nici :Smutny:

Maciek przespał nockę od 19.45 do 5.30 z 2 pobudkami, no cóż, zawsze mogło być gorzej ;)
Adaś od rana w dobrym humorze bo wiedział, że pójdzie dziś do żłobka :)

Trusia – to miałaś trochę Polski u siebie :Uśmiech:

Renia – oczywiście, że zasypię :D

Dreadka – a jak postępy w diecie?

Ann - miłej nebulizacji.

Ania – witaj Maleńka :Oczko:

Sekundka – a co się stało? Marudź jak trzeba :yes:

Już myślałam, że ten rok będzie bez wesela, a tu proszę jednak będę hulać aż miło :D. Wczoraj późnym wieczorem zadzwonił wujek z Gorzowa Wlkp. (a ja już myślałam, że dzwoni moja siostra, że coś się stało). A wujek dzwonił po nasz adres żeby kuzyn mógł wysłać zaproszenie na wesele. Super, choć nie wierzyłam, że ten mój kuzyn kiedykolwiek się ożeni, choć każda dziewczyna, z którą był, to chciała wyjść za niego, a on tak się naciął jak był młody, że już więcej nie chciał stałego związku. A tu jednak znalazła się taka, co zagarnęła jego serce :Uśmiech:
Do kwietnia muszę schudnąć :Oczko:

Witam

Ann póżno chodze spać, bo późno mogę wstać i jakoś nie mogę zrealizować mojego planu kładzenia się najpóźniej około północy :Oczko: Jak dziś Szymkowi podobała się nebulizacja (jakie trudne słowo :Padnięty::Oczko:)
Ania spoko maleńka :Śmiech:
Sekundka co się dzieje? Dobrze wiesz, że tu możesz spokojnie maudzić :Całus:
Dziubala u nas też deszczowo i zatem będzie domowo. Też mam rodzinę w Gorzowie Wielkopolskim :Śmiech: Fajnie z weselem.

Renia z Marysi

hej Renia no tak Ty pozniej wstajesz. Dzis Szym pojechal zmeczony i w porze glodu ale dzielnie wytrzymal 10 minut nebulizacji, po czym w taksowce zasnal i spi do tej pory przelozony do lozeczka. Popoludniu dowiemy sie czy jeszcze takie zabiegi nas czekają.
Natomiast B ma chore drugie oko, zarejestrowal sie (naciskany przeze mnie) do okulisty, ale obawiam sie ze moze tak byc ze nie da rady przez prace :Zły:
czesc zrelaksowana Ita