Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

No to Kuba z Szymkiem wagowo idą łeb w łeb, tyle ze Młody taki pulpetowaty mi sie wydaje.
A tak wogole witam się wieczorową porą. Nie przeczytaam wszytskich postow bo szukałam odp. Daffo. I zaraz mykam do teściowej - ale To wypatrzylam: Ewcia grauluję pracy :)

Kamidianka
e2e2
katja79

i u Mai na główce kilka plamek sie pojawilo smaruje oliwka i wyczesuje ale niezbyt to skutkuje bo ciagle narasta paskudztwo!

Witam się czwartkowo imam dzisiaj podły humor!!!Jestem załamana chyba mi zanika pokarm!!!MY już przeszliśmy ciemieniuchę,trwała dwa tygodnie.Na prawdę trzeba systematycznie pielęgnować główkę i szybko zejdzie.A moja teściowa powiedziała że kiedyś to mówiono że ciemieniucha robi się ob brudu!!!Tylko proszę tego nie komentować bo mi też brak słów na takie stwierdzenia.

Kochanie, moja teściowa podobnie uważa... Moja mała też dostała, tym trudniej to wyleczyć,że ma bujny włos na głowie, ale chyba już jest to za nami. Jakby to zobaczyła, to pewnie by pomyślała, że dziecka nie myję.
Wy mnie chyba nie czytacie napisalam ze na ciemieniuche jest rewelacyjny preparat teraz to juz wszystko wymyslam juz widzialm reklame na temat wszawicy haha a wracajac do tematu XERIAL CAPILLAIRE REWELACYJNE POSMAROWALAM 2 RAZY WYCZESALAM I KONIEC KLOPOTY Z CIEMIENIUCHA A BEZ TEGO MIESIAC WALCZYLAM[ I GLOWNO DAWALO WYCZESYWANIE SMROWANIE OLIWKAMI I SULFACEDAMIDUM TYLK MU RANY NA GLOWIE ZROBILAM:yyy:/B]

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Jola30
Kamidianka
e2e2

Witam się czwartkowo imam dzisiaj podły humor!!!Jestem załamana chyba mi zanika pokarm!!!MY już przeszliśmy ciemieniuchę,trwała dwa tygodnie.Na prawdę trzeba systematycznie pielęgnować główkę i szybko zejdzie.A moja teściowa powiedziała że kiedyś to mówiono że ciemieniucha robi się ob brudu!!!Tylko proszę tego nie komentować bo mi też brak słów na takie stwierdzenia.

Kochanie, moja teściowa podobnie uważa... Moja mała też dostała, tym trudniej to wyleczyć,że ma bujny włos na głowie, ale chyba już jest to za nami. Jakby to zobaczyła, to pewnie by pomyślała, że dziecka nie myję.
Wy mnie chyba nie czytacie napisalam ze na ciemieniuche jest rewelacyjny preparat teraz to juz wszystko wymyslam juz widzialm reklame na temat wszawicy haha a wracajac do tematu XERIAL CAPILLAIRE REWELACYJNE POSMAROWALAM 2 RAZY WYCZESALAM I KONIEC KLOPOTY Z CIEMIENIUCHA A BEZ TEGO MIESIAC WALCZYLAM[ I GLOWNO DAWALO WYCZESYWANIE SMROWANIE OLIWKAMI I SULFACEDAMIDUM TYLK MU RANY NA GLOWIE ZROBILAM:yyy:/B]

Jolciu kochana, czytam Cię, czytam, ale u mnie juz problem z głowy (tak mi się wydaje), a jak wróci (tfu, tfu), to Cię poproszę o tę nazwę jeszcze raz :)

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

gunia43
Kamidianka
Załączam obiecane fotki ze spacerówką. Z wczorajszego spaceru.

Ale z Ciebie laska nieziemska. Szczupla i w ogole. Pekny macie tam u siebie las!

to fakt, zazdroszcze figury, ja to kuźwa jak się ogladma na zdjęciach to odechciewa mi sie wszystkiego - tylko prosz emi tu nie gadac glupot w styu super wygladasz itp bo kurde belek widzę jak wyladam :/ 59 kg przy wzroście 161 to kuźwa sporo - tak, przytylo mi się :/

mama2
w tej wczorajszej paczce byla ksiazeczka i jest przykladowe menu jak sie wprowadzac dodatkowe rzeczy ..super sprawa bo ja juz zapomnialam jak to bylo . i pisało ze jak sie karmi piersia to np. zupka powinna byc dodatkiem a nie zastepowac caly posilek tzn podajemy ja po piersi (tego nie wiedzialam ) oczywiscie na poczatku tak ..

Ja też o tym czytałam, ale coś czuję, że mi to nie wyjdzie tak jak trzeba, bo Kuba robi taki ryk, jak mu się zabierze pierś, a on jeszcze się nie najadł, że szkoda gadać. Nie wiem czy od zupki nie będę zaczynać i ewentualnie dopijać piersią. Zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Na razie zaopatrzyłam się w łyżkę i miseczkę :)

A ja poczytalam wyrywkowo i juz nie doczytam zaleglosci, moze jutro. M sam siedzi a jutro ma wolne, wiec razem wieczor spedzamy, bo wstac wczesniej nie musi:36_7_8:.
Jeszcze tylko dodam, ze moj synek byl przez caly dzien taki slodki bobas, ze chyba chcial zrekompensowac mamie wczorajsze ryki i nerwy z kradziezy:angel1:. Caly dzien spal, jadl, gadal i rozdawal usmiechy -nawet w kapili - co zreszta chcielismy zlapac na fotke ale jakos sie nie udalo. Po kapieli possal cycka 5 minut i padl jak kawka!!!!
Oki. Lece do mojego mezusia, bo bardzo sie dzisiaj sprawdzil w krytycznej sytuacji:joga:.
A no i trzymajcie kciuki, bo jutro na 11.30 do pediatry na kontrole. Troszke sie jak zwyle stresuje.
Dobrej nocy kochane bebulce :36_3_15:NIe natluczcie za duzo, bo ja juz czytac nie nadazam.:smile_move:

lutka
JOla a to na receptę?

lutka nie na recepte to jest jakis francuski lek kolezanka przy przywiozla jak byla ostatnio bo ja jej mowilam ze nie daje rady z ta jego glowa,nie jestem pewna ale chyba kosztuje 50 zl.wiec troche sporo jak na "ciemieniuche":yyy: zreszta jak wszystko co jest dobre i polecane jak Oliantum tez ma swoja cene odpowiednia :yyy: a ja i tak podkaradam malemu i dupe mocze w oilantum :yyy:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

sylwiatoja
katja79
mama2
ale sie wku...tesciowa wymysla co rusz to cos nowego zeby tylko z maksem nie siedziec tzn siedziec by mogła ale musi z pracy zrezygnowac i robi wszystko zeby tak sie niestało , wczoraj wymysliła ze mi sie nalez 3 lata płatne wychowawcze na maksa buchchchaaaa

chodzilo jej pewnie o nedzny dodatek 400zl jak sie ma niepełnosprawne dziecko ( bo mysli ze jak sie ma jedna nerke to jest sie niepełnosprawnym)to dostaje sie go 72 miesiace i to tylko wtedy jak dochod nieprzekracza 504 zł na osobe ...(ktos jej głupot nagadał a ona wierzy:)

to tak jak moja mialay siedziec z moja mama na zmiane ale juz cos zaczyna trzeszczec ze ona musi do emerytury dorobic i pracy szuka a niech ja...:lup:

oj te teściowe..
moja mama z radością była z Bianeczką w domu, i uważam że świetnie się nią opiekowała, stworzyły super więź, a moja teściowa ma zawsze duzoooo do powiedzenia, ale każda prośba co do zostania z dziewczynkami jest skutecznie lekceważona. a bo to fryzjer, a to mega porządki itp. achhhhh

Moja teoria co do tego, że mamy facetów nie mają serca dla swoich wnuków się sprawdza. Na chwilkę owszem, ale jak trzeba trochę wysiłku włożyć, to nagle tysiące wymówek.

gunia43
A ja dzisiaj wyszlam wczesniej na miasto bylo super. Pogoda ladna jeszcze uplau nie bylo, Maly zasnal i spal jak kamien, wiec poszlam sobie do Mc Donaldsa usiasc i poczytac gazete, potem do sklepu a tam w sklepie patrze i nie mam portfela. Ukradli mi!!!!! W stresie do M. dzwonilam potem do domu sprwdzic czy tylko bankomatowa mialam czy tez kredytowa przy sobie. Na szczescie talko ta pierwsza, potem szybko na neta, zeby znalezsc numer zeby zablokowac karty. Po niemiecku sie jakos dogadalam i znow podali mi muner i M zadzwonil i musial wsyzstkie karty zablokowac od razu!!!! K....!!!!!! Jestem bez grosza i bez jednej nawet karty!:36_11_23::36_11_23:
Ukradli mi 15 euro tylko ale tez dowod polski i wszystkie karty do lekarza i inne takie. Nie mowiac juz o samym portfelu. Mam nadziej ze ktos za ten czas 1 godziny zanim sie zorientowalam zakupow na nasze konto nie zrobil. A niech to ges kopnie!!!!!

O kurcze! Współczuję ogromnie. Już pal licho te 15 euro, najgorsze te dokumenty. Ale pech :what:

dziewczyny,padam, ale zanim padnę, wykorzystuje moment,że M.mecz ogląda i podkradłam laptopa;-)dzień jak nigdy, Parka która wpadła obejrzeć mieszkanie chyba się zdecyduje, wszystko im pasowało, metraż, urządzenie, lokalizacja itp. no i my z M, wielkie oczy, bo im jak coś to zależy szybko, więc musielibyśmy się w mc zawinąc, a mieszkania które mamy na oku to za min. pół roku do odbioru i musimy czegoś szukać do wynajęcia chyba?a jak tu spakować swój dorobek;-) a trochę tych skarbów jest;-)a do tego, inna sprawa która mnie smuci. moja siostra miała być mamą chrzestną Celiny, ale kościól nie zgadza się ponieważ moja siostra jest rozwódką. niby to zrozumiałe, ale była młoda i jej małżeństwo było małą tragedią, nie będe pisać. teraz jest nareszcie szczęsliwą i spełnioną osobą;-)ale wracając- dzwoniłam do parafii, rozmawiałam z wieloma księżami, próbując znaleźć jakieś rozwiązania. Dla mnie moja siostra jest cudownym przyjacielem i osobą na którą mogę zawsze liczyć, rodziła ze mną Celinę, i ja tak bardzo chciałam!no i dziś dostaliśmy ostateczną odmowę!poryczałam się, a chrzest w niedzielę. rozumiecie co chcę napisać prawda?że mi źle.. dziękuję że mogłam się wygadać.

Daffodil
Wiki20pl
Kreacja Majusi :Śmiech:

Jeszcze po chrzcinach dodam Wam zdjęcia, ale musicie jeszcze troszke poczekać :Śmiech:

Będzie Majeczka cudnie wyglądała. Tylko za długo nie czekaj z tym chrztem, bo jeszcze córcia wyrośnie :)ll
;-)wszystko w komplecie, fajnie! ja skompletowałam w róznych sklepach, jakoś nie pomyślałam,żeby zamówić;-(a kiedy chrzest Majeczki??