Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
A ja dzisiaj wyszlam wczesniej na miasto bylo super. Pogoda ladna jeszcze uplau nie bylo, Maly zasnal i spal jak kamien, wiec poszlam sobie do Mc Donaldsa usiasc i poczytac gazete, potem do sklepu a tam w sklepie patrze i nie mam portfela. Ukradli mi!!!!! W stresie do M. dzwonilam potem do domu sprwdzic czy tylko bankomatowa mialam czy tez kredytowa przy sobie. Na szczescie talko ta pierwsza, potem szybko na neta, zeby znalezsc numer zeby zablokowac karty. Po niemiecku sie jakos dogadalam i znow podali mi muner i M zadzwonil i musial wsyzstkie karty zablokowac od razu!!!! K....!!!!!! Jestem bez grosza i bez jednej nawet karty!:36_11_23::36_11_23:
Ukradli mi 15 euro tylko ale tez dowod polski i wszystkie karty do lekarza i inne takie. Nie mowiac juz o samym portfelu. Mam nadziej ze ktos za ten czas 1 godziny zanim sie zorientowalam zakupow na nasze konto nie zrobil. A niech to ges kopnie!!!!!

gunia współczuje...dobrze że się szyko zoriętowałaś....buziak dla Ciebie

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2corun
a moja Ola wazy 6300 :yyy: hihi i byl w przychodni pol roczny chlopczyk i wielkoscia tacy sami :) tylko z on waga 6450 :) no to ladnie :)hihi
a Oliwka moja ma wyniki idealne :) hemoglobina w sredniej granicy i wogole wszystko tak wlasnie w polowie :) jestem bardzo szczesliwa z tego powodu a i dzis moje ksiezniczki rozpiescilam zakupami ciuszkowymi :)

Mama2corun - super, ze wsyzstko ze zdrowkiem dziewczynek ok. Hemoglobinka Oliw podskoczyla wiec bylo co swietowac. Mnie jutro czeka wizyta i stres jak zwykle. Ciekawe ile moj brzdac wazy.... A Ola wcale taka wielka nie jest. Mnie sie wydaje ze w normie jak najbardziej a tamten dzieciak poprostu szczuplaczek.

mama2corun
ok ja uciekam spac bo jutro troszke zlatwiania mnie czkea wiec no choc troszke wyspac sie trzeba :)pozyczylam auto od taty Oliwi :) wogole dziewczyny wczoraj z nim troszke posiedzialam i rozmawialismy i tak jakos mi sie nostalgicznie zrobilo i na wspominki zebralo...bo porownywalismy Ole z Oliwia i Mariusz mowi a pamietasz jak Oliw plakala nieraz calymi dniami...hehe a ta Ola to nic taka grzeczna i takie tam rozne sobie wspominalismy ale nic o sobie ze jak to znami bylo tylko lwasnie jak to Oliwka jak byla mala...ciesze sie ze moge z nim rozmawiac normalnie a niekiedy to nawet moglabym go nazwac przyjacielem :)
ok ja juz znikam
dobranoc buziaki kolorowych snow :*

Fajnie, ze masz takie uklady z bylym. To bardzo wazne zwlaszcza ze wzgledu na Oliwke.

mama2
pat-k
Kamidianka
A myśmy dzisiaj pierwszy spacer w spacerówce zaliczyli. Na początku Lenka marudziła, ale to chyba nie ze względu na zmianę wózka, ostatnio jest marudna i się wierci, potem zaakceptowała spacerek i nawet usnęła. Foty wrzucę jutro.

oo kolejny spacerowkowy bejbasek :)

a moj juz ani w fotelku ani w spacerowce tylko chusta!!!!!!! :((
Bylo nie zaczynac he, he!!!!

Wiki Maja napewno bedzie slicznie wygladac!!
Kamidianka jak zwykle wkurza mnie zes taka szczupła i zero brzuch a!!
Gunia dobrze ze sie wczas zorientowałas bo jakbys niezauwazyla to strach pomylec jak mogloby sie skonczyc , no ale i tak teraz kłopo wyrobic dokumenty :((
Ewcia 7 dzien i to obity to cos nie tak jest chyba przydałaby ci sie kontrolo u lekarza

Powoli mysle zeby Maksa odstawic od piersi bardzo mnie to boli i ciezko mi ale wciaz ma tak brzydkie kupy i nawet od wczoraj zaczał troszke ulewac... oczywiscie zanim ta decyzje podejme to jeszcze pojde z nim do mojego pediatry ..ale cos czuje ze tak to sie skonczy ..ku...a to takie niesprawiedliwe czym bardziej tego chce tym mniej mi to wychodzi ciagla walka o to zeby go karmic

mama2
gunia43
mama2
Maksio juz stracil dobry humor zaraz pewnie bedzie coraz gorzej a na wieczor przewiduje temperature..biedulek moj

Moj staracil juz dawno i to bez lekarza. Byl super puki nie przyszedl jego czas na drzemke i biedak nie umial zasnac na spacerze i zaczal marudzic a potem do tego wszystkiego wzielam go na rece na chwile i odlozylam wiec zaczal juz konkretnie ryczec a potem przejechala erke na sygnale kolo nas i sie tak wystraszyl, ze musialam juz wracac do domu, bo i raczki nie pomogly. Przedstawieni trwa w sumie do teraz, bo Maksio wypil cycka i troche przesnal ale jak tylko ja wstalam od niego to sie po 5 min. obudzil i znow ryk i tak w kolko. NIe umie zasanac i medzi. terza M wzial go w nosidle na specer, bo ja juz nie mam sily i pomyslu, jak go uspic.
NO i dzisiaj w zwiazku z powyzszym sasiedzi poznali sile razenia glosu mojego bulbaska!!!! Dal czadu powaznie!!!! Chyba pierwszy raz tak od dluzszego czasu.

typowy maksio !!! moj na weselu tez dał czadu pamietam jak lezał na lozku w pokoju rozanielony i mowie do M ze schodzimy na dol jak on w takim dobrym humorze i widac ze spac nie bedzie ...wyszlismy z pokoju i nagle taki ryk jak spieprzalismy do pokoju to prawie nogi pogubilismy!!!!!!! w pokoju histeri ciag dalszy po 15 minutach straszliwego ryku spokoj błogi nastapil i poszlismy bawic sie dalej...
hi, hi! Faktycznie to moze to imie. Maksio maksymalisa. Jak cos robi to juz na calego. Jak sie cieszy to sie cieszy a jak mu cos nie pasi to tez daje temu wyraz 10-krotnie!!!!!

Witam się wieczornie.

My już po szczepieniu. Kuba był dzielny, tylko raz kwęknął przy wbijaniu igły. Za to darł się jak opętany przy badaniu słuchu :)
Waży 6700, więc super przytył.
Ogólnie wszystko jest dobrze.
Na razie nie odczuliśmy żadnych objawów poszczepiennych, nie marudził, ładnie zasnął. Zobaczymy jak będzie w nocy.

mama2
Powoli mysle zeby Maksa odstawic od piersi bardzo mnie to boli i ciezko mi ale wciaz ma tak brzydkie kupy i nawet od wczoraj zaczał troszke ulewac... oczywiscie zanim ta decyzje podejme to jeszcze pojde z nim do mojego pediatry ..ale cos czuje ze tak to sie skonczy ..ku...a to takie niesprawiedliwe czym bardziej tego chce tym mniej mi to wychodzi ciagla walka o to zeby go karmic

mama2 - MOze wez na luz i sprobuj go tak jak ja, karmic troche tak i troche tak. Jak wieczorem zje butle to sie wyspicie moze, jak sei dziecko napcha!!!! A bliskosc z karmienia piersia bedzie tylko, ze rzadziej. Mnie moj styl karmienia bardzo odpowiada i powiem Ci, ze odzylam. Poza tym Maksio nauczyl sie jeszcze po butli jednego - nie wisi na cycku tylko je konkretnie i tak sie spreza, ze jeden cycek obrabia w 5 gora 10 minut. No i smoka polubil :-) Tak czy siak nie ma sie co tresowac na zapas.

Daffodil
Witam się wieczornie.

My już po szczepieniu. Kuba był dzielny, tylko raz kwęknął przy wbijaniu igły. Za to darł się jak opętany przy badaniu słuchu :)
Waży 6700, więc super przytył.
Ogólnie wszystko jest dobrze.
Na razie nie odczuliśmy żadnych objawów poszczepiennych, nie marudził, ładnie zasnął. Zobaczymy jak będzie w nocy.
Brawo Kubus. Fajnie wazy - nie za duzo nie za malo, w sam raz!