Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

amelcia8
witam was maumsie poranna porą ja tam całą noc nie mogłam spać:):36_11_23:
boję się strasznie!!!!!!

mam taką prośbę może głupią ale jak będę miała rodzić i mnie zostawią to oprócz kciuków pomódlcie się troszkę za nas:))))
napiszę sms zaraz jak będę coś wiedzieć!!!!

Amelcia beda kciuki i modlitwa tez, wszystko bedzie dobrze kochana , choc nieukrywam ze poród wywoływany boli bardziej niz ten naturalny:36_11_23:

mama2
isabela
dzis majowki zaspaly :(
Ja czytalam do 2 rano, ale spac potem nie moglam i czekalam drzemajac do 7, az laski wstana do szkoly. Teraz pije kawe, jem jogurty i mam nadzieje, ze pojde spac za jakis czas :)

ja spałam 9 godzin w nocy ale musze sie polozyc bo cos słaba jestem

:) ja czekam na maxymalne zmeczenie bo nie cierpie zmuszac sie do spanie. A mala kotluje sie jak cholera. Jestem zmeczona juz ta ciaza

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

amelcia8
boję się strasznie!!!!!!

mam taką prośbę może głupią ale jak będę miała rodzić i mnie zostawią to oprócz kciuków pomódlcie się troszkę za nas:))))

amelcia trzymamy kciuki i jestesmy z Tobą, ja zawsze w modlitwie prosze by z majówkami było wszystko dobrze. czekamy na wieści

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2corun
o i wlasnie apropo biustu to niestety mi po kramieniu zmalal...:( potem jak zaczelam brac tabletki to wrocil do rozmiaru z przed ciazy ale taki jakby i tak troszke mniejszy moze wlasnie ze troszke stracil na jedrnosci nie ze sa flaki ale juz nie to samo.a ze po Oli to raczej juz nieplanuje dzieci to mysle o powiekszeniu ich i M nawet sie zgodzil...ale jeszcze myslimy...ale mysle o tym bardzo powaznie bo maly biust niestety mnie przesladuje i mi sie niepodoba :(

mama2cór to oczywiście Twoja decyzja, ale ja bym nie mogła chodzić z ciałem obcym w sobie :/ i co kilka lat trzeba odnawiać je bo tracą swój fason. Wolę mieć małe ale swoje. No ale nie twierdzę, ze się nie załamię po karmieniu - zależy co się z nimi stanie.

katja79

mama2córun ja tez sie zawsze smieje ze zrobie sobie takie cyce ze bede je na wózku wozic:smile_jump: bo czasami to naprawde mi rece opadaly jak widzialam swój biust typowa tereska- z przodu deska i z tylu deska:what: jeszcze zima latwiej mi je zniesc bo pod swetrami stanik z fatamorgana w srodku czynil cuda ale latem jak widzialam u innych kobiet kragle buleczki a ja jakies delikatne wzniesienia to az mnie cholercia brala... chociaz tego lata bede miala co nieco mam nadzieje oczywiscie:smile_jump: ale wracajac do operacji pewnie nigdy nie bedzie mnie na to stac i moze nawet gdyby bylo to moglabym stchurzyc ale tez bym chciala zrobic to i to nie dla mojego M ale dla siebie

ee napewno przesadzasz, ja tam zadowolona byłam ze swoich piersi - jasne fajnie by było gdyby były większe, ale kształtem nadrabiają przynajmmiej narazie :/

katja79
o matko Daffodil az tak mam nadzieje ze sie Mai nie spieszy, mam nadzieje ze poczeka chociaz jak mamunia torbe sobie spakuje.:smile_jump:

no to najwyższy czas na pakowanie. MAm nadzieję, że już to zrobilaś :)

Ja skurczy nei mam, ale są chwile ze brzuch mam twardy przez bardzo długi okres czasu - moze to to?

amelcia8
boję się strasznie!!!!!!

amelcia czekam z niecierpliwoscią na wieści i trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!

mama2corun
Ewciu mi tak baardzo czesto twardnieje...a w nocy to byl koszmar non stop na siku non stop M to mnie sie pytal czy zapalenia pecherza niemam bo tak czesto...ehh dzis do poloznej to mi zbada mocz to zobaczymy czy cos sie nieprzypaletalo.ale mysle ze nie.

to że twardy to ok już wiem że to normalne ale ten ból pępka czy to normalne ??ii właśnie koło pępka brzuch najtwardszy

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2corun
ehh u nas zastuj forumowy widze....
to ja chyba jeszcze sie zdrzemne :Djakos ostatnio rano zawsze po sniadanku sie jeszcze raz klade spac .... i potrafie z 2 godz spac :D oki to ja jeszcze ide w kimono :D

ja mam tak od pary dni i dziwi mnie to bardzo . jem sniadanie i zapadam w taka niemoc ze zostawiam cały bajzel w domu i 2 godziny leze, drzemie i nie moge sie doprowadzic do ładu

Hej dziewczyny!
ja juz po. Chociaz juz to chyba zle okreslenie, bo dzisiaj siedzialam u gina trzy godziny. No ale jestem. Przylecialm szybko do domu bom glodna jak wilk. teraz wcinam bule i bulczanke do niej z cebulka.

Co do wizyty to wwzystko pozamykane, nic nie wskazuje na wczesniejszy porod, Maly glowke ma osadzona juz w miednicy. termin zoastje ten sam. Ja nie urodze w weekend z 2 albo 3 to 4 maja mam termin.
Maksio wazy juz 3350 gram. Czyli urosl od ostatniej wizyty czyli przez 2 tygodnia 650 gram!!!!
Potem wsadze zdjecie.